gia_nnis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω καταλήξει σε τρία αυτοκίνητα Ford Focus COLLECTION '10 ή Ford Focus SPORT Kia Ceed '09 Citroen C4 '10 ψάχνω από έμπορο για να μπορώ να πληρώσω με δόσεις οι συγκεκριμένοι δίνουν εγγύηση ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ [/size]ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ[/size] και χιλιόμετρων. Ποιές είναι οι απόψεις σας ; ΠΡΟΣΟΧΗ! το focus να ειναι με αυτον τον κινητηρα 1.6 Duratec Ti-VCR 16V (115 Hp) θετικα 155 Nm /4150 σ.α.λ. Επιτάχυνση 0 - 100 χλμ/ώρα 10.8 δευτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marampou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 γιαυτό τι λέτε ? Kia Ceed 1.6 125hp 5θυροhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/11996772/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athas1976 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2017 στις 6:59 ΜΜ, marampou είπε Καλησπέρα έχω καταλήξει σε τρία αυτοκίνητα Ford Focus COLLECTION '10 ή Ford Focus SPORT Kia Ceed '09 Citroen C4 '10 ψάχνω από έμπορο για να μπορώ να πληρώσω με δόσεις οι συγκεκριμένοι δίνουν εγγύηση ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ και χιλιόμετρων. Ποιές είναι οι απόψεις σας ; Απλά να προσέξετε πάρα πολύ από ποιόν έμπορο θα κάνετε την αγορά. Εμένα για παράδειγμα με ταλαιπώρησε πολύ έμπορος στην Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι. Εκτός από ανίκανος να διεκπεραιώσει ένα απλό πρόβλημα το οποίο το δημιούργησε η κακή επιλογή του συνεργάτη του, μετά φέρθηκε ύπουλα και μου είπε και ψέματα. Όποιος θέλει λε πτομερή ανάλυση ευχαρίστως να ενημερώσω ,να του πω και ποιός είναι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Athas1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athas1976 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/12/2017 στις 9:48 ΜΜ, marampou είπε μα θα το ελέγξει και η spotmechanic εγώ σας ρωτάω ποιο μου προτείνετε Η sportmechanic δεν είναι αξιόπιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Athas1976 είπε Η sportmechanic δεν είναι αξιόπιστη. Πέρα του απαντάς σε ποστ περσινό , αιτιολόγησε την άποψη σου . Έχεις εμπειρία ? Τι από αυτά που κάνει δεν σε εμπνέει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos42 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, γράφω για πρώτη φορά,θέλω την βοήθεια σας στην αγορά αυτοκινήτου.εχω στο μυαλό μου την παρακάτω λίστα: Ford focus 1.5 tdci 120 titanium Volvo V40/V40 cross country D2 Citroen C4/C4 Picasso 1.6 120 Χρονολογίας γύρω στο 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, nikos42 είπε Καλησπέρα σας, γράφω για πρώτη φορά,θέλω την βοήθεια σας στην αγορά αυτοκινήτου.εχω στο μυαλό μου την παρακάτω λίστα: Ford focus 1.5 tdci 120 titanium Volvo V40/V40 cross country D2 Citroen C4/C4 Picasso 1.6 120 Χρονολογίας γύρω στο 2015 Ολα μια χαρα ειναι, φορανε το ιδιο μοτερ, αρκετα αξιοπιστο. Για αρχη πες μας τι αναγκες εχει απο χωρους και budget γιατι c4 μπορει να βρισκεις και με8κ , ενω cross country με 13+ Επισης το c4 picasso εχει τεραστια διαφορα στους χωρους σε σχεση με το απλο. Εαν σε ενδιαφερουν οι χωροι ειναι μονοδρομος σε σχεση με τα υπολοιπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos42 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, δεν γνώριζα ότι τα μοτέρ είναι ίδια..για αρχή να πω ότι έχω ένα vw caddy 1.9tdi 5θεσιο με αγροτική άδεια που το έχω χρυσοπληρωσει.εχω οικογένεια με μια μικρή και ένα σκυλί...αλλά έχω θέματα με την μέση μου και θέλω κάθισμα όπως καταλαβαίνεις καλό.(το focus έχει οσφυϊκή στήριξη)το ποσό που υπολογίζω 14 με15 χιλιάρικα το πολύ.ευχαριστω για το ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos42 είπε Καλημέρα, δεν γνώριζα ότι τα μοτέρ είναι ίδια..για αρχή να πω ότι έχω ένα vw caddy 1.9tdi 5θεσιο με αγροτική άδεια που το έχω χρυσοπληρωσει.εχω οικογένεια με μια μικρή και ένα σκυλί...αλλά έχω θέματα με την μέση μου και θέλω κάθισμα όπως καταλαβαίνεις καλό.(το focus έχει οσφυϊκή στήριξη)το ποσό που υπολογίζω 14 με15 χιλιάρικα το πολύ.ευχαριστω για το ενδιαφέρον Σε αυτα τα λεφτα εχεις παρα πολες επιλογες, για αρχη μπορεις να πας σε μια μεγαλη μαντρα (πχ spotawheel) για να δεις αρκετα μοντελα απο κοντα και ποσο ανετη ειναι η θεση τους. Μετα αφου καταληξεις σε 1 μοντελο αρχιζεις να ψαχνεις πιο στοχευμενα μονο για αυτο σε αγγελιες Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από imr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos42 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Να πω την αλήθεια δεν έχω εμπιστοσύνη στις μάντρες για το βασικό πρόβλημα,τα χιλιόμετρα είναι αυτά που φαίνονται? Κσι κάτι ακόμα μέχρι πόσα χιλιόμετρα λες ότι είναι εντάξει ένα diesel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, nikos42 είπε Καλησπέρα σας, γράφω για πρώτη φορά,θέλω την βοήθεια σας στην αγορά αυτοκινήτου.εχω στο μυαλό μου την παρακάτω λίστα: Ford focus 1.5 tdci 120 titanium Volvo V40/V40 cross country D2 Citroen C4/C4 Picasso 1.6 120 Χρονολογίας γύρω στο 2015 Για Volvo V40 2014 ( χειροκίνητο κιβώτιο) υπάρχει στη οικογένεια. Από κατανάλωση 5,5 -6λτ/100 έχει , καλή οδηγική συμπεριφορά έχει , τα παλιότερα έβγαζαν θέμα με φλάντζα κεφαλής. Πίσω δε είναι τόσο άνετο εάν είναι ψηλοί οι επιβάτες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα