balema Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Άρα αν παίζει κάποιος παιχνίδια online τότε και μόνο τότε το κάνει κάποιος fastpath;
timos71 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Άρα αν παίζει κάποιος παιχνίδια online τότε και μόνο τότε το κάνει κάποιος fastpath; οχι μονο αλλα αν δεν παιζεις δυσκολα θα δεις καπου αλλου διαφορά.
balema Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ο χρήστης balema είπε:Άρα αν παίζει κάποιος παιχνίδια online τότε και μόνο τότε το κάνει κάποιος fastpath; οχι μονο αλλα αν δεν παιζεις δυσκολα θα δεις καπου αλλου διαφορά. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 28/12/2017 at 5:09 PM, Heatspreader said: Πρέπει να γύρισα σε Fastpath σήμερα το μεσημέρι. Δυστυχώς ο συγχρονισμός έπεσε. Να το γυρίσω πάλι σε Interleaved λέτε; On 28/12/2017 at 7:41 PM, Αλεξανδρος A.92 said: σιγα μην το γυρισεις...επειδη εχασες 1,2mbps? σιγα το θεμα...δεν θα κατεβαζεις με 5.1 θα κατεβαζεις με 4.9 (οπου το επιτρεπει ο σερβερ) αν και μου κανει εντυπωση γιατι στις συνδεσεις που χτυπανε ακριβως το 50αρι λογικα δεν πεφτει καθολου.(ετσι ειναι κ σε μενα) το λεω αυτο μηπως σου αλλαξανε τιποτα αλλο και σε ριξανε μαζι με το fastpath που σου βαλανε δεν εχει να κανει οτι αμα βλεπεις 50 αρι δεν θα πεσει.εχει να κανει με το ποσο ειναι το attainable σου.αν εισαι sync στα 50 με attainable 50-52 λογικα θα πεσεις κατω απο 50.αν ομως εισαι στα 50 με attainable 50 δεν θα πεσεις.και βεβαια το βασικο ειναι να εχεις και την καλωδιωση σωστα οποτε να εχεις το καλυτερο attainable που γινεται. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf On 28/12/2017 at 8:34 PM, Heatspreader said: Κατεβάζω κανονικά με 5.4mb/s. Μου είπαν πως μόλις γίνει η αλλαγή θα με ενημερώσουν. Μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί ούτε οι ίδιοι για την αλλαγή. Στο League of Legends δεν είδα διαφορά. Κανονικά 67ms στον Europe West. Διαφορά είδα στο FIFA 18 όπου το σήμα είναι τέρμα. Πριν είχα μία γραμμούλα κάτω με τους ίδιους φίλους που παίζω. ενταξει μην περιμενεις οτι θα αλλαξει και παρα πολυ.θα κερδισεις 10 + Ms On 28/12/2017 at 9:27 PM, timos71 said: Ναι κανονικά θα έπρεπε να ήσουν κοντά στο 50αρρι ping με fastpath εξαρτατε Server,τι ωρα μπαινει,ποσο πιτα μπορει να ειναι το dslam του και αλλα τοσα. On 29/12/2017 at 2:33 PM, balema said: Άρα αν παίζει κάποιος παιχνίδια online τότε και μόνο τότε το κάνει κάποιος fastpath; συνηθως οι περισσοτεροι το κανουν για παιχνιδια.και σε αλλα πραγματα μπορει να δεις διαφορα ειτε Streaming ειτε voice over ip αλλα συνηθως λογο gaming.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν με το Fastpath. 13 μέρες χωρίς αποσύνδεση, όλα καλά.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 18 minutes ago, Heatspreader said: Όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν με το Fastpath. 13 μέρες χωρίς αποσύνδεση, όλα καλά. μια χαρα.απλα επειδη δεν ειχες παραπανω απο 50 attainable εχασες σε ταχυτητα λιγακι
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 53 είχα... Πριν ένα χρόνο είχα 70...
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 οταν εισαι κοντα στα 50 το fast path μπορει να σου ριξει την ταχυτητα κατω απο τα 50 αφου θα χασεις καποια Megabit. απο αστικο κεντρο παιζεις ή απο Kv?μαλλον απο κανα αστικο κεντρο εκτος αν το Kv ειναι μακρυα.επισης την καλωδιωση την εχεις φτιαξει? https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παίζω από KV. Μένω κοντά στον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή. Όχι δεν την έχω φτιάξει γιατί είχα δοκιμάσει απ' ότι θυμάμαι με τηλέφωνο πριν και μετά και δεν είχα δει διαφορές. Το Router είναι στην τελευταία πρίζα όπου έχω το γραφείο μου και το τηλέφωνο είναι σε μία πρίζα πριν, οπότε νομίζω πως δεν γίνεται να κάνω τη συνδεσμολογία που αναφέρεται στον οδηγό της Cyta. ΧΘες το απόγευμα είχαμε για λίγη ώρα μικρή διακοπή ρεύματος στην περιοχή με αποτέλεσμα να κλείσει το KV. Δεν κλείνει το δικό μου Router και το PC λόγω UPS και κλείνει ο παροχέας. Σήμερα μπήκα να δω τον συγχρονισμό και είδα ότι είμαι και πάλι στα 50Mbit.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 16/1/2018 at 1:22 AM, Heatspreader said: Παίζω από KV. Μένω κοντά στον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή. Όχι δεν την έχω φτιάξει γιατί είχα δοκιμάσει απ' ότι θυμάμαι με τηλέφωνο πριν και μετά και δεν είχα δει διαφορές. Το Router είναι στην τελευταία πρίζα όπου έχω το γραφείο μου και το τηλέφωνο είναι σε μία πρίζα πριν, οπότε νομίζω πως δεν γίνεται να κάνω τη συνδεσμολογία που αναφέρεται στον οδηγό της Cyta. ΧΘες το απόγευμα είχαμε για λίγη ώρα μικρή διακοπή ρεύματος στην περιοχή με αποτέλεσμα να κλείσει το KV. Δεν κλείνει το δικό μου Router και το PC λόγω UPS και κλείνει ο παροχέας. Σήμερα μπήκα να δω τον συγχρονισμό και είδα ότι είμαι και πάλι στα 50Mbit. σε αυτες τις περιπτωσεις βαζεις ασυρματο με διπλη βαση αλλιως εχεις bridge tap.εκτος αν εχεις παραπανω απο ενα ζευγαρι απο πριζακι σε πριζακι και κανεις ξεχωριστη επιστροφη.επισης απο το κεντρικο πριζακι μπορει να υπαρχει και αλλο ζευγαρι το οποιο να πηγαινει προς αλλα πριζακια οποτε να ειναι και αυτο bridge tap.αυτο γινεται σε αρκετα σπιτια.απο την κεντρικη πριζα να μην πηγαινει σε ολα τα πριζακια ενα ζευγαρι αλλα να ειναι χωρισμενα μισα μισα αναλογως με το που βρισκονται τα δωματια.ενημερωτικα αυτα αν θες να παρεις τα μεγιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα