marampou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω καταλήξει σε τρία αυτοκίνητα Ford Focus COLLECTION '10 ή Ford Focus SPORT Kia Ceed '09 Citroen C4 '10 ψάχνω από έμπορο για να μπορώ να πληρώσω με δόσεις οι συγκεκριμένοι δίνουν εγγύηση ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ και χιλιόμετρων. Ποιές είναι οι απόψεις σας ; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από marampou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με δοσεις ελαχιστοι δινουν με γραμματια και πολυ υψηλο επιτοκιο . Γραπτη εγγυηση παλι δεν δινουν ολοι αλλα και να δωσουν αν δεν το ελεγξει δικος σου μαστορας δεν εχει νοημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marampou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 οι συγκεκριμένοι δίνουν γραπτή εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννουν ατρακαριστο σου ειπαν ??? Αλλο να εχει αλλαξει ενα φτερο και αλλο μετωπικη ή πλαγιομετωπικη που να εχει "παρει" το αμαξι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εμπορος οχηματων=μεγαλο λαμογιο.παιζει να ειναι μεγαλυτερο και απο πολιτικο.μην πιστευεις τπρ απο αυτα που λέει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 οι συγκεκριμένοι δίνουν γραπτή εγγύηση επειδη ειδα αμαξια με εγγυηση ατρακαριστου πιστεψε με δεν υφισταται αυτο το πραγμα... αυτοι εννοουν ατρακαριστο να μην εχει πιασει σασι ραμφη κλπ... ασχετα αν ενα φτερο ειναι στραβα βαλμενο απο κακη στουκα και μλκα μαστορα... τα ειδα με τα ματια μου σε εμπορο "που εσκιζε τα ρουχα του οτι ειναι ατρακαριστο". Απο ολες τις μεριες ειχε διορθωμενα χτυπηματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marampou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 μα θα το ελέγξει και η spotmechanic εγώ σας ρωτάω ποιο μου προτείνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 μα θα το ελέγξει και η spotmechanic εγώ σας ρωτάω ποιο μου προτείνετε Τι ελεγχο θα κανει ? Θα το σηκωσει επανω , θα το βγαλει στον δρομο ή ολα μονο οτι βλεπει σταματημενο και με υπολογιστη ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι ελεγχο θα κανει ? Θα το σηκωσει επανω , θα το βγαλει στον δρομο ή ολα μονο οτι βλεπει σταματημενο και με υπολογιστη ? Όπως εννοεί και ο κύριος Γιάννης, χλωμό ο έμπορος να αφήσει αναλυτικό έλεγχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Όχι μόνο δε θα σηκωθεί σε ράμπα αλλά Ούτε καν διαγνωστικό για χλμ κλπ δε κουμπώνουν αυτοί. Μη τους έχεις σαν τον απόλυτο έλεγχο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα περυσι απο μαντρα ενα μεταχειρισμενο c1 απο Ελευσια αλλα πηγα δικο μου μαστορα , μας αφησε και το σηκωσαμε το οδηγησε 10 λεπτα εστω και ανασφαλιστρο και μετα αφυ μου ειπε το ΟΚ το πηρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για ποια δουλειά το θες; Είναι ανάλογα.Τώρα ότι και να σου πούμε θα είναι αέρας. Αν δεν το οδηγήσεις, δε καθίσεις μέσα, να δεις ποιο σε βολεύει, τί να πούμεΕγώ σα Δημήτρης, αν έπρεπε να επιλέξω, θα έπαιρνα, πολύ πιθανό, το Kia Ceed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βόλτα + σήκωμα + μηχανικό με φακό κι ας λέει ότι θέλει το spotmechanic. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βόλτα + σήκωμα + μηχανικό με φακό κι ας λέει ότι θέλει το spotmechanic. Ετσι ακριβως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν ο έμπορος δε σε αφήσει να το κάνεις πλήρη ελεγχο με δικό σου μάστορα είτε στο δικό του χώρο στη μάντρα είτε σε κάποιο χώρο κοντά τότε σίγουρα κάτι δε πάει καλά. Φυσικά πλήρη έλεγχο δε λέμε να το πας απο τη μια άκρη της πόλης στην άλλη, φυσικό είναι να μη σε αφήσει (φαντάσου να γινόταν αυτο κάθε μέρα απο διαφορετικούς πελάτες). Όπου βλέπεις γραπτή εγγύηση σημαίνει έχεις φάει το ανάλογο καπέλο στη τιμή ήδη, (αν και αυτοί λένε ατρακάριστου και χιλιομέτρων αποτι βλέπω να τη κάνεις τι απορώ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα