Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συμβόλαιο σταθερό 19 και κινητό 30 με τους φόρους πάει 55 και μου κάνουν πρόταση για 50mbps 35€ και 100

42€... Πιστεύετε ότι μπορώ να καταφέρω καλύτερη προσφορά ;;;

Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι στην Wind

Δημοσ.

λογικα εχουν καμπινες στο περαμα, παντως 42  για 100ρι ειναι τιμη του προγραμματος σταθερης

εισαι σιγουρος οτι αυτες οι τιμες περιλαμβανουν το κινητο σου?

Δημοσ.

Λοιπόν μου δίνει 1500 λεπτά προς wind και Q (300 λεπτά προς κινητά) και 50 mbps το 35€ το σταθερό μόνο

Ααα και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά

Δημοσ.

Ψιλοαστεια προσφορα...πληρωνω λιγοτερα και παιρνω περισσοτερα απο τον ΟΤΕ που ειναι ο πιο ακριβος και καλα...και προσεξε ειναι το πρωτο μου συμβολαιο μετα απο 9-10 χρονια με τον ΟΤΕ γτ ημουν Forthnet...οποτε δεν είναι ότι μου καναν κατι καλυτερο γιατι ημουν παλιος...

Δημοσ.

Ψιλοαστεια προσφορα...πληρωνω λιγοτερα και παιρνω περισσοτερα απο τον ΟΤΕ που ειναι ο πιο ακριβος και καλα...και προσεξε ειναι το πρωτο μου συμβολαιο μετα απο 9-10 χρονια με τον ΟΤΕ γτ ημουν Forthnet...οποτε δεν είναι ότι μου καναν κατι καλυτερο γιατι ημουν παλιος...

ακριβως η προσφορα που σου δωσε ο οτε ; Αμα εισαι παλιος σου φερονται σα κοροίδο / μακακα αντι για επιβραβευση ..... Προσωπικη εμπειρια στο θεμα - Double Play L 24 ΣΚΕΤΟ  35 το μηνα μονο για σας - γιατι βλεπουμε οτι παλια το χατε παρει 36 και θα σας γλενταμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...