Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ εφαιρε ενας φιλος ενα compaq cq71-450ev για καθαρισμο...ηθελε να αναβαθμισουμε και cpu του εξηγησα οτι μπορει να μην το δεχεται το bios...αυτος επεμενε...τελος παντων το καθαρισα αλλαξα παστες κλτπ και τρ δεν αναβει καν η οθονη ενω περνει ρευμα και ακουγεται ο ανεμιστηρας δεν αναβει η οθονη... δεν εμφανιζει ουτε το bios...εβαλα τον παλιο cpu τα ιδια...εχω τριπλοτσεκαρει ολα τα βυσματα..μεχρι και βιδες το ξαναεκανα!
καμια ιδεα παιδια SOS!!

Δημοσ.

Τα βασικά είναι αφαίρεση μπαταρίας bios (και κανονικής φυσικά) για λίγη ώρα και των μνημών (εναλλαγή θέσεων και άλλα dimm). Δοκιμή και εξωτερικού monitor αν δεν είμαστε σίγουροι ότι φορτώνει Windows στο σκοτάδι επίσης.

Δημοσ.

Τα βασικά είναι αφαίρεση μπαταρίας bios (και κανονικής φυσικά) για λίγη ώρα και των μνημών (εναλλαγή θέσεων και άλλα dimm). Δοκιμή και εξωτερικού monitor αν δεν είμαστε σίγουροι ότι φορτώνει Windows στο σκοτάδι επίσης.

Τσέκαρε αν έχουν κουμπώσει καλά οι μνήμες

τα δοκιμασα και τα δυο τιποτα!!

Δημοσ.

το caps lock led πόσες φορές αναβοσβήνει προτού κάνει σύντομη παύση;

ανοιξε προσπαθω να το κανω φορματ και μετα απο ενα σημειο κολλαει τελειως!

ανοιξε με τον καινουργιο cpu τον εβλεπε το bios

αλλα κολλαει στο φορματ!

μια φορα αναβαν και μια φορα αναβουν και τωρα!

Δημοσ.

αφού άναψε δεν σε απασχολεί το caps lock πλεον

τρέξε διαγνωστικά δίσκου από το bios

δεν ειναι ο δισκος το cpu κρασαρει...

Δημοσ.

Πιθανον το νεο cpu ειναι ασυμβατο με τη μιτρικη και προσπαθει η μιτρικη ριχνοντας τα ρολογια του cpu να τον διαβασει αλλα αποτυχανει δοκιμασε με τον παλιο

Δημοσ.

Πιθανον το νεο cpu ειναι ασυμβατο με τη μιτρικη και προσπαθει η μιτρικη ριχνοντας τα ρολογια του cpu να τον διαβασει αλλα αποτυχανει δοκιμασε με τον παλιο

το λέει 1ο πόστ

δεν έγινε τπτ και με τον παλιό.

μάλλον "έμπλεξες" με την αναβάθμιση Ts,μπορείς να ανεβάσεις κάποιες καθαρές φωτό μητρική κλπ;;cpu ποιόν τοποθέτησες;

Δημοσ.

το λέει 1ο πόστ

δεν έγινε τπτ και με τον παλιό.

μάλλον "έμπλεξες" με την αναβάθμιση Ts,μπορείς να ανεβάσεις κάποιες καθαρές φωτό μητρική κλπ;;cpu ποιόν τοποθέτησες;

το καταφερα να μπουταρει με τον παλιο με τον νεο τπτ!!

Δημοσ.

το καταφερα να μπουταρει με τον παλιο με τον νεο τπτ!!

όλα καλά νομίζω τώρα 

δεν θα είναι συμβατός,πανικοβλήθηκες μάλλον  :P

Δημοσ.

όλα καλά νομίζω τώρα 

δεν θα είναι συμβατός,πανικοβλήθηκες μάλλον  :P

μονο?? νομιζα εκανα κατι εγω και δν ειχα ιδεα τι?  :P  :lol:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...