dexters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά συγνώμη για αυτά που θα πω αλλά θα με φάει η περιέργεια και όσο να ναι ντρέπομαι να τα ρωτήσω κάπου αλλού!!! Παρακαλώ τους admin αν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο να διαγραφεί άμεσα το πόστ!!! Λοιπόν παιδιά, όταν μπαίνω σε πορνό σάιτ ή σε σάιτ που δείχνουν αγώνες υπάρχει πιθανότητα να κολλήσω κανένα ιό? (Έχω το malwarabytes, έχω adblock και βέβαια κάνω συχνά εκκαθάριση cookies και περιεχομένου). Το ρωτάω αυτό γιατί απ τον ίδιο τον browser πληρώνω και με e banking και φοβάμαι μην υποκλέψουν κανένα κωδικό. Τι πιστεύετε?
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όσο ποιό «περίεργο» το σάιτ που μπαίνεις τόσο μεγαλύτερος κ ο κίνδυνος να κολλήσεις κάτι. Τίποτα δεν σε διασφαλίζει 100% αν συχνάζεις σε τέτοια κακόφημα μέρη. 1
dexters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όσο ποιό «περίεργο» το σάιτ που μπαίνεις τόσο μεγαλύτερος κ ο κίνδυνος να κολλήσεις κάτι. Τίποτα δεν σε διασφαλίζει 100% αν συχνάζεις σε τέτοια κακόφημα μέρη. αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως κολλάς πχ πατώντας μια διαφήμιση ή απλά βλέποντας το βίντεο???
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν ασχολεισαι με προγραμματισμό, ψάξε το, αλλιως μην ασχολείσαι. Εγω θα σου προτεινω και κατι αλλο. Εγκατέστησε και ενα αλλο browser και ρυθμισε τον να ειναι μονιμα σε ανωνυμη περιήγηση. Βλέπε απο εκει αγώνες και ... οτι αλλο προκύψει. Ετσι θα εχεις αλλο browser για email, ebanking, κλπ και αλλο για τα ... επουσιώδη. Το μονο που χρειάζεται να προσέχεις τότε ειναι να ΜΗΝ εγκαθιστάς κάποιο προτεινόμενο (και καλα) προγραμμα απαραίτητο για να δεις το βιντεο.
dexters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν ασχολεισαι με προγραμματισμό, ψάξε το, αλλιως μην ασχολείσαι. Εγω θα σου προτεινω και κατι αλλο. Εγκατέστησε και ενα αλλο browser και ρυθμισε τον να ειναι μονιμα σε ανωνυμη περιήγηση. Βλέπε απο εκει αγώνες και ... οτι αλλο προκύψει. Ετσι θα εχεις αλλο browser για email, ebanking, κλπ και αλλο για τα ... επουσιώδη. Το μονο που χρειάζεται να προσέχεις τότε ειναι να ΜΗΝ εγκαθιστάς κάποιο προτεινόμενο (και καλα) προγραμμα απαραίτητο για να δεις το βιντεο. αυτο θα ρωταγα, να εχω καλυτερα εναν αλλο για e banking και τα υπολοιπα σε αλλον???... αν το βαλω σε ανωνυμη περιηγηση θα μου πεταει διαφημισεις σ αυτα τα σαιτ το χω δοκιμασει...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεις επισης να κανεις boot απο live image η να τρεχεις VM. Αυτα βεβαια ολα τα γνωριζουμε απο φιλους μας, εμεις δεν μπαινουμε σε τετοια site
dexters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεις επισης να κανεις boot απο live image η να τρεχεις VM. Αυτα βεβαια ολα τα γνωριζουμε απο φιλους μας οι υπότιτλοι από που μπαίνουν;;;
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 για τις τραπεζικες συναλλαγές κλπ μπορείς να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο οθόνης(δεν αναφέρομαι σε οθόνη αφής) https://www.howtogeek.com/240288/how-to-use-the-on-screen-keyboard-on-windows-7-8-and-10/ το malwarebytes δεν ειναι αντιβιωτικό συνεπώς παρέχει άλλη προστασία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ασε λιγο τη Cintia Dicker και πιασε το google, δεν ειναι δυσκολο
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 αυτο θα ρωταγα, να εχω καλυτερα εναν αλλο για e banking και τα υπολοιπα σε αλλον???... αν το βαλω σε ανωνυμη περιηγηση θα μου πεταει διαφημισεις σ αυτα τα σαιτ το χω δοκιμασει... εγω δεν ειπα οτι δε θα σου πεταει διαφημισεις, αλλα αφου εχεις αλλο browser δεν κινδυνευιες για υπολκλοπη κωδικων απο κάποιαεεπεκταση που θα μπει εκουσια. Φαντασου οτι εχεις δυο τηλεροασεις
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ξεχασε τα ολα αυτα που ξερεις μεχρι σήμερα και πήγαινε σε linux 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει μια τεχνική ορολογία η οποία λέγεται sandbox, εν ολίγης σημαίνει ότι κάτι τρέχει σε ένα απομονωμένο περιβάλλον μέσα στο ίδιο το λειτουργικό.Παρόμοιο με το Virtual Machine.Ότι γίνεται μέσα στο sandbox, μένει μέσα στο sandbox, και malware να κολλήσεις βρίσκεται εκεί και μόνο εκεί.Έτσι δεν επηρεάζει το υπόλοιπο σύστημα.Υπάρχει λοιπόν ένα πρόγραμμα το οποίο λέγεται sandboxie.Το οποίο σου επιτρέπει να τρέχεις ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα μέσω ενός sandbox.Έτσι θα τρέχεις τον Browser για αγώνες και πορνό σε sandbox και όταν "τελειώνεις" θα κλείνεις το sandbox και όλα καλά.ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είσαι 100% καλυμμένος! Ποτέ και με τίποτα.Πάντα να σκέφτεσαι έτσι... Όχι επειδή έχουμε sandbox θα πατάμε ότι βρούμε...Το πρόγραμμα το βρίσκεις εδώ: Site: https://www.sandboxie.com/
xristoss1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεις να χρησιμοποιεις το Zemana antilogger το οποιο οτι πληκτρολογεις το κρυπτογραφεί.Πολλες φορς βγαζει προσφορες και μπορεις να το βρεις φτηνα ειναι ωραιο προγραμμα.
dexters Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 για τις τραπεζικες συναλλαγές κλπ μπορείς να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο οθόνης(δεν αναφέρομαι σε οθόνη αφής) https://www.howtogeek.com/240288/how-to-use-the-on-screen-keyboard-on-windows-7-8-and-10/ το malwarebytes δεν ειναι αντιβιωτικό συνεπώς παρέχει άλλη προστασία. γιατι πρεπει να χρησιμοποιω πληκτρολογιο οθονης??? εγω δεν ειπα οτι δε θα σου πεταει διαφημισεις, αλλα αφου εχεις αλλο browser δεν κινδυνευιες για υπολκλοπη κωδικων απο κάποιαεεπεκταση που θα μπει εκουσια. Φαντασου οτι εχεις δυο τηλεροασεις αν μπαινω για e banking μονο σε παραθυρο ανωνυμης περιηγησης απ τον ιδιο browser που μπαινω και στα αλλα σαιτ? δεν ειναι και αυτο μια καλη λυση???
tarantules Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς πολύ απλά να φτοιάξεις ένα user account στα windows με περιορισμένα δικαιώματα (και όχι δικαιώματα administrator) και να σερφάρεις από εκεί σε όποιο site επιθυμείς χωρίς να έχεις κινδύνους για εγκαταστάσεις ανεπιθύμητων εφαρμογών εν αγνοία σου.Φυσικά θα έχεις και antivirus και θα προσέχεις που κάνεις κλικ.Δεν είναι πανάκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα