alexander1611 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα για αλλη μια φορα...την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα την καρτα γραφικων GTX 1050TI 4GB (χτυπαω το κεφαλι μου που δεν εδωσα 85€-90€ παραπανω για να παρω την gtx1060ti 3GB αλλα περιμενα οτι θα την παλεψω και δεν θα παω για αναβαθμιση + το 1gb παραπανω επαιξε ρολο ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...θα προσπαθησω μηπως δεχθουν επιστροφη και παρω μετα την αλλη...) για να μπορεσω να παιξω καποια παιχνιδια(ειδικα το cod ww2 και το PUBG) καθως η προηγουμενη καρτα δεν τα σηκωνε με ΤΙΠΟΤΑ...Τελικα ομως αντιμετωπιζω κ παλι προβληματα(σε καμια περιπτωση στον ιδιο βαθμο αλλα συγκεκριμενα στο cod ww2 αλλα και το PUBG αργει αρκετα η φορτωση και μερικες φορες κολλαει κ τα γραφικα χαλανε μεσα στο game) και παροτι δν εχω τις γνωσεις πιστευω οτι φταινε τα υπολοιπα κομματια του υπολογιστη....με λιγα λογια αποφασισα να κανω σχεδον ολικη αναβαθμιση καθως με εχει κουρασει και θελω να ξεμπερδευω με ενα καλο pc πλεον χτισμενο πανω στην gtx 1050 ti 4GB...το pc που εχω αυτη τη στιγμη:-Κουτί: Cooler Master Elite 330U-KKN1(RC-330U) Black-Μητρική: Gigabyte GA-990FXA-D3-CPU: AMD FX-6200 3.8GHZ 6-CORE-Ψύχτρα: Thermalright True Spirit 120-GPU: GTX 1050TI 4GB-RAM: 8GB = 2 X 4GB G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBRL-Σκληροι δισκοι:500GB Western Digital WDC WD5000AACS-00G8B01TB Western Digital WDC WD10EZRX-00A8LB0-Τροφοδοτικό: Enthusiast Series™ TX850 — 80 PLUS® Certified Power Supply-Οθονη: LG E2342V-BN Black 23"-DVD ROM: TSSTcorp CDDVDW SH-S223Q-Λογισμικό: Microsoft Windows 10Παμε τωρα σε αυτα που θελω για προτασεις :1) τα σημαντικα κομματια για τα οποια θα ηθελα προτασεις με μπατζετ περιπου 400€-500€ ειναι τα εξης: Motherboard, επεξεργαστης, ψυχτρα και δισκος ssd 500GB2)σε δευτερο βαθμο θα ηθελα απλα την γνωμη σας για την οθονη, το τροφοδοτικο, την ram(ελεγα να παρω αλλες δυο 4ρες να παω στα 16GB) και το dvd rom...εαν επαρκουν αυτα που εχω ή αν θα επρεπε να παω και εκει σε καποιες αλλαγες3)τελος οποιαδηποτε ιδεα-προταση για κουτι, πληκτρολογιο, ποντικι κ ηχεια ειναι ευπροσδεκτη...4) τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι επιπεδου cod ww2(ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ), PUBG, middle earth, dota 2, batman arkham knight κλπ κλπΑυτα ψαχνω...θα ευχαριστησω εκ των προτερων οποιονδηποτε μπει στον κοπο και βοηθησει καθως για ατομα σαν εμενα που δν εχουν ιδεα η βοηθεια σας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...καθε γνωμη, παρατηρηση κ ιδεα ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ...υ.γ. το οτι εχω και παλι θεματα με το τωρινο συστημα ειναι λογικο? δν περιμενα τρελες απαιτησεις αλλα οχι κ αυτο το πραγμα...μπαινω μετα απο 5 λεπτα ενω εχουν συνδεθει ολοι κ τρωω αρκετα κολληματα...ειναι καθαρα θεμα αποδοσης η μπορει να παιζει καποιο προβλημα σε καποιο απο τα υπολοιπα κομματια? π.χ. να υπολειτουργει το τροφοδικο ή οι ραμς...και αν ναι πως θα μπορουσα να το δω? το οτι η καρτα γραφικων παιρνει ρευμα μονο απο την motherboard μπορει να παιζει ρολο??? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από alexander1611
billiboo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 καλα στο pubg μην περιμενεις και πολλα ειναι κακογραμμενο ακομη. δεν ξερω για το cod εαν πας σε αναβαθμιση ξεχνας την ραμ σου γιατι θα πας σε ddr4 και νεο socket. και μαλλον σε αυτο το budget ssd 500 δεν χωραει
GoldenAssassin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι κακογραμμενο το PUBG ρε παιδια απλα με πισι πατατα μην περιμενεις να παιξεις στα high . Φιλε μου να ξερεις οπως ειπε κι ο παραπανω θα αλλαξουμε μια και καλη μητρικη οποτε θα παμε σε ddr4 τεχνολογια συν του οτι αν δεν εχεις τις γνωσεις δεν μπορεις να παντρεψεις ραμ μονο και μονο απο την χωρητικοτητα τους. Θα προβληματα και θα ψαχνεσαι μετα. Η προταση μου ειναι: CPU Amd ryzen 5 1600- οικονομικος και πολυ καλος 195 ευρω Mobo Asrock AB350M Pro4 σου αρκει και για OC 75 ευρω Ssd Παμε στα κλασσικα Samsung 850 Evo 256 gb 90 ευρω RAM Επειδη τους τελευταιους μηνες εχει αυξηθει πολυ η τιμη τους παρε μια 8αρα η 2 καλυτερα Corsair Value Select 8GB 2133Mhz 90x2 Ευρω PSU Δεν αλλαζουμε με την καμια... Κουτι δεν εχει σημασια παρε φθηνο aerocool με κανα 30αρι Ψυστρα θα επαιρνα μια οικονομικη Coolermaster με ενα 30αρι. ( Δεν εχω δει αποδοσεις σε ryzen) Αν το μπατζετ σου ειναι περιορισμενο εγω προσωπικα:1)Θα επαιρνα μονο μια 8αρα ραμ 2)Δεν θα επαιρνα SSD και θα κραταγα τους HDD μου προς το παρον ( εγω για παραδειγμα δεν εχω ssd , δεν επηρεαζει το gaming)
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πριν δωσεις τοσα λεφτα, θα σου προτεινα να βαλεις εναν ssd στο υπαρχον συστημα, να δεις πως θα παει επισης κανε και overclock τον επεξεργαστη σου και η διαφορα θα ειναι μεγαλη.
billiboo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 εγω στην θεση σου εαν ειχα να δωσω τα 400-500 θα εβαζα για πουλημα cpu-mobo-ram και θα πηγαινα σε αναβαθμιση χωρις δευτερη σκεψη. 1
jeandoumpier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Άποψή μου, πουλάς ότι μπορείς cpu-mobo-ram-κουτί, κρατάς οπωσδήποτε τους hdd & το τροφοδοτικό και πας σε ουσιαστική αναβάθμιση με 550€ στα παρακάτω..Από you.gr & hellasphone.gr Κουτί : https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-aero-800-black Cpu : https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/epexergastes/epexergastis-(cpu)-intel-core-i5-8400-(lga-1151,-2 SSD : https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-ssd/solid-state-drive-(ssd)-samsung-850-evo-2-5-250gb Mobo : https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43862095 Ram : https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43828159 Σύνολο 550€ Αλλά κάνε κάτι για την 1060 και θα τότε θα είσαι πλήρης.
billiboo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 γιατι να μην μεινει με την 1050 ti μια χαρα ειναι ρε παιδια
jeandoumpier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά και τίμια κάρτα είναι η 1050ti. Ο ίδιος όμως έδειξε την πρόθεσή του να πάει στην 1060, και η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση που πάει στον 8400 ή στον r5 1600 κτλ για gaming σύστημα, η 1060 αρμόζει καλύτερα. Άλλωστε την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι θα την δει με την καλύτερη κάρτα. Μέσον όρο +15-20 fps περισσότερα δίνει η 1060 3gb σε σχέση με την 1050ti στο PUBG, δεν είναι και λίγα.
GoldenAssassin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Προφανως και δε θα βαλει ssd στο παρον συστημα γιατι δεν θα αλλαξει καθολου το gaming. Μην λετε πραγματα χωρις να σκεφτεστε. Αν αναβαθμισει τοτε βεβαιως να αγορασει... Πανω κατω ολοι τα ιδια θα πουν η σε i5 η στον αντιστοιχο ryzen θα παιξεις με τα χρηματα αυτα...τα αλλα μπορεις να τα βρεις και μονος σου στο σκρουτζ.. 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Προφανως και δε θα βαλει ssd στο παρον συστημα γιατι δεν θα αλλαξει καθολου το gaming. Μην λετε πραγματα χωρις να σκεφτεστε. Αν αναβαθμισει τοτε βεβαιως να αγορασει... Πανω κατω ολοι τα ιδια θα πουν η σε i5 η στον αντιστοιχο ryzen θα παιξεις με τα χρηματα αυτα...τα αλλα μπορεις να τα βρεις και μονος σου στο σκρουτζ.. Και γιατι να μη βαλει? Διδαξε μας.
GoldenAssassin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι εχει προβλημα στο gaming. Τι του λες να βαλει ssd πανω στο παλιο συστημα? Θα δωσει 100-200 ευρω και δεν θα βελτιωσει αυτο που θελει να βελτιωσει. Ποιος ο λογος λοιπον? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ αν έχεις τα λευτά προχώρα σε ολική αναβαθμιση
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι εχει προβλημα στο gaming. Τι του λες να βαλει ssd πανω στο παλιο συστημα? Θα δωσει 100-200 ευρω και δεν θα βελτιωσει αυτο που θελει να βελτιωσει. Ποιος ο λογος λοιπον? Γιατι ο ανθρωπος γραφει οτι τα παιχνιδια αργουν να φορτωσουν. Ετσι κι αλλιως θα του μεινει ο ssd. Δεν θελει διδακτορικο για να το κατανοησεις αυτο.
GoldenAssassin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αποκλειεται με σκληρους τετοιας ποιοτητας να φταιει αυτο. Το PUBG γενικα κανει 50 ωρες να φορτωσει. Για ποιο λογο να παρει ssd λοιπον? Εεε ετσι... 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση με τη ταχυτητα. Δεν παλευεται pc με σκληρο δισκο πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα