Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB 42ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό ποντίκι σε προσφορα στο αμαζον Ισπανιας , για να μην στεναχωρίεστε που δεν προλαβατε την προσφορα του Κωτσου...

https://www.amazon.es/Logitech-G502-Spectrum-ajustable-programables/dp/B019DVCW3E/ref=gbph_tit_s-3_d1c4_7cc92793?smid=A1AT7YVPFBWXBL&pf_rd_p=ba088c84-4823-4c2a-b065-76569e1bd1c4&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A1AT7YVPFBWXBL&pf_rd_r=HK3167VJMJHWGEYY8DA6

post-167470-0-80227400-1513847697_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Στα 49,29€ βγαίνει με τα μεταφορικά, όχι στα 42 που αναφέρεται στον τίτλο.

Πρέπει να διορθωθεί.

Confirmación del Pedido
Productos: EUR 40,98 Envío: EUR 8,31 Importe total: EUR 49,29
  • Like 1
Δημοσ.

Στα 49,29€ βγαίνει με τα μεταφορικά, όχι στα 42 που αναφέρεται στον τίτλο.

Πρέπει να διορθωθεί.

Confirmación del Pedido
Productos: EUR 40,98 Envío: EUR 8,31 Importe total: EUR 49,29

Και παλι πιο φτηνα απο τον Κωτσο! :P

Δημοσ.

Το χτύπησα, εννοείται! :P

Είχα για πολλά χρόνια το G500, το καλύτερο mouse που είχα ποτέ.

Δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι! :D

Δημοσ.

Τι φάση; Ετοιμάζονται να βγάλουν κανένα καινούριο μοντέλο και το σκοτώνουν έτσι;

Το χρησιμοποιώ  στο βασικό μου σύστημα εδώ και 1,5 χρόνο. Σαν τιμή έπρεπε να παίζει στα 50-55Ε. Τα 80-90 που το έχουν κάποιοι είναι τρελή τιμή μόνο για το RGB αλλά αν το δεις γενικά έτσι πάει το μαλλί. Έχουν βγει και mousepad RGB (Corsair,Logitech κτλ) και έχουν 80-100-150Ε :ph34r:

Το χτύπησα, εννοείται! :P

Είχα για πολλά χρόνια το G500, το καλύτερο mouse που είχα ποτέ.

Δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι! :D

Μετάβαση από το σκυλί G500 έκανα. Το είχα λιώσει για 5ετία. Το μόνο που με χάλασε ήταν που εκεί που ακουμπάνε τα δάχτυλα  με τον καιρό είχε αρχίσει και ξέφτιζε. Στο 502 του έχουν βάλει καλύτερο υλικό και δεν έχει τέτοιο θέμα. Επίσης σε σχέση με το 500 έχει ποιο ανατομικό σχήμα και πιάνει καλύτερα στο χέρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον!Θέλει mouse pad ή δουλεύει και απευθείας σε ξύλινο γραφείο?

Δεν θελει εχει "ειδικο" καλιμπραρισμα για οτι επιφανεια θελεις για να πιανει με οσο μεγαλυτερη ακριβεια γινεται!

Το εχω 2 χρονια (το απλο οχι το RGB μονο τα φωτακια εχουν διαφορα) το ειχα παρει 80 ευρο τοτε δν το μετανιωσα καθολου , ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ τελειο στο χερι μετα απο 2 χρονια δν εχει παθει τιποτα ακομα και η ροδελα που την φοβομουν (λογο του free spin) ειναι ακομα αψογη!

Μονο το καλωδιο μου ξεφτυσε σε μερικα σημεια αλλα το υφασμα μονο ,για αυτο υπαρχει αλλωστε

Στα 50 ευρο παρτε το δν θα το μετανιωσετε με τιποτα (εδω εγω σκεφτομαι να το παρω να το εχω για καβατζα απαξ και παθει τιποτα το δικο μ..)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον!Θέλει mouse pad ή δουλεύει και απευθείας σε ξύλινο γραφείο?

Όπως έγραψε και άλλος φίλος όχι δεν χρειάζεται. Έχω καταργήσει τα mouse pad από το G500 (7ετια).

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι το παραγγείλετε με τα φθηνό μεταφορικά που παραθέτω παραπάνω (8,31€) θα παραλάβετε με τον καινούργιο χρόνο 3-9/01/18.

Entrega 3 ene. 2018 - 9 ene. 2018

Υπάρχουν και ακριβότερα 13+€ όπου βγαίνει σύνολο ~55€ και παραλαμβάνετε στις 27-28 Δεκεμβρίου.

Δημοσ.

Απο το 403 αξιζει?

Με ψιλοχαλαει βασικα το υλικο στο 403.Πιστευω οτι καλοκαιρι με το χερι που ιδρωνει θα εχει χαλια αισθηση.

Το 502 πως ειναι?

Δημοσ.

Απο το 403 αξιζει?

Με ψιλοχαλαει βασικα το υλικο στο 403.Πιστευω οτι καλοκαιρι με το χερι που ιδρωνει θα εχει χαλια αισθηση.

Το 502 πως ειναι?

Δεν το έχω πιάσει το 403. Το 502 έχει από πάνω 2 τύπων πλαστικά (κάποια τα λες και μεταλλικά). Στα 2 χαμηλότερα τμηματά του όμως έχει μαλακό πλαστικό επειδή εκεί πιάνουν πιο πολύ τα δάχτυλα. Στην δεξιά πλευρά  αυτό το κομμάτι είναι πιο έντονο. Δες φωτό-video για να καταλάβεις καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...