s93060 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Έχω ένα tablet bit more τώρα τελευταία δεν μπαίνει στα Android Αλλά ανοίγει σε μια σελίδα που έχει κάποιες επιλογές για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κάτι άλλες recovery mode νομίζω είναι αυτό Αλλά ότι επιλογή και να βάλω με οδηγεί στην ιδια σελίδα ακόμη και επαναφορά εργοστασιακών να βάλω Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω Κάποια flashrom κάποιο root ίσως
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ξέχασε το ,στον κάδο ανακύκλωσης και άλλη φορά παίρνεις καλύτερο και επώνυμο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
s93060 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν τω μεταξύ μου είπαν ότι έληξε η εγγύηση είναι ακριβώς ενός έτους Εγώ ήξερα ότι στην Ευρώπη ισχύει διετής εγγύηση
stefan123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το πας στην Καλλιθέα η στο ρεντη στην infoquest και στο επισκευάζουν...Τα bitmore δεν τα αναλαμβάνει κανένας άλλος.... Εγγύηση 1 χρόνο έχει στην Ελλάδα οπότε με 20-30 ευρώ θα στο φτιάξουν...Πάντως δεν είναι και ότι ποιοτικότερο..εμένα έσπασε η οθόνη και σε 3 μήνες αφού την έφτιαξα με 40 ευρώ ξαναχαλασε το touch...Από το τηλέφωνο θα μάθεις το κόστος και θα στο στείλουν σπίτι με κούριερ(acs)
s93060 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει κάτι το tablet εξωτερικά το λογισμικό του έχει πρόβλημα όποτε ίσως μπορώ να το φτιάξω μόνος μου
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Έχω ένα tablet bit more τώρα τελευταία δεν μπαίνει στα Android Αλλά ανοίγει σε μια σελίδα που έχει κάποιες επιλογές για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κάτι άλλες recovery mode νομίζω είναι αυτό Αλλά ότι επιλογή και να βάλω με οδηγεί στην ιδια σελίδα ακόμη και επαναφορά εργοστασιακών να βάλω Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω Κάποια flashrom κάποιο root ίσως Κρινοντας απο την τελευταια προταση,δεν θα ελεγα οτι μπορεις να το φτιαξεις μονος σου. Ουτε ακομα αν καποιος σου εδινε την ρομ(την οποια θα φλασαρες, δεν ειναι φλασρομ,αλλα σκετο ρομ που φλασαρεις). Η μπιτμορ δεν εχει καπου "ανεβασμενες" τις ρομς της,οπως και καθε "ελληνικη" εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της( μλς εσταρ ινοβειτορ τουβλοχ κτλ). Μονο αν βρεις τον κλωνο του "ελληνικου" "δηθεν" ταμπλετ, θα βρεις ρομ. Αλλα εσυ νομιζω οτι και ετσι δεν εισαι σε θεση να κανεις κατι. Ουτε και αξιζει η μλκ που αναφερεσαι να κανεις κατι. Σορρυ για οσα λεω,ειναι η αληθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα