santaclaus13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, είμαι νέος στο χώρο εργασίας των προγραμματιστών. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες γνώσεις πάνω σε κάποιες γλώσσες προγραμματισμού. Θα ήθελα να μάθω με ποιους τρόπους μπορώ να ξεκινήσω να δουλεύω στον τομέα του προγραμματισμού, ώστε να μπορώ να βγάζω ένα χαρτζιλίκι ας πούμε για αρχή. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά επειδή είναι πολύ μπερδεμένα στο κεφάλι μου, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τί ακριβώς γίνεται για να μου λύσει κάποιες απορίες, θα του ήμουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
defacer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 "Κάποιες γνώσεις πάνω σε κάποιες γλώσσες" ίσον; Έχεις φτιάξει κάποια προγράμματα που κάνουν κάτι για προσωπική χρήση; 1
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 - Ξεκινάς από το www.skywalker.gr - Γράφεις «Προγραμματιστής» εκεί που λέει Λέξεις-Κλειδιά - Πατάς το μπλέ κουμπάκι με τον μεγεθυντικό φακό. - Ψάχνεις στις αγγελίες. - Τα παρακάτω φαντάζομαι ότι μπορείς να τα βρείς και μόνος σου. Καλή επιτυχία.
santaclaus13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 "Κάποιες γνώσεις πάνω σε κάποιες γλώσσες" ίσον; Έχεις φτιάξει κάποια προγράμματα που κάνουν κάτι για προσωπική χρήση; - Ξεκινάς από το www.skywalker.gr - Γράφεις «Προγραμματιστής» εκεί που λέει Λέξεις-Κλειδιά - Πατάς το μπλέ κουμπάκι με τον μεγεθυντικό φακό. - Ψάχνεις στις αγγελίες. - Τα παρακάτω φαντάζομαι ότι μπορείς να τα βρείς και μόνος σου. Καλή επιτυχία. κυρίως web development και java,έχω κάνει κάποια projects αλλά οι απορίες μου έχουν να κάνουν με τη χαρτούρα και οτιδήποτε χρειάζεται για να μπω στην αγορά εργασίας,τί πρέπει να κάνω για να αναλάβω ένα project από κάποια αγγελία? χρειάζομαι δελτίο παροχής υπηρεσιών ? μπορώ να το κάνω όλο αυτό χωρίς "επιχείρηση" και κατ' επέκταση χωρίς φορολογία ? τέτοιου είδους απορίες έχω..αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος..
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 .....οι απορίες μου έχουν να κάνουν με τη χαρτούρα και οτιδήποτε χρειάζεται για να μπω στην αγορά εργασίας,τί πρέπει να κάνω για να αναλάβω ένα project από κάποια αγγελία? χρειάζομαι δελτίο παροχής υπηρεσιών ? μπορώ να το κάνω όλο αυτό χωρίς "επιχείρηση" και κατ' επέκταση χωρίς φορολογία ? τέτοιου είδους απορίες έχω..αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.. Είτε θα πιάσεις δουλειά σας υπάλληλος και ο λογιστής τους θα σου ζητήσει κάποια χαρτιά. Είτε θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος οπότε βρίσκεις εσύ έναν λογιστή και σου εξηγεί τί χρειάζεσαι. Όλα τα υπόλοιπα χωρίς «επιχείρηση», φορολογία κλπ είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Αν θες να δουλέψεις μαύρα δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως αλλά προετοιμάσου για διάφορα παρατράγουδα ή προβλήματα. 1
santaclaus13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είτε θα πιάσεις δουλειά σας υπάλληλος και ο λογιστής τους θα σου ζητήσει κάποια χαρτιά. Είτε θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος οπότε βρίσκεις εσύ έναν λογιστή και σου εξηγεί τί χρειάζεσαι. Όλα τα υπόλοιπα χωρίς «επιχείρηση», φορολογία κλπ είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Αν θες να δουλέψεις μαύρα δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως αλλά προετοιμάσου για διάφορα παρατράγουδα ή προβλήματα. ωραία, άρα τις διαδικασίες και την χαρτούρα θα τα μάθω από τον λογιστή μου.θες να με ενημερώσεις σχετικά με τα προβλήματα που αναφέρεις ή αν θέλεις σε pm σε περίπτωση που είναι κάτι που δε μπορείς να δημοσιεύσεις..σε ευχαριστώ ήδη που ασχολήθηκες
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απλά τα πράματα. Είτε μπορεί να σε καρφώσουν, είτε μπορεί να μην σε πληρώνουν αφού δεν θα μπορείς να τους «κυνηγήσεις», είτε μπορεί να σε τσιμπήσουν από τις κινήσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό, είτε.... 2
santaclaus13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απλά τα πράματα. Είτε μπορεί να σε καρφώσουν, είτε μπορεί να μην σε πληρώνουν αφού δεν θα μπορείς να τους «κυνηγήσεις», είτε μπορεί να σε τσιμπήσουν από τις κινήσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό, είτε.... εγινε,σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..καλες γιορτες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα