Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Βέβαια δεν βλέπω κάπου στο TP-Link να αναγράφει Fastpath ή Interleaved. Ο παλιός Router έγραφε Interleaved. Τι φάση να μην το αναφέρει;
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 σε πολλα ρουτερ ειτε δεν το αναφερει σε εμφανες σημειο και μπορει να θελει να το δει καποιος απο cli ειτε δεν το αναφερει καθολου.ευκολο να το καταλαβει καποιος αν κανει ενα Ping τον dns.αν δει κανα 30αρι ειναι interleave αν δει 10 και κατω ειναι Fast.αν δει κατι ενδιαμεσο παιζει να ειναι interleave το down και Fast το Up που ειναι και Default απο τον οτε πολλες φορες. Βέβαια δεν βλέπω κάπου στο TP-Link να αναγράφει Fastpath ή Interleaved. Ο παλιός Router έγραφε Interleaved. Τι φάση να μην το αναφέρει;
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 σε πολλα ρουτερ ειτε δεν το αναφερει σε εμφανες σημειο και μπορει να θελει να το δει καποιος απο cli ειτε δεν το αναφερει καθολου.ευκολο να το καταλαβει καποιος αν κανει ενα Ping τον dns.αν δει κανα 30αρι ειναι interleave αν δει 10 και κατω ειναι Fast.αν δει κατι ενδιαμεσο παιζει να ειναι interleave το down και Fast το Up που ειναι και Default απο τον οτε πολλες φορες. Ο τεχνικός που μόλις μίλησα μου είπε πως και το Upstream και το Downstream είναι Interleaved. Παρόλα αυτά είναι αρκετά χαμηλό το Ping στον DNS. Μου είπε πως αυτό συμβαίνει λόγω οπτικών ινών. Μετά την αλλαγή θα έχω από 3ms έως 10ms το πολύ όπως με ενημέρωσε.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ο τεχνικός που μόλις μίλησα μου είπε πως και το Upstream και το Downstream είναι Interleaved. Παρόλα αυτά είναι αρκετά χαμηλό το Ping στον DNS. Μου είπε πως αυτό συμβαίνει λόγω οπτικών ινών. Μετά την αλλαγή θα έχω από 3ms έως 10ms το πολύ όπως με ενημέρωσε. ping dns.PNG ειτε adsl ειτε vdsl δεν αλλαζει κατι στο Ping οπως δεν αλλαζει επισης και αν εχεις 1Km χαλκο ή 2.σιγουρα εξαρτατε απο τον παροχο τι profile φοραει ακριβως.3 δεν το κοβω να εχεις.1ms βγαζει η οπτικη συνηθως με dns.6-8 το κοβω αν θυμαμαι καλα απο το Fast path στο adsl.παντως σε πολλα ατομα εχω δει το Upload να ειναι ηδη Fast.σε καθε περιπτωση καλο ειναι να γινει Fast path το download οταν καποιος εχει σταθερη γραμμη και καμποσο μεγαλυτερο attainable.
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά το Upstream ήταν Fast.Μάλλον ο τεχνικός δεν έχει εικόνα και γι' αυτό μου είπε έτσι.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά το Upstream ήταν Fast. Μάλλον ο τεχνικός δεν έχει εικόνα και γι' αυτό μου είπε έτσι. δεν ξερω αν μπορουν να το δουν.αλλα το φυσιολογικο συνηθως ειναι fast στο Upstream και interleave στο downstream με Pings κατι παραπανω απο 10. εκτός και αν είναι rural η γραμμη που δεν υποστηρίζει fast path έτσι τουλάχιστον λένε στον ote ιδιο dslam ειναι.οποτε τεχνικα ειναι εφικτο κανονικα.
sifounas1992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 δεν ξερω αν μπορουν να το δουν.αλλα το φυσιολογικο συνηθως ειναι fast στο Upstream και interleave στο downstream με Pings κατι παραπανω απο 10. ιδιο dslam ειναι.οποτε τεχνικα ειναι εφικτο κανονικα. τους έχω τρελάνει στα τηλέφωνα στον οτε αλλά μου λένε ότι δεν υποστηρίζετε. ?
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 τους έχω τρελάνει στα τηλέφωνα στον οτε αλλά μου λένε ότι δεν υποστηρίζετε. ? στειλε email. αν τωρα δεν εχουν φτιαξει Profiles εκει δεν μπορω να πω κατι παραπανω αλλα μου φαινεται παραξενο.κατα τα αλλα και Fast να μην πας αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα.επισης αρκετοι παιζουν παιχνιδια και με interleave.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να γύρισα σε Fastpath σήμερα το μεσημέρι. Δυστυχώς ο συγχρονισμός έπεσε. Να το γυρίσω πάλι σε Interleaved λέτε;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 σιγα μην το γυρισεις...επειδη εχασες 1,2mbps? σιγα το θεμα...δεν θα κατεβαζεις με 5.1 θα κατεβαζεις με 4.9 (οπου το επιτρεπει ο σερβερ) αν και μου κανει εντυπωση γιατι στις συνδεσεις που χτυπανε ακριβως το 50αρι λογικα δεν πεφτει καθολου.(ετσι ειναι κ σε μενα) το λεω αυτο μηπως σου αλλαξανε τιποτα αλλο και σε ριξανε μαζι με το fastpath που σου βαλανε
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κατεβάζω κανονικά με 5.4mb/s.Μου είπαν πως μόλις γίνει η αλλαγή θα με ενημερώσουν. Μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί ούτε οι ίδιοι για την αλλαγή.Στο League of Legends δεν είδα διαφορά. Κανονικά 67ms στον Europe West. Διαφορά είδα στο FIFA 18 όπου το σήμα είναι τέρμα. Πριν είχα μία γραμμούλα κάτω με τους ίδιους φίλους που παίζω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 67 στον West καλουτσικο φαινεται...εγω ημουν στα 52-55 πριν κανα χρονι που παιζα αλλα EUNE
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κατεβάζω κανονικά με 5.4mb/s. Μου είπαν πως μόλις γίνει η αλλαγή θα με ενημερώσουν. Μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί ούτε οι ίδιοι για την αλλαγή. Στο League of Legends δεν είδα διαφορά. Κανονικά 67ms στον Europe West. Διαφορά είδα στο FIFA 18 όπου το σήμα είναι τέρμα. Πριν είχα μία γραμμούλα κάτω με τους ίδιους φίλους που παίζω. με wifi παιζεις?
timos71 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κανονικά θα έπρεπε να ήσουν κοντά στο 50αρρι ping με fastpath
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 με wifi παιζεις? Όχι βέβαια. Εκτός από τα κινητά, όλα τα άλλα είναι με καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα