fmarkos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πως γίνεται να ξεπλύνεις χρήμα με εταιρεία ταξί; Εννοώ οκ στο πλυντήριο αυτοκινήτων παίρνεις το χαρτονόμισμα και το καθαρίζεις με τη μάνικα ξέρω γω. Με το ταξί πως ξεπλένεις; Το πλυντήριο να φανταστώ αναφέρεται στο breaking bad (φανταστική ιστορία), η εταιρία ταξί υποψιάζομαι ότι αναφέρεται στον Pablo Escobar, ο οποίος είχε στήσει εταιρία ταξί μέσω της οποίας ξέπλενε τα ναρκοδολαρια. 2
Manjaro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι μας νοιάζει εμάς μωρέ;Λες και θα δούμε ποτέ ελληνικό ανταλλακτήριο; Ή τέλος πάντων και ελληνικών συμφερόντων να είναι, υπάρχει περίπτωση να έχει έδρα τούτον εδώ τον τόπο;Σε καμιά αυστροελβετογερμανία θα είναι και αυτό ή σε καμιά Μάλτα/ Κέιμαν σαν τα στοιχηματατζίδικα.Το τόπου της έδρας μας ενδιαφέρει το δίκαιο και εάν έχει εναρμονιστεί με την όποια ευρωπαϊκή οδηγία, εάν μιλάμε για χώρα μέλος προφανώς. ναι την ελλάδα με τα αυτοκίνητα την έφαρα ώς παράδειγμα απλά λέω ότι αντίστοιχα και οι γερμανοκροατόπολονογαλίες κτλ θα πρέπει να θέλουν να εναρμονιστούν... και πιστεύω δεν θα θέλουν όλες και σε μια απο αυτές που δεν θα θέλουν στοιχηματίζω πως θα είναι οι περισσότερες έδρες ανταλλακτηρίων Αν και γενικά το να ενταθούν οι έλεγχοι ειναι θετικό για το μέλλον του bitcoin σαν νόμισμα απλά δεν βλέπω ρεαλιστικό τρόπο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο
valkon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ο κώστας από τα πατήσια "χεεε φουσκα τα ελεγα εγω" 5
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κρίμα και ξέπλενα χρήμα. Τώρα πρέπει να βρω αλλον τρόπο. Ποδοσφαιρική ομάδα 5
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ναι την ελλάδα με τα αυτοκίνητα την έφαρα ώς παράδειγμα απλά λέω ότι αντίστοιχα και οι γερμανοκροατόπολονογαλίες κτλ θα πρέπει να θέλουν να εναρμονιστούν... και πιστεύω δεν θα θέλουν όλες και σε μια απο αυτές που δεν θα θέλουν στοιχηματίζω πως θα είναι οι περισσότερες έδρες ανταλλακτηρίων Αν και γενικά το να ενταθούν οι έλεγχοι ειναι θετικό για το μέλλον του bitcoin σαν νόμισμα απλά δεν βλέπω ρεαλιστικό τρόπο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο Θα θελήσουν.Όταν τα πρόστιμα του ΔΕΕ θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που μένουν στο κράτος από τη λειτουργία των ανταλλακτηρίων, θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί.Εμάς μην μας συγκρίνεις, είμαστε άλλο επίπεδο.Εμείς βγάζουμε δεν βγάζουμε δεν συμμορφωνόμαστε Κι εγώ νομίζω ότι αποτελεί θετική εξέλιξη.Να πάψουν επιτέλους οι περισσότεροι να νομίζουν ότι είναι μόνο για dark web και silk road.Καλό θα κάνει στο προφίλ του απέναντι στον μέσο άνθρωπο δηλαδή. Απλά αυτοί οι "περιορισμοί" μπορούν να εννοηθούν μόνο σε επίπεδο ανταλλακτηρίου. Εάν θέλω εγώ να σου στείλω κάποιο νόμισμα στη διεύθυνσή σου, προφανώς δεν μπορούν να το ελέγξουν.Τόσο εύκολα τέλος πάντων. Υποθέτω πως κάπως θα μπορούν να αποσπάσουν πληροφορίες για το ποιά συναλλαγή έγινε.
nhzt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θυμάστε τον ρωσο που έπιασαν στην Χαλκιδική; Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Alexander Vinnik διαχειριζόταν το BTC-e, ένα από τα δεκάδες ανταλλακτηρια ψηφιακών νομισμάτων. Η BTC-e λοιπόν, διέθετε σέρβερ στις ΗΠΑ. Η ιστοσελίδα της όμως είχε τη βάση της στη Βουλγαρία, ενώ υποστήριζε ότι υπαγόταν στο νομικό καθεστώς της Κύπρου. Ως διαχειρίστρια εμφανιζόταν η εικονική εταιρεία Canton Business Corporation στην οποία αντιστοιχούσε ρωσικός τηλεφωνικός αριθμός, αλλά είχε ως έδρα της τις Σεϋχέλλες. Τα web domains της ήταν καταχωρισμένα σε άλλες εικονικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στη Γαλλία και στη Νέα Ζηλανδία. Θα μου πείτε τέτοιες κομπίνες γίνονται και με τα εθνικά νομίσματα και έχουμε άπειρα παραδείγματα. Όμως το bitcoin "εφευρέθηκε" για την ανωνυμία των συναλλαγών, διότι με τα εθνικά νόμισμα όλα περνούσαν από τις τράπεζες και επώνυμα. Στην περίπτωση δε της BTC-e ο Alexander Vinnik ξεπλένε τα bitcoin που μάζευε απο παράνομη δραστηριότητα και τα άλλαζε με εθνικά νομίσματα και τα κατεθετε σε Κύπρο και Λετονία. Έτσι εξηγείται και η μεγάλη άνοδος της τιμής του bitcoin, που έγινε τεχνιτά για να ξεφορτωσουν κάποιοι με μεγάλο κέρδος. Αυτά πρέπει να τα ξέρουν όλοι οσοι μιλάνε για "επένδυση" στο bitcoin ή έχουν ήδη επενδυσει. Το bitcoin δημιουργήθηκε για παράνομη χρήση και μόνο, χρησιμοποιώντας κάποιους ανυποψιατους "επενδυτές". Η εν λόγω απαγόρευση της Ε.Ε.για στις ανώνυμες συναλλαγές με bitcoin, απλά φρενάρει το παγκόσμιο ξέπλυμα χρήματος. Η γνώμη μου είναι ότι, πρώτα θα βαλουν χέρι στις καταθέσεις που προήλθαν απο μετατροπή bitcoin και θα τις φορολογισουν και μετά θα ποινικοποιησουν τις συναλλαγές. Τίποτα δεν θα είναι εμπιρευσιμο αν δεν υπάρχει διαφάνεια και επωνυμία. 6
ELMastas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εντομεταξύ οι πρωταθλητές στο ξέπλυμα στίς τράπεζες και σε αυτούς που τις διοικούν και καθορίζουν τις "αγορές"δεν έχουν κανέναν πρόβλημα συνεχίζουν ακάθεκτες και παραμένουν "ανώνυμες"εκτός οποιουδήποτε κρατικού η μη ελένχου... 7
razorblade334 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 παραξενο. δεν ειδα ουτε εναν σημερα να ξεσπαει απο χαρα που δεν επενδυσε κι εχασε την ευκαιρια της ζωης του. τουλαχιστον εγω δεν το εκανα συνειδητα. στην προηγουμενη δημοσιευση πανηγυριζαν για το τιποτα!!! το ξερα εγω φουσκα ειναι το συνεκριναν με το χρηματηστηριο των αθηνων του 1997 και ενα σωρο αλλα. τωρα στην φωλιτσα τους. μονο ενας ξεσπασε απο καημο οτι φορουμ ειμαστε τι δουλεια εχουμε να ξερουμε οτιδηποτε? κανονικα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω μονο απο αρμεγμα αγελαδων θα επρεπε. λες και ενα φορουμ με 30000 μελη συνδεδεμενα μεχρι το μεσημερι μονο που ασχολειται και με την τεχνολογια κυριως ειναι παραξενο να εχει επαγγελματιες που γνωριζουν απο κινητα κονσολες λαπτοπ και κρυπτονομισματα. θα επρεπε να ξερουμε για την εμμηνο ρηση ξερω γω χωρις να θελω να προαβαλλω το γυναικειο φιλο. 2
chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 παραξενο. δεν ειδα ουτε εναν σημερα να ξεσπαει απο χαρα που δεν επενδυσε κι εχασε την ευκαιρια της ζωης του. τουλαχιστον εγω δεν το εκανα συνειδητα. στην προηγουμενη δημοσιευση πανηγυριζαν για το τιποτα!!! το ξερα εγω φουσκα ειναι το συνεκριναν με το χρηματηστηριο των αθηνων του 1997 και ενα σωρο αλλα. τωρα στην φωλιτσα τους. μονο ενας ξεσπασε απο καημο οτι φορουμ ειμαστε τι δουλεια εχουμε να ξερουμε οτιδηποτε? κανονικα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω μονο απο αρμεγμα αγελαδων θα επρεπε. λες και ενα φορουμ με 30000 μελη συνδεδεμενα μεχρι το μεσημερι μονο που ασχολειται και με την τεχνολογια κυριως ειναι παραξενο να εχει επαγγελματιες που γνωριζουν απο κινητα κονσολες λαπτοπ και κρυπτονομισματα. θα επρεπε να ξερουμε για την εμμηνο ρηση ξερω γω χωρις να θελω να προαβαλλω το γυναικειο φιλο. τρικυμιά εν κρανίω 7
johnk78 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ειπε ο ληστης των ληστη ,ληστη.... και φτου απ την αρχη 1
d emilio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 αυτο σημαινει οτι θα πεθανουν και οι miners ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι σίγουρος πως το κάνουνε για να χτυπήσουνε τα cryptocoins, αχ βρε δεινόσαυρε EU έρχεται η πτώση σου, αρκετά μας τα ζάλισες με τις δήθεν κρίσεις, τα diversity τα enrichments και τον πόλεμο σε αυτούς που σε ταΐζουν, ουστ και στην διάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα