john.koumpis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κύριοι/ες χαίρετε, έχω τον εξωτερικό WD My Book Home 500GB και θα ήθελα την βοήθεια σας για το ποιος είναι ο ποιο γρήγορος και εφαρμόσιμος τρόπος σύνδεσης με την μητρική μου Gigabyte GA-Z68AP-D3. Προς το παρόν τα συνδέω μέσω του USB port αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από τις ταχύτητες αλλα και αποσυνδέεται μόνος του μετά από λίγο. Τα USB settings έχουν ελεγχθεί και δεν φταίνε αυτά. Ευχαριστώ
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Κύριοι/ες χαίρετε, έχω τον εξωτερικό WD My Book Home 500GB και θα ήθελα την βοήθεια σας για το ποιος είναι ο ποιο γρήγορος και εφαρμόσιμος τρόπος σύνδεσης με την μητρική μου Gigabyte GA-Z68AP-D3. Προς το παρόν τα συνδέω μέσω του USB port αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από τις ταχύτητες αλλα και αποσυνδέεται μόνος του μετά από λίγο. Τα USB settings έχουν ελεγχθεί και δεν φταίνε αυτά. Ευχαριστώ Επειδή έχω ίδια μητρική και ίδιο σκληρό,δεν έχω κανένα θέμα με αποσυνδέσεις και ταχύτητες του.Άρα ναι τα usb settings φταίνε ή τα ίδια τα USB. Ξανατσεκαρε τις ρυθμίσεις του "ρεύματος" για τα usb από τα windows..δες το power saving τους και απενεργοποίησε το αν είναι ανοιχτό. (Αν τον κουμπώνεις σε μπροστινά usb του κουτιού,άλλαξε και πήγαινε από πίσω)
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Και βασικά δοκίμασε και σε αλλο pc αν έχεις πρόβλημα να δεις αν το κάνει και εκει , λογικά ομως αν τον συνδέσεις στις πίσω usb οπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα