ffst Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σας , ενδιαφερομαι για ολικη βαφη του αυτοκινητο μου , ford focus mk1.. Δεν γνωριζω ουτε τιμες αλλα ουτε κ καποιο βαφειο... Αν γνωριζετε κατι ειτε ως προς την τιμη ειτε για καποιο βαφειο ενημερωστε κ εμενα τον "ασχετο" να παρω μια πρωτη γευση Δεκτες ολες οι προτασεις... Ευχαριστω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σας , ενδιαφερομαι για ολικη βαφη του αυτοκινητο μου , ford focus mk1.. Δεν γνωριζω ουτε τιμες αλλα ουτε κ καποιο βαφειο... Αν γνωριζετε κατι ειτε ως προς την τιμη ειτε για καποιο βαφειο ενημερωστε κ εμενα τον "ασχετο" να παρω μια πρωτη γευση Δεκτες ολες οι προτασεις... Ευχαριστω ! Νομίζω, πάει ανά κομμάτι αυτοκινήτου, περίπου στα 100 ευρώ. Δηλαδή φτερό, καπό, κλπ. Τώρα για βαφείο, δε γνωρίζω, αλλά κοίτα μήπως σε συμφέρει περισσότερο για μεμβράνη. Car wrapping. Είναι ανάλογα και τον μάστορα, αλλά όσο να ναι, ποιος θα στο κάνει εργοστασιακό; Τώρα μάλλον, αφού ζητάς για Θεσσαλονίκη, Δυτικά θα βρεις ποιο φθηνά, Ανατολικά ποιο ποιοτικά, αλλά με βαρύ πέλεκυ. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βρεις και ποιότητα στα Δυτικά, έτσι. Απλά κοίτα οι βαφές να είναι ποιότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 εμειναν λιγα βαφεια και εχουν τοση δουλεια,που περιμενεις σειρα.εκανε δουλεια η υπερφορολογηση.απο κοστος,μονο αν ρωτησεις κατιδιαν τον μαστορι.προεκταση μακρυγιαννη δυτικα,εχει ενα φανοποιειο,προεκταση ωραιοκαστρου αλλο ενα.πισω απο τα τζαμπο ωραιοκαστρου ειχε μια αλανα με συνεργειο φανοποιειο.....αραιωσαν πολυ...τα καλα χρονια,καθε γειτονια ειχε τον φανοποιο της... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffst Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 saleit για μεμβρανη μου ειπαν πως βγαινει γυρω στα 600-700ε και μου φανηκε υπερβολικο , δν ξερω αν κανω λαθος αλλα υποτιθεται πως ειναι πιο φθηνο απο βαψιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 κανενα 750-900 υπολογισε για ΚΑΛΟ βαψιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 saleit για μεμβρανη μου ειπαν πως βγαινει γυρω στα 600-700ε και μου φανηκε υπερβολικο , δν ξερω αν κανω λαθος αλλα υποτιθεται πως ειναι πιο φθηνο απο βαψιμο.... Πλέον είναι σχεδόν το ίδιο. Η μεμβράνη απλά, κάποια στιγμή θα αλλαχτεί, μετά από χρονιά. Αν γίνει καλή δουλειά, με πολύ καλής ποιότητας μεμβράνη, τότε θα είναι καλύτερο από την μπογιά, και θα δείχνει πιο ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή μιλάμε για κάποιας χρονολογίας αυτοκίνητο από χτυπηματάκια τι παίζει; Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο καλά θα κάτσει η μεμβράνη. Πάντως κάπου στα 700-800€ υπολόγιζε είτε βαφή είτε μεμβράνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν βάλεις μεμβρανη και πχ απο μαυρο το κανεις ασπρο, πρεπει να αλλαξεις το χρωμα απο την αδεια; ή μονο στην βαφη γινεται αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν βάλεις μεμβρανη και πχ απο μαυρο το κανεις ασπρο, πρεπει να αλλαξεις το χρωμα απο την αδεια; ή μονο στην βαφη γινεται αυτο Αυτό μάλλον πρέπει να το ρωτήσεις στο Α.Τ. της πόλης σου. Ή στο υπουργείο συγκοινωνιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι απο περιοχη σε περιοχή αλλαζει ο νομος; Διαβασα οτι πρεπει να αλλαξεις και το χρωμα που λεει η αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι απο περιοχη σε περιοχή αλλαζει ο νομος; Διαβασα οτι πρεπει να αλλαξεις και το χρωμα που λεει η αδεια. Όχι, φυσικά και δεν αλλάζει ο νόμος, απλά είναι πιο εύκολο να ρωτήσεις στο κοντινότερο τμήμα, παρά να παίρνεις τηλέφωνα στα κεντρικά να σε συνδέσουν. Λογικά ναι, αν καλύψεις όλο το αμάξι, με άλλο χρώμα, θα πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 800 ευρώ περίπου για βάψιμο, πήγαινε στον Καλογερα και ρώτα. Καλημερα σας , ενδιαφερομαι για ολικη βαφη του αυτοκινητο μου , ford focus mk1.. Δεν γνωριζω ουτε τιμες αλλα ουτε κ καποιο βαφειο... Αν γνωριζετε κατι ειτε ως προς την τιμη ειτε για καποιο βαφειο ενημερωστε κ εμενα τον "ασχετο" να παρω μια πρωτη γευση Δεκτες ολες οι προτασεις... Ευχαριστω ! ΚΑΛΟΓΕΡΑ έχει δυτικά και ανατολικά όπου σε βολεύει, ζήτα τον Ερμή αυτός τα κανονίζει. Επίσης μπορείς να πας στην Hellas service... Ζητα τον Λευτέρη, ίσως είναι πιο φθηνά αλλά νομίζω ο Ερμής δυτικά είναι πιο οικονομικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα