NameAlreadyExist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα και καλες γιορτες. Εχω ενα lg g2 απο το 2014 και εχω αρχισει να παρατηρω τους τελευταιους μηνες οτι παιζοντας παιχνιδια η μπαταρια του αδειαζει πολυ γρηγορα οποτε υποπτευομαι οτι μαλλον χρειαζεται αλλαγη η μπαταρια του.Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να διαπιστωσω αν οντως θελει αλλαγη η μπαταρια του ή φταει κατι αλλο και αν οντως φταιει η μπαταρια του με λιγη ερευνα ειδα οτι δεν υπαρχουν γνησιες μπαταριες στο εμποριο.Επειδη δεν εχω γνωσεις να την αλλαξω μονος μου,γνωριζετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να τις αλλαζει,να βαζει καλης ποιοτητας μπαταρια και σε σχετικα καλη τιμη;
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κατέβασε ένα από αυτά τα προγράμματα και θα σου πει για την μπαταρία. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Με 20€ εδώ http://easyservice.gr/lg-g2-mpataria
NameAlreadyExist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω το easyservice ειχα δει αλλα ολοι ζητανε 30€ και παραξενευτηκα μηπως δεν βαζουν καλη μπαταρια και ειναι τιποτα χαλια.Υπαρχει τετοια περιπτωση ή παω ανεπιφυλακτα για το easyservice;
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σου δίνουν και 3 μήνες εγγύηση. Πάρτους και ένα τηλέφωνο και ρώτα. Να ξέρεις ότι όταν παίζεις παιχνίδια ξελιγώνεται ποιο γρήγορα. Και θέλει και την σωστή φόρτιση/αποφόρτιση.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αγορασε μπαταρια και στειλ'τα μου. Θα χρεωθεις μονο μεταφορικα. Ενημερωτικα,ασε τις εφαρμογες. Η συσκευη ειναι παλια οπως και η μπαταρια. Τα εχει φτυσει(η μπαταρια). Αν σε συμφερουν τα μεταφορικα,το κανω μετα χαρας... https://www.skroutz.gr/s/4306713/LG-BL-T7.html
NameAlreadyExist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τσαμπα τοση ταλαιπωρία για μπαταρια θα πεταχτώ απο εκει να μου την αλλαξουν,ευχαριστω πολυ παντως που προσφέρθηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα