Προς το περιεχόμενο

xiamo redmi note 4x 64 gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν μου λέει κάτι... βγάλε screenshot να δούμε από το σχετικά με το τηλέφωνο και με την μπαταρία να δούμε τι φταίει.

Γιατί σε μένα είναι όπως το πείρα από την αρχή μια χαρά και λίγο ποιο γρήγορο.

Δημοσ.

Λοιπόν είδες που δεν είναι αυτό που νόμιζα.... εσύ έχεις με τον επεξεργαστή mtk ενώ εγώ νόμιζα με τον snapdragon.

Άκου τώρα να δεις.

Ο mtk δεν είναι και ότι καλύτερο για την διαχείριση τις μπαταρίας με αποτέλεσμα μετά από ένα χρονικό διάστημα (ανάλογα την χρήση) να αρχίζει να εξασθενεί η μπαταρία.

Γι'αυτό όλοι σχεδόν περνούν με τον snapdragon επεξεργαστή που είναι πολύ καλύτερος.

Τώρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι μέχρι να σου ξελιγωθεί η μπαταρία και κάποια στιγμή να βάλεις άλλη (αν δεν το έχεις δώσει μέχρι τότε).

Τώρα να σου πω να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση που εσύ ξέρεις αν ήταν καλύτερα ή όχι αυτό είναι θέμα δικό σου.

Πάντως κάνε και μια ερώτηση και στην κοινότητα τις Xiaomi.gr να δεις τι θα σου πουν και τα παιδιά εκεί.

Γιατί έχει πολύ υλικό για το συγκεκριμένο μοντέλο.

https://xiaomi-miui.gr/community/

Δημοσ.

δυστυχώς έχεις mediatek  το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις την τελευταία ελληνική development , είναι από τις καλύτερες ρομ στο θέμα μπαταρία .

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη λύση αν δεν πάρεις το άλλο είναι να αλλάξεις μπαταρία.. Το δικό μου με τον snapdragon βγάζει άνετα 6 ώρες με φορ τζι φουλ και μάλιστα dual sim το δουλεύω όλη την ημέρα... Το λιώνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...