Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λόγος που θέλει micro sd είναι για να έχει εκει φωτογραφίες κλπ σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό να μπορεί να τις πάρει επειδή την είχε πατήσει παλαιότερα.

Αν είναι μόνο για τα χωριά αλλάζει το θέμα. Στην Αθήνα μένει οπότε αν έχει εδώ 4g είμαστε οκ.

Συγχρονιζονται στο Google photos πλέον δε χρειάζεται κάτι τέτοιο
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο λόγος που θέλει micro sd είναι για να έχει εκει φωτογραφίες κλπ σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό να μπορεί να τις πάρει επειδή την είχε πατήσει παλαιότερα.

Αν είναι μόνο για τα χωριά αλλάζει το θέμα. Στην Αθήνα μένει οπότε αν έχει εδώ 4g είμαστε οκ.

Με ένα Google Drive και καθάρισε...
Δημοσ.

Έχω δύο ακόμα ερωτήσεις :P

Σε μπλέ βγαίνει μόνο το 128gb?

Τι εννοεί ότι έχει δαχτυλικο αποτύπωμα από μπροστα;

Δεν μου ακούγεται καθόλου βολικό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. :)

Δημοσ.

Τι εννοεί ότι έχει δαχτυλικο αποτύπωμα από μπροστα;

Δεν μου ακούγεται καθόλου βολικό.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. :)

Αντί να το έχει στην πλάτη το έχει στην οθόνη.
Δημοσ.

Καλημερα

Για Xiaomi Redmi Note 5a Prime (32GB) Τι λετε? Μου φαινεται καλό για τα λεφτα του

Καλύτερα να δώσεις 20€(περίπου) παραπάνω και να πάρεις το note 4(32gb).

Το 5a prime είναι πολύ κατώτερο σε πολλά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να δώσεις 20€(περίπου) παραπάνω και να πάρεις το note 4(32gb).

Το 5a prime είναι πολύ κατώτερο σε πολλά πράγματα.

Το αυτο. Η ελαχιστη διαφορα τιμης αξιζει και με το παραπανω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή δεν το έχω πάρει ακόμα και έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα. Αυτό εδώ που μου αρεσει και το χρώμα είναι global και δεν έχει κάτι κατώτερο από το redmi note 4 σωστά;

https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-Light-BLue-p-1173777.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Είναι σχεδόν ίδια τιμή με Ελλάδα απλά στην Ελλάδα δεν το βρήκα μπλέ γι'αυτό θέλω να το πάρω από εκεί.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει καμία καλύτερη επιλογή; Επειδή το mi note 3 που είχε αναφερθεί και μου άρεσε είναι αρκετά ακριβότερο.

Επίσης αν υπάρχει κάποιο κουπόνι ή κάποιο φθηνότερο αλλά αξιόπιστο μαγαζί θα ήθελα να το ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως αυτό που βλέπεις δεν είναι global με την έννοια της hardware υποστήριξης της μπάντας 800MHz που αναφέρουμε συνήθως στο thread (άλλωστε δεν υπάρχει note 4x σε έκδοση global, η ονομασία note 4x για τα global είναι μόνο πατέντα της infoquest και των εν ελλάδι επίσημων συνεργατών της όπως ανέλυσα εδώ). Το καταλαβαίνεις άλλωστε από το Network Band  όπου στο 4G δεν έχει την 800MHz μπάντα (ή αλλιώς B20).

Αυτό που έχει global το συγκεκριμένο κινητό που βλέπεις είναι η rom (This phone comes with Official Global ROM + OTA Upgrade), δηλαδή το λειτουργικό του έχει κανονικά και την ελληνική γλώσσα.

Επεξ/σία από batatoudis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...