lightheart Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Έχω Vodafone VDSL 50mbps και πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να μου γυρίσει την γραμμή σε fastpath και μου είπαν ότι σε VDSL δεν υποστηρίζει. Ισχέι κάτι τέτοιο? Έχει γυρίσει κανείς την VDSL γραμμή του από Vodafone σε fastpath?
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 γυριζει κανονικα.απλα πρεπει να ζητηθει απο τον οτε αν το kv ανηκει στον οτε.αν ανηκει στην vodafone τοτε πρεπει να το γυρισουν αυτοι εκτος αν δεν το κανουν.δεν υπαρχει δεν γινεται.γινεται και υποστηριζεται κανονικα Fast path στην vdsl 1
sifounas1992 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εκτός και αν είναι rural η γραμμη που δεν υποστηρίζει fast path έτσι τουλάχιστον λένε στον ote
timos71 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εκτός και αν είναι rural η γραμμη που δεν υποστηρίζει fast path έτσι τουλάχιστον λένε στον ote μια χαρα υποστηριζεται και στο rural δεν υπαρχει διαφορά ιδια τεχνολογία είναι.
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Έχω Vodafone VDSL 50mbps και πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να μου γυρίσει την γραμμή σε fastpath και μου είπαν ότι σε VDSL δεν υποστηρίζει. Ισχέι κάτι τέτοιο? Έχει γυρίσει κανείς την VDSL γραμμή του από Vodafone σε fastpath? Ξανά πάρε. Παίζει να έπεσες σε βλήμα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγω στον ΟΤΕ μια χαρα το εκανα...και δεν νμζ να πρεπει ν παρεις τον ΟΤΕ αν εισαι σε αλλη εταιρια,τι σχεση εχει με σενα?Απλα επεσε σε ασκετο μαλλον.Εκτος αν παιζει κατι αλλο
lightheart Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μου είπε αυτός που μίλαγα ότι ρώτησε και τον υπεύθυνο βάρδιας και δεν γίνεται. Να τους πω να το ζητήσουν από τον ΟΤΕ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτη φορα το ακουω...τι να πω...πες τους το θες οπωσδηποτε ναι και ας κανουν οτι θελουν.Το δικαιουσαι,γτ να μην το εχεις?
Heatspreader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Υποστηρίζεται κανονικότατα. Όταν άλλαξα το Router και μίλησα με το τεχνικό τμήμα για να μου δώσει τους κωδικούς μου, σε μια κουβέντα που είχαμε σχετικά με το Fastpath μου είπε ότι γίνεται και αν θέλω να στείλει αίτημα στο ΟΤΕ.Του είπα επειδή έβαλα τώρα το Router, ας το αφήσουμε λίγο καιρό έτσι να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά το γυρίζουμε. Δηλαδή σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με το Fastpath, να ξέρω ότι φταίει αυτό και όχι ο καινούριος Router. Αυτά τα Errors, γνωρίζει κανείς τι είναι; Είναι κάποιο πρόβλημα;
balema Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Σόρυ αλλά τώρα θα βάλω VDSL, τι είναι αυτό το fastpath; Να το ζητήσω από την αρχή;
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Υποστηρίζεται κανονικότατα. Όταν άλλαξα το Router και μίλησα με το τεχνικό τμήμα για να μου δώσει τους κωδικούς μου, σε μια κουβέντα που είχαμε σχετικά με το Fastpath μου είπε ότι γίνεται και αν θέλω να στείλει αίτημα στο ΟΤΕ. Του είπα επειδή έβαλα τώρα το Router, ας το αφήσουμε λίγο καιρό έτσι να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά το γυρίζουμε. Δηλαδή σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα με το Fastpath, να ξέρω ότι φταίει αυτό και όχι ο καινούριος Router. Αυτά τα Errors, γνωρίζει κανείς τι είναι; Είναι κάποιο πρόβλημα; vdsl stats tplink.PNG παντα θα υπαρχουν errors στην γραμμη αλλο τοσο αν δεν εχεις κανει και το παρακατω.https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Σόρυ αλλά τώρα θα βάλω VDSL, τι είναι αυτό το fastpath; Να το ζητήσω από την αρχή;αν πιανεις το μεγιστο της γραμμης σου δεν υπαρχει λογος να μην το βαλεις ειδικα αμα παιζεις σταθεραπαιζεις παιχνιδια?αν πιανει το max και εχει μεγαλο attainable τοτε και να το βαλει δεν θα χασει τιποτα παρα μονο λιγο attainable οποτε αξιζει
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Φοβάμαι μην το γυρίσω Fast Path, πέσει ο συγχρονισμός και μετά αν το γυρίσω σε Interleaved πάλι, έχω τραβίγματα. Μήπως αν το σκαλίσω χαλάσει.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Φοβάμαι μην το γυρίσω Fast Path, πέσει ο συγχρονισμός και μετά αν το γυρίσω σε Interleaved πάλι, έχω τραβίγματα. Μήπως αν το σκαλίσω χαλάσει. θα μειωθει λιγο το attainable σου.εχεις 55 attainable οποτε θα πεσει λιγακι λογω fast path.αλλο προβλημα δεν θα εχεις. Μου είπε αυτός που μίλαγα ότι ρώτησε και τον υπεύθυνο βάρδιας και δεν γίνεται. Να τους πω να το ζητήσουν από τον ΟΤΕ; ο παροχος τον ζηταει απο τον οτε ή σε οποιον ανηκει το Kv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα