Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell (expansion)help!

Azazel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw to exhs provlhma.Vazw to cd tou splinter cell to expansion to opoio periexei to patch 1.3 kai kapoies extra pistes omws adunatei na to kanei install.me petaei exw legontas oti den vriskei to registry number.to opoio omws den uparxei se kapoion folder.kai to xeirotero den exeis kai thn dunatothta na to grapseis kapou dioti i egatastash den se afhnei na proxwrhseis katholou.trexei i mpara kai tsoup to petaei :) xereis kapoios pou to exei ti ginete?a!uparxei enas katalogos crack mesa alla exei ena arxeio pou den trexei.

Δημοσ.

Καταρχάς το Spinter Cell δεν έχει expansion! Μια έκδοση μόνο είχε βγεί με ένα cd με bonus αποστολή αν δεν κάνω λάθος...

Στις κόπιες δεν περνάμε patch συνήθως βέβαια...

Δημοσ.

Kai omws uparxei expansion.Exei mesa 4 pistes epipleon ap oso mporw na dw.Kai epipleon to patch 1.3.Den ftaiei to oti den einai authentiko sigoura.einai ena cd.den mporeis na kaneis install an den kaneis prwta install to patch pou exei mesa.an gnwrizei kapoios as pei...

Δημοσ.

3 αποστολές έχει, και δουλεύει μια χαρά. Ψάξε καλύτερα το φάκελο που έχει το μαγικό αρχειάκι :)

Για οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω άμα επιτρέπεται απο τους κανόνες του forum, αμα θέλεις στείλε p.m. να σου εξηγήσω καλύτερα :D

Δημοσ.

3 αποστολές - expansion, όπως θέλεις πες το. Πάντως ζητάνε 15Ε περίπου για να το αγοράσεις, τη στιγμή που στο x-box μπορείς να τις κατεβάσεις τζάμπα ( στο εξωτερικό ).

Αλήθεια, τί λένε οι αποστολές. Αξίζει να το πάρω; Btw, το παιχνίδι το έχω αυθεντικό (από τα λίγα αυθεντικά που έχω).

Σε μερικούς μήνες βγαίνει και το sequel που θα λέγεται Pandora Tomorrow.

Δημοσ.

Splinter Cell Mission Pack

3 αποστολές έχει αν θυμάμαι καλά. Δεν μπορώ να πω, οτι ενθουσιαστήκα!

Μονο αυτή που είναι στο υποβρύχιο κάτι άξιζε.

Γουστα είναι αυτά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...