xalis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 2 εβδομαδες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο, ενω οταν η εφαρμογη ειναι ανοιχτη λαμβανω κανονικα τις ειδοποιησεις. Αυτο γινεται στο viper kai sto Fb ενω στο messenger λειτουργει κανονικα. Φυσικα εννοειται πως οι ρυθμισεις ειναι ιδιες για ολες τις εφαρμογες... Στο προηγουμενο κινητο (iphone 6s) λειτουργουσαν κανονικα! Ακουω γνωμες.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το πρόβλημα το έχει και το Huawei P9 lite. Απλα πρεπει να πας στις ρυθμισεις της μπαταριας και να ορισεις σαν προστατευμενες εφαρμογες οσες θελεις να σου ερχονται ειδοποιησεις.ρυθμιση του κινητου ειναι για να εχεις μεγαλη διαρκεια στη μπαταρια ρυθμισεις-συνθετες ρυθμισεις-διαχειριση μπαταριας-προστατευμενες εφαρμογες-βαλε viber,facebook 1
xalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε μου εισαι πολυ σωστος!!! ευχαριστω πολυ...
zananiro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης για τις εφαρμογές αυτές να ορίσεις να μην γίνεται βελτιστοποίηση ώστε να μην τις κλείνει όταν θα μπαίνει το κινητό σε doze mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα