Tridento Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολους Θα ηθελα να ζητησω σε οποιον ισως ξερει οτιδήποτε να βοηθησει εστω στο παραμικρό στην επίλυση του προβληματος. Λοιπον,χθες γύρισα απο την σχολη μου και ανοιξα το λαπτοπ ολα καλα μεχρι την στιγμη που προσπαθησα να ανοιξω το σκαιπ και το λολ.Εκεινη την στιγμη κολλησε το πισι και μου εβγαλε οτι δεν ανταποκρίνεται το σκαιπ και το λολ.Μετα απο λιγη ωρα εγινε το ιδιο με την επιφανεια εργασιας οποτε εκλεισα το λαπτοπ και το ξαναανοιξα.Το προβλημα ομως δεν λυθηκε και ξανάγινε το ιδιο.Το ξανακλεισα για τελευταια φορα αλλα εκεινη την στιγμη μου εβγαλε scanning and repairing disc C (νομιζω).Αυτη η διαδικασία διήρκησε 4-5 ωρες.Μετα το λαπτοπ ανοιξε κανονικα,το σκαιπ κανονικα οπως και το λολ.Δυστυχώς το προβλημα δεν σταματησε εκει.Το πισι εκλεισε απο μονο του και απο τοτε καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει το λογκο της ασους και μετα απο λιγη ωρα με πεταει στα bios. Θα ηθελα να προσθεσω οτι το λαπτοπ το πηρα πριν 4 μηνες περιπου απο το μεδια μαρκτ σε προσφορα στα 500€.Διαθετει Windows 10 Intel® HD Graphics 620 Nvidia GeForce 920MX 8 gb ram Intel Core i5-7200 @ 2.5Ghz και Bios Version:310 Θερμοκρασια CPU 45 βαθμοί κελσίου Δυστυχώς ειμαι στο εξωτερικο αυτη την στιγμη και δεν μπορω να παω με την εγγυηση για επισκευη αν μπορειτε να με βοηθησετε εστω να μαθω τι φταίει θα ήμουν ευγνώμων
FasTaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Eφοσον δεν φορτωνει ειναι "κλασικη περιπτωση βλαβης" σκληρος δισκος. Μιας και αμελησες να τον αναφερεις στα specs να φανταστω οτι ειναι HDD της WD (Western Digital) που οπως ολοι οι δισκοι βαρανε μπιελα στους 4 μηνες ή αντεχουν 10ετιες. 1)Αν εχεις παρει backup μεσω εγγυησης συνενοησου να σου βαλουν αλλο δισκο 2) Αν δεν εχεις παρει backup και δεν θες να χασεις τα αρχεια σου, αν εχει χαλασει ο βηματικος κινητηρας του Δισκου -λιγο απιθανο- ετοιμασου να τα σκασεις χοντρα αν εχει σπασει η βελονα -η πιο συχνη αιτια- ετοιμασου να σκασεις λιγοτερα Εν ολιγης α εχει παιξει ο δισκος ειναι HDD τον καλυπτει η εγγυηση οποτε στειλε τον στο καταστημα που τον πηρες και μην κανεις καμια μαλ!@#$ και τον "χειρουργησεις" γιατι χανεις την εγγυηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα