TangodownGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παλικαρια για αρχη να ευχαριστησω την διαδυκτιακη κοινοτητα διοτι μεσα απο τα φορουμ μαθαινεις ωραια πραγματα στο τομεα της τεχνολογιας ....λοιπον στο κυριως θεμα ...αγορασα ενα ρουτερακι της cisco συγκεκριμενα το Rv110w που εχει τοποθετηθει πισω απο ενα ZXHN H108N της vodafone ..Exω ψαξει γενικα σε ολο το ιντερνετ να κανω bridge mode αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω ....κατι συγκεκριμενα .....ολες οι αποψεις δεκτες σας ευχαριστω ...!!
madrivermadonus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 μην αγχωνεσαι δεν ειναι επιστημη. απενεργοποιεις το dhcp και το firewall. αυτο θα κανει απλως κληση ppp και θα φαινεται μονο συγχρονισμενο. δες και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/564278-zxhn-h108n-v25-bridge-mode/ 1
jkoukos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ο κωδικός root του v2.5 είναι εδώ. Μετά είναι εφικτό να μπει σε bridge mode, αφού ξεκλειδώνει η επιλογή. Σε bridge mode η συσκευή ΔΕΝ κάνει κλήση ΡΡΡ. Αυτή είναι δουλειά μόνο του router. Αυτό που κάνει είναι μόνο συγχρονισμό σε xDSL, αφού δουλεύει ως απλό modem. 2
moshelas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα , έκανα το ίδιο σε cyta. Μετα το bridge δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο modem (192.168.1.1) ώστε να δώ τα στατιστικά(ταχύτητα , noise κλπ). Υπάρχει τρόπος;; 1
jkoukos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται τον router που που έχεις και αν μπορεί να έχει 2 διευθύνσεις στην WAN θύρα. Τα συνήθη απλά του εμπορίου δεν μπορούν. Οπότε μία λύση που δουλεύει είναι να συνδέσεις τις 2 συσκευές με ένα ακόμη καλώδιο δικτύου, μεταξύ LAN θυρών. Στην περίπτωση αυτή το μόνο επιπλέον που θα κάνεις είναι το PC να έχει 2 διευθύνσεις, από μία για κάθε υποδίκτυο (Modem και Router). 1
TangodownGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα μαγκες ...για αρχη ενα μεγαλο ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση μυνηματων και τον χρονο σας ....λοιπον εχω διαβασει τις συμβουλες σας το μονο που εχω καταφερει να κανω ....ειναι να μετατρεψω το Ζτε σε bridgemode οπως μου ειπατε και να κανω κανονικα κληση PPOE απο το RV110W μετα απο αυτο το βημα να παραθεσω οτι δν μπορω πλεον και εγω να μπω στο interface του ZTE οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω ....κοιταξα και για κατι αλλες ρυθμισεις οπω για port-blinding και κατι αλλο αλλα δν τα πειραξα διοτι μου δημιουργουσαν προβληματα ......τωρα το βλεπω δουλευει σταθερα ....
madrivermadonus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σε bridge mode η συσκευή ΔΕΝ κάνει κλήση ΡΡΡ. Αυτή είναι δουλειά μόνο του router. Αυτό που κάνει είναι μόνο συγχρονισμό σε xDSL, αφού δουλεύει ως απλό modem. Σορυ, εκ παραδρομης δεν εγραψα οτι κανει μονο sync Και το ρουτερ κληση PPP.
jkoukos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 μετα απο αυτο το βημα να παραθεσω οτι δν μπορω πλεον και εγω να μπω στο interface του ZTE οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω ....κοιταξα και για κατι αλλες ρυθμισεις οπω για port-blinding και κατι αλλο αλλα δν τα πειραξα διοτι μου δημιουργουσαν προβληματα ......τωρα το βλεπω δουλευει σταθερα .... Στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα, έγραψα με ποιον τρόπο θα έχεις πρόσβαση στο μενού του ΖΤΕ που είναι σε bridge mode. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα