Προς το περιεχόμενο

Rom για tablet bit more

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα tablet bit more τώρα τελευταία δεν μπαίνει στα Android

Αλλά ανοίγει σε μια σελίδα που έχει κάποιες επιλογές για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κάτι άλλες recovery mode νομίζω είναι αυτό

Αλλά ότι επιλογή και να βάλω με οδηγεί στην ιδια σελίδα ακόμη και επαναφορά εργοστασιακών να βάλω

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω

Κάποια flashrom κάποιο root ίσως

Δημοσ.

Ξέχασε το ,στον κάδο ανακύκλωσης και άλλη φορά παίρνεις καλύτερο και επώνυμο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Αν τω μεταξύ μου είπαν ότι έληξε η εγγύηση είναι ακριβώς ενός έτους

Εγώ ήξερα ότι στην Ευρώπη ισχύει διετής εγγύηση

Δημοσ.

Το πας στην Καλλιθέα η στο ρεντη στην infoquest και στο επισκευάζουν...Τα bitmore δεν τα αναλαμβάνει κανένας άλλος.... Εγγύηση 1 χρόνο έχει στην Ελλάδα οπότε με 20-30 ευρώ θα στο φτιάξουν...Πάντως δεν είναι και ότι ποιοτικότερο..εμένα έσπασε η οθόνη και σε 3 μήνες αφού την έφτιαξα με 40 ευρώ ξαναχαλασε το touch...Από το τηλέφωνο θα μάθεις το κόστος και θα στο στείλουν σπίτι με κούριερ(acs)

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα tablet bit more τώρα τελευταία δεν μπαίνει στα Android

Αλλά ανοίγει σε μια σελίδα που έχει κάποιες επιλογές για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κάτι άλλες recovery mode νομίζω είναι αυτό

Αλλά ότι επιλογή και να βάλω με οδηγεί στην ιδια σελίδα ακόμη και επαναφορά εργοστασιακών να βάλω

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω

Κάποια flashrom κάποιο root ίσως

Κρινοντας απο την τελευταια προταση,δεν θα ελεγα οτι μπορεις να το φτιαξεις μονος σου. Ουτε ακομα αν καποιος σου εδινε την ρομ(την οποια θα φλασαρες, δεν ειναι φλασρομ,αλλα σκετο ρομ που φλασαρεις). Η μπιτμορ δεν εχει καπου "ανεβασμενες" τις ρομς της,οπως και καθε "ελληνικη" εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της( μλς εσταρ ινοβειτορ τουβλοχ κτλ). Μονο αν βρεις τον κλωνο του "ελληνικου" "δηθεν" ταμπλετ, θα βρεις ρομ. Αλλα εσυ νομιζω οτι και ετσι δεν εισαι σε θεση να κανεις κατι. Ουτε και αξιζει η μλκ που αναφερεσαι να κανεις κατι. Σορρυ για οσα λεω,ειναι η αληθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...