paniero90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω φτιάξει ένα δυο Site στο περιβάλλον του Wix, φανταστικό απο άποψη ευκολίας στο στησιμο με ετοιμα προτυπα ή απο το μηδεν και στην ευκολία ρύθμισης του design κτλ.. Έχει για μένα ένα αρνητικό. Αργεί να φορτώσει τις σελίδες. Σε φάση που δεν φαινεται έντονα, αλλά θέλω να δώ αν ξερει καποιος τροπο να διορθωθει αυτο.. Για παράδειγμα παίζει να κάνω εξαγωγη και να το φορτώσω σε κάποιο πιο καλο Host? το έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο ή να προσπαθήσω με wordpress ή joomla?
Left13S Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι σκορ πετυχαινει η ιστοσελιδα https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=el ;
Left13S Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως εχεις πολλα slideshows, animations σε καθε σελιδαπου πρεπει να φορτωσουν;Γιατι η βαθμολογια ειναι ικανοποιητικη.
paniero90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στο ενα βασικα ειναι στο 72 που δεν εχω φορτωμενα και πολλα πραγματα, στο αλλο που εχω δωσει τη διαχειριση στον φιλο μου και το εχει κανει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο παει στο 50 και ειναι πιο αργο.. δεν παιζει ρολο δηλαδη το host του wix? θεωρητικα καπου εχω δει οτι μπορεις να το κανεις Export και να το ανεβασεις σε δικο σου.. απλα εχω τον ενδοιασμο μηπως έχει θέματα.. γι αυτο είπα αν το εχει δοκιμασει καποιος να προτεινει τπτ.. μιλαμε ετσι κ αλλιως για απλες σελιδες και οχι κατι ιδιαιτερο..
theo93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε και εδω https://tools.pingdom.com/ και δες μηπως εχει μεγάλες εικόνες
Left13S Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 θεωρητικα καπου εχω δει οτι μπορεις να το κανεις Export και να το ανεβασεις σε δικο σου.. απλα εχω τον ενδοιασμο μηπως έχει θέματα.. γι αυτο είπα αν το εχει δοκιμασει καποιος να προτεινει τπτ.. μιλαμε ετσι κ αλλιως για απλες σελιδες και οχι κατι ιδιαιτερο.. Απο λιγο ψαξιμο δεν μπορεις να μεταφερεις την ιστοσελιδα σου σε αλλον host.Μονο το domain, τα υπολοιπα θα πρεπει να τα κανεις απο την αρχη. 1
paniero90 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ναι το δα και εγω οταν ξαναδιαβασα τις ρυθμίσεις... αρχίζομαι να σκέφτομαι για wordpress, έχει κανεις ιδέα που να ξεκινήσω το ψάξιμο?
theo93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ξεκίνα με καποια tutorials απο youtube και οτι χρειαστείς υπάρχει μεγάλη κοινότητα και αρκετα παιδια που γνωρίζουν και εδω
paniero90 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ε ναι καπως ετσι θα γινει η δουλεια! ευχαριστω
theo93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δες και Site: εδώ , έχει φτάσει σε καλό σημείο ερωτοαπαντήσεων τ θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα