Kostasspil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Έχω τα ακουστικά της φωτογραφίας και το πρόβλημα είναι πως έχουν βουλώσει σχεδόν ολόκληρα, με αποτέλεσμα η ένταση του ήχου και η ποιότητα να έχουν μειωθεί αρκετά. Με δεδομένο πως δεν έχουν removable parts, εσείς πως καθαρίζετε παρόμοια ακουστικά? Τα έχει κανας άλλος? Υ.Γ. Μη μου το μακελέψετε το νήμα, τ αυτιά μου τα καθαρίζω Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλά Χριστούγεννα και πάλι!
bluesattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Με κανα φυσητηρι-ρουφηχτηρι + οδοντογλυφιδες για την χοντρη μακα δεν γινεται δουλεια ?
Kostasspil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Με οδοντογλυφίδες το πάλεψα, αλλά τζίφος. Άσε που δεν ξέρω αν κάνω και δουλειά, ή απλώς τη σπρώχνω ακόμα πιο μέσα. Φυσητηρι δεν έχω να σου πω την αλήθεια..
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά υπάρχουν κάποιοι που τα φοράνε χωρίς foam ear pads. 2
duende Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 μονο αν τα ανοιξεις μπορεις να τα καθαρισεις, αλλα το πιθανοτερο ειναι να τα αχρηστεψεις ετσι παρε αλλα και να χρησιμοποιεις σφουγγαρακια
marmagia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 http://www.agora-zw.gr/products/9588-wwwagora-zwgr.aspx Το πλαθεις και το βάζεις εκεί που θες να Καθαρίσεις. Θα τραβήξει μαζί του το κερί και τις βρώμιες από τα ρούχα κλπ
efkola Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλες/όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω τα headphones της φωτογραφίας, τα JBL T500BT ... τα φοράω καθημερινά στο γυμναστήριο και έχουν πλέον μια βαριά μυρωδιά επειδή δυστυχώς ιδρώνω αρκετά. Αν υπάρχει κάποιος/α που έχει ακουστικά αυτής της κατηγορίας, πώς καθαρίζετε το ύφασμα το οποίο μοιραία λερώνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;;Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, δεν είναι αποσπώμενα. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω μωρομάντηλα ή μια οδοντόβουρτσα και κάποιο ήπιο απορρυπαντικό αλλά δε θέλω να φθαρούν ή να προκαλέσω κάποια ζημιά. Κάποια πρόταση;
pirmen56 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 https://www.amazon.com/Poyatu-Earpads-Headphones-Replacement-Cushion/dp/B07VYHTTNH 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα