Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον

Το χειριστήριο υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια όχι μόνο στιμ παιχνίδια.

https://www.google.gr/search?client=opera&hs=QMr&ei=oWs9WtiuJYvbwALpy4_IAQ&q=is+steam+controller+compatible+with+non+steam+games&oq=is+steam+controller+compatible+with+non+steam+games&gs_l=psy-ab.3...47915.50348.0.50642.12.12.0.0.0.0.148.1116.1j9.10.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.2.212...0i13i30k1j0i7i30k1.0.wX-Q_9EiQnA

2ον 

Είναι το καλύτερο χειριστήριο που μπορεί κανείς να έχει για υπολογιστή καθώς παίζει άψογα και παιχνίδια που χρειάζονται πληκτρολόγιο ποντίκι. Αν κάποιος θέλει να παίξει κάποιο απλούστερο παιχνίδι μπορεί να το κάνει και με ενα χειριστήριο των 10 ευρώ.

Η γνώμη μου είναι αν έχεις ενα απλό χειριστήριο και είσαι ικανοποιημένος για τα παιχνίδια που παίζεις εσύ τότε άστο.

Αν γενικά έχεις παιχνίδια στον υπολογιστή σου που θα ήθελες να τα παίξεις π.χ. στην τηλεόραση αλλά δεν μπορείς επειδή χρειάζονται πληκτρολόγιο και ποντίκι τότε αυτό το χειριστήριο ( και ειδικότερα αυτό το πακέτο αν η τηλεοράση δεν είναι σε απόσταση ενσύρματης σύνδεσης με τον υπολογιστή ) αξίζει πολύ σε αυτήν την τιμή.

Εγώ προσωπικά έχω χειριστήριο xbox 360 και αφού ήθελα και δεύτερο για όταν θέλω να παίξω διπλό λέω καλύτερα να δώσω 40 να πάρω αυτό το πακέτο που μου δίνει πολύ περισσότερες λειτουργίες από το να πάρω ένα απλό των 10 ευρώ ή ένα δεύτερο του 360 που κοστίζει 20-30.

Γενικά δείτε και reviews στο steam για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

41.35 Μου βγήκε τελική τιμή για Ηράκλειο Κρήτης με πληρωμή από Paypal.

Μόλις το παράγγειλα επιτυχώς οπότε λογικά είναι ανοιχτή η προσφορά και πάλι!

Άντε να έρθουν!

Thank you @AndreasBoo !

Δημοσ.

το τσίμπησα και εγώ, εμένα με χρέωσε 39,35 με paypal αλλα έκανα την κλασσική αλλαγή για μετατροπή από την τράπεζα!

ευκαιρία να το τεστάρουμε!

Δημοσ.

41.35 με χρέωσε και εμένα μέσω paypal.

Έχω ήδη steam link και είμαι πολύ ευχαριστημένος ακόμη και σε 4K tv που δεν έχει native output και κάνει upscale η TV.

Μακάρι να βολέψει το controller...

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα μου βγαζει +20 ευρω μεταφορικα....εσας γιατι free shipping;

Βασικα +28 ευρω

Τωρα καταλαβα...πηγα να το παρω απευθειας απο το steam.Παιδια εαν καποιος παρει το link μπορει να παιξει με αλλο controller;

Δημοσ.

η προσφορά είναι από το game.co.uk, το οποίο by the way το λέει πάλι out of stock.

το store της steam έχει μεταφορικά αρκετά και βγαίνει όντως τόσο συν 20 με 24 ευρώ. Αν πάρεις και ένα steam Link σκέτο μοιράζεται κάπως η κατάσταση (αυξάνονται κάπως τα μεταφορικά) αλλά προσωπικά δεν θα το θεωρούσα και προσφορά.

διορθώστε με αν κάνω λάθος..

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί κάποιος να πάρει το link και να παίξει με άλλο controller. Εγώ πήρα την προσφορά του κοτσόβολου και με το link που είχα παίζει άψογα... Και ένα πιο παλιό μου logitech πάλι παίζει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...