kseniastos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 παιδια θα ηθελα να ακουσω αποψεις για αυτον εδω https://brainiacs.shop/products/incredibly-and-ultra-portable-and-bright-projector Δλδ ας πουμε τι διαφορα θα εχει με εναν epson 600χ800 tvn 300 ευρω? Σκεφτομαι να τον παρω στα 90 δολλαρια που τον δινουν μου φαινεται καλη επιλογη ετσι οπως τα λενε. και επειδη ειναι μικρος μπορω να τον παιρνω μαζι μου σε εξοχικο και διακοπες γενικα. Αλλα μαλλον καποιο λακκο εχει η φαβα..και ξερω πως εδω ειναι το καταλληλο μερος για να μου τον υποδειξετε.
turbat0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η διαφορά αυτών των φτηνών "προβολικών" με τους επώνυμους είναι: 1) Χαμηλή φωτεινότητα (απαιτεί πλήρες σκότος για να έχεις απλώς ικανοποιητική εικόνα) 2) Χαμηλή ανάλυση (άλλο η native ανάλυση και άλλο η ανάλυση βίντεο που μπορείς να του εισάγεις) 3) Ελάχιστες ή και πλήρως απούσες ρυθμίσεις για την εικόνα (π.χ ζουμ). 3)Μέτρια ή και κακά χρώματα 4)Ψεύτικα διαφημιζόμενα specs 5)Θόρυβος λειτουργίας σε κάποια εξ αυτών Γενικά δες το σαν ένα παιχνίδι (γνωρίζοντας ότι θα κάνεις όλες τις παραπάνω υποχωρήσεις), ώστε να μην απογοητευτείς.
kseniastos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η διαφορά αυτών των φτηνών "προβολικών" με τους επώνυμους είναι: 1) Χαμηλή φωτεινότητα (απαιτεί πλήρες σκότος για να έχεις απλώς ικανοποιητική εικόνα) 2) Χαμηλή ανάλυση (άλλο η native ανάλυση και άλλο η ανάλυση βίντεο που μπορείς να του εισάγεις) 3) Ελάχιστες ή και πλήρως απούσες ρυθμίσεις για την εικόνα (π.χ ζουμ). 3)Μέτρια ή και κακά χρώματα 4)Ψεύτικα διαφημιζόμενα specs 5)Θόρυβος λειτουργίας σε κάποια εξ αυτών Γενικά δες το σαν ένα παιχνίδι (γνωρίζοντας ότι θα κάνεις όλες τις παραπάνω υποχωρήσεις), ώστε να μην απογοητευτείς. επιδη λενε ultra bright και αλλες τετοιες μουφες.. γιαυτο μου εκανε εντυπωση. αμα ηταν τοσο μουφα δε θα τους κραζανε στα reviews? βεβαια απο οτι ειδα εδω σε αυτη την review εχεις δικιο σε ολα The focus is good only at the very center of the picture and gets blurry at the ends of it; - The picture is too pixelated and actually looks as a cluster of tiny squares, so the letters shall be really huge in order the text to be readable and understandable, the quality of the pictures is tolerable; - it can be used only after midnight and in fully darkened place and still the immage is quite "milky"]
theo93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ για καθαρά ερασιτεχνική χρήση έχω αυτόν https://www.gearbest.com/projector/pp_73946.html. Δεν είναι τέλειος, τον είχα πάρει στα 110 και όντως μου βγάζει το αίσθημα του cinema στο σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα