Azazel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Exw to exhs provlhma.Vazw to cd tou splinter cell to expansion to opoio periexei to patch 1.3 kai kapoies extra pistes omws adunatei na to kanei install.me petaei exw legontas oti den vriskei to registry number.to opoio omws den uparxei se kapoion folder.kai to xeirotero den exeis kai thn dunatothta na to grapseis kapou dioti i egatastash den se afhnei na proxwrhseis katholou.trexei i mpara kai tsoup to petaei xereis kapoios pou to exei ti ginete?a!uparxei enas katalogos crack mesa alla exei ena arxeio pou den trexei.
Dyolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Καταρχάς το Spinter Cell δεν έχει expansion! Μια έκδοση μόνο είχε βγεί με ένα cd με bonus αποστολή αν δεν κάνω λάθος... Στις κόπιες δεν περνάμε patch συνήθως βέβαια...
Azazel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Kai omws uparxei expansion.Exei mesa 4 pistes epipleon ap oso mporw na dw.Kai epipleon to patch 1.3.Den ftaiei to oti den einai authentiko sigoura.einai ena cd.den mporeis na kaneis install an den kaneis prwta install to patch pou exei mesa.an gnwrizei kapoios as pei...
Dyolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Φίλε μου ΔΕΝ είναι expansion! Επιμένω! Extras αποστολές είναι απλώς όχι expansion
Burner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 3 αποστολές έχει, και δουλεύει μια χαρά. Ψάξε καλύτερα το φάκελο που έχει το μαγικό αρχειάκι Για οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω άμα επιτρέπεται απο τους κανόνες του forum, αμα θέλεις στείλε p.m. να σου εξηγήσω καλύτερα
callahan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 3 αποστολές - expansion, όπως θέλεις πες το. Πάντως ζητάνε 15Ε περίπου για να το αγοράσεις, τη στιγμή που στο x-box μπορείς να τις κατεβάσεις τζάμπα ( στο εξωτερικό ). Αλήθεια, τί λένε οι αποστολές. Αξίζει να το πάρω; Btw, το παιχνίδι το έχω αυθεντικό (από τα λίγα αυθεντικά που έχω). Σε μερικούς μήνες βγαίνει και το sequel που θα λέγεται Pandora Tomorrow.
RoadHog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Sto collector's Pack siberilamvanete auto to "expansion"? An to pareis ksexorista to expansion pos legete? Eyxaristo
Burner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Splinter Cell Mission Pack 3 αποστολές έχει αν θυμάμαι καλά. Δεν μπορώ να πω, οτι ενθουσιαστήκα! Μονο αυτή που είναι στο υποβρύχιο κάτι άξιζε. Γουστα είναι αυτά
Dyolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δεν υπάρχει ξεχωριστά... Απλά έχει μερικά extras misions
Azazel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ok paidia luthike to problem!xarh ston Burner...kai twra liwsimo
callahan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Στο collector's Pack υπάρχουν οι νέες αποστολές. Αν δεν κάνω λάθος όμως, αυτή η έκδοση κυκλοφορεί μόνο σην Αγγλία.
Dyolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Callahan και στον Παπασωτηρίου το έχω δεί
Azazel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Pia agglia re paidia...xwthite se tei kai sxoles pantou uparxei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.