zrefo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν πάτε στις αξιολογήσεις μου θα δείτε μια αρνητική,με το άτομο αυτό του έστελνα μηνύματα για μια μητρική και τα διάγραφε όλη την ώρα. Στο τέλος μου λέει πως πήγε courier να μου στείλει την μητρική ενώ δεν είχα καν τα στοιχειά μου και λέει πως με πίρε τηλέφωνο ενώ δεν του έχω πει καν το κινητό μου!Δεν ξέρω τι κάνει,δεν κλείσαμε καν να μου στείλει την μητρική,μπορεί κάποιος admin να μου την βγάλει?
Sheogorath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τρελός. Πως θα την στείλει αν δεν είχε στοιχεία; Κάνε αναφορά στην αξιολόγηση. 1
zrefo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τρελός. Πως θα την στείλει αν δνε είχε στοιχεία; Κάνε αναφορά στην αξιολόγηση. αυτο εκανα μολις τωρα,του ελεγα εαν ειναι να κανουμε την συναλαγη,διεγραφε ολη την ωρα τα μηνυματα και στο τελος μου λεει τα στοιχεια μου και τον διεγραψα και εγω γιατι απο μακρια δεν φενοταν συνεργασιμος,επισης στην αγγελια του λεει και για αλλα ατομα,αναροτιεμε τι τύχη βρήκαν και εκείνη μαζί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις