Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Timossail είπε

Έχω έναν γερμανικό λέβητα wolf όπου έμεινε κλειστός για 3 χρόνια και όταν τον ξανά έβαλα μπροστά δούλεψε λίγο και μετά σταμάτησε.

φαινεται ότι έχει πάρει σκουπίδι στο υδραυλικό σύστημα…..

πως μπορώ να το καθαρίσω….

Για δές έχει πίεση το κύκλωμα νερου για αρχή . 

Επιπλέον καλό θα ήταν να γίνει μια συντήρηση και έλεγχος αφού έχει 3 χρόνα να λειτουργήσει και να μετρηθεί και το Δ.διαστολής .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίεση είμαι οκ 1,5

σερβις έγινε κανονικά….

δουλεψε μια εβδομάδα, ανέβαζε θερμοκρασία νερού μέχρι 55 βαθμούς όσο και αν ανέβαζα την θερμοκρασία δεν πηγαινε παραπάνω και μετά παρουσίασε αυτό που ανέφερα…όταν το βάζω στην λειτουργεία καθαρισμού καμινάδας παίρνει μπροστά και ανάβει ο καυστήρας.

ηρθε τεχνικός από την wolf αλλά ο τύπος θέλει να μου πουλήσει το καινούργιο μοντέλο και μου είπε ότι έχει πάρει σκουπίδια στο κύκλωμα νερού και δεν αξίζει ο κόπος να το καθαρίσω…. Η πλακέτα είναι οκ!

Επειδη στον έλεγχο βρίσκει μαλλον κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο δεν δίνει σήμα να πάρει μπρος ο ανεμιστήρας και να ανοίξει η βαλβίδα αερίου και να πάρει μπροστά….

αν άλλαζα το νερό στο δίκτυο θα γινόταν κάτι;

ευχαριστω πολλά για την άμεση απάντηση σου… το εκτιμώ….

Επεξ/σία από Timossail
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Timossail είπε

Πίεση είμαι οκ 1,5

σερβις έγινε κανονικά….

δουλεψε μια εβδομάδα, ανέβαζε θερμοκρασία νερού μέχρι 55 βαθμούς όσο και αν ανέβαζα την θερμοκρασία δεν πηγαινε παραπάνω και μετά παρουσίασε αυτό που ανέφερα…όταν το βάζω στην λειτουργεία καθαρισμού καμινάδας παίρνει μπροστά και ανάβει ο καυστήρας.

ηρθε τεχνικός από την wolf αλλά ο τύπος θέλει να μου πουλήσει το καινούργιο μοντέλο και μου είπε ότι έχει πάρει σκουπίδια στο κύκλωμα νερού και δεν αξίζει ο κόπος να το καθαρίσω…. Η πλακέτα είναι οκ!

Επειδη στον έλεγχο βρίσκει μαλλον κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο δεν δίνει σήμα να πάρει μπρος ο ανεμιστήρας και να ανοίξει η βαλβίδα αερίου και να πάρει μπροστά….

αν άλλαζα το νερό στο δίκτυο θα γινόταν κάτι;

ευχαριστω πολλά για την άμεση απάντηση σου… το εκτιμώ….

Τότε μπορεί να είναι κανένας αισθητήρας . Δηλαδή εν ολίγοις τη λύση σου πρότεινε ; 

Βρές άλλον τεχνικό , και δέ θυμάμαι σίγουρα αλλά σε αυτούς τούς λέβητες καλό είναι να τοποθετείται και φίλτρο μικροσωματιδίων . Εσύ έχεις βάλει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν μου ειχαν βάλει φίλτρο από την αρχή…

Η λύση που πρότεινε αλλαγή λέβητα 1300€ το νέο μοντέλο wolf συμπηκνωσης

Επεξ/σία από Timossail
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Timossail είπε

Όχι δεν μου ειχαν βάλει φίλτρο από την αρχή…

Η λύση που πρότεινε αλλαγή λέβητα 1300€ το νέο μοντέλο wolf συμπηκνωσης

Πάρε και άλλη γνώμη .  Καλό είναι φίλτρο να τοποθετηθεί . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...