Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως κάτοχος του S8 plus σίγουρα θα πάρω S9 plus για τις 2 κάμερες.Ευτυχώς ή δυστυχώς σε android δε βγάζει κάποια εταιρία κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Καταλαβαίνω ότι είναι ελληνικό σαιτ αλλά μην σκέφτεστε μόνο με τα ελληνικά δεδομένα.Μένω Β. Ιρλανδία και τα δίνουν οι εταιρίες σχέδον τσάμπα με συμβόλαιο οπότε λίγο αν το ψάξεις μπορείς να το πάρεις αρκετά φθηνότερα.

Σχεδόν τσάμπα δύσκολο το βλέπω. Τυχαίνει να μένω και εγώ Β. Ιρλανδία (Belfast, μικρός ο κόσμος) και συμπτωματικά ψάχνω τώρα για το S8+. Στη καλύτερη προσφορά το βρίσκω 24 μήνες x 56 λιρες + 80 λίρες μπροστά για το ίδιο συμβόλαιο που έχω τώρα sim only 15 λίρες. Άρα  41 λιρες x 24 +80 = 984, δεν το λες φτηνό. Αυτά με συμβόλαιο. Amazon, global central κτλ πάει 520 μέχρι 600. Αν δεν το ξέρω και υπάρχει φτηνότερο μπορείς να μου στείλεις PM? 

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ SAMSUNG

πωπω χολη.... ελληναρα μου πανεξυπνε ευτυχως δεν εχει ατομα σαν εσενα τετοια εταιριαρα

Δημοσ.
Γιατι να αλλαξει ενα πετυχημενο για πολυ καταναλωτικο κοινο προιον σχεδιαστικα; Εδω αλλοι ειχαν 4 χρονια παρομοιο σχεδιασμο και προσωπικα βρισκω πολυ ομορφο το σχεδιασμο του S8 οποτε καλα εκαναν και τον κρατησαν.

Φαινεται να διορθωνονται τα οποια λαθη εργονομιας οπως η θεση του δακτυλικου αποτυπωματος αλλα κατα τα αλλα δεν βλεπω λογο να αλλαξει σχεδιασμο.. 

Σε θεμα h/w οι διαφορες οπως καταλαβαινεις ειναι αλλο καπελο.

4k ή και [email protected] 60fps + καλυτερη καμερα

SD845 ή neos Exynos SoC

BT 5.0

Καλυτερη αυτονομια/αποδοση 

Περισσοτερη RAM

Το μονο που με χαλαει αν και παντα θα πηγαινα στο plus λογω μεγαλυτερης οθονης ειναι η πολιτικη διαφοροποιησης στο μικρο με το μεγαλο μοντελο που φαινεται να ακολουθει τα χναρια της Apple με μονη καμερα στο μικρο και διπλη στο μεγαλο. Κατι μου λεει και περισσοτερη ram στο μεγαλο αλλα θα δειξει..

Ψιλοαπατο το βλεπω το μικρο αν η διαφορα ειναι εντος 100 ευρω.

Συμφωνω σε ολα, απλα μια παρατήρηση: BT 5.0 εχουν και τα S8 και S8+

Δημοσ.

Βλεπει κανεις καμια διαφορα περα της θεσης του αποτυπωματος; Ας το ονομαζαν galaxy S8 2018 edition

Ας περιμένουμε να δούμε τα specs. Λίγο έως πολύ το θέμα design έχει κορεστεί. Τι να κάνουν πια. Φάγανε τα bezels, αλλάξαν τις αναλογίες οθόνης, βάλανε καμπύλες οθόνες, δε νομίζω να έμεινε κάτι στο σχεδιαστικό κομμάτι. Ας παραμείνει έτσι όσο θυμίζει ακόμη τηλέφωνο!!!

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης babooniaris είπε:
Σας τρολαρει η Samsung.......άντε το πρώτο μήνα στο 1000ρικο και μετά από κανένα δυο μήνες θα τα δίνουν προσφορά μαζί με 12 μανταλάκια.......ωωω με συγχωρείτε όχι μανταλάκια........το τηλέφωνο τα σπάει

Χαρτιά υγείας ρολά ήθελα να πω
Το πως χειρίζεται ο καθένας τα χρήματα του που και πως είναι δικαίωμα του. Δεν σου πέφτει λόγος και καλά κάνει και τρολλάρει δλδ η apple καλύτερη είναι ή η κάθε apple;; Η apple παλιώνει η τεχνολογία και στο κρατάει στο 1000ρικο ενώ άλλες παλιώνει και πέφτει η τιμή. Ωωωωω γεμίσαμε "εξυπνάκηδες" σε κάθε samsung thread με πατάτες.

Μπορεί να κρατάει την τιμή ψηλά Αλλα οταν το αγοράσεις εσυ θα το πουλήσεις και εσυ ψηλά !!!

Δημοσ.

Δύο βασικοί λόγοι αναβάθμισης από S7/S8. Bluetooth 5 και Snapdragon 845. O 845 δεν είναι σημαντικά ισχυρότερος αλλά έχει ΑΙ co-processor για AR/VR. Λογικά θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε διάφορες εφαρμογές. 

Και το S8 έχει ΒΤ 5.0

Άλλη ιστορία ότι δεν το αξιοποιεί βέβαια, αλλά το hardware υπάρχει.

Δημοσ.

Μπορεί να κρατάει την τιμή ψηλά Αλλα οταν το αγοράσεις εσυ θα το πουλήσεις και εσυ ψηλά !!!

Παίρνω τηλέφωνο για να μιλήσω να στείλω SMS να χαλάσω κάνα Data όχι με προοπτική να το δω σαν μετοχή και να το πάω στον Ριχάρδο.

Δημοσ.

μου φαινεται καλυτερο απο το να το παρεις τον πρωτο μηνα 1200 ε και τον δωδεκατο μηνα 1200 ε,ας πουμε οτι εγω πηρα το Note 8 μετα απο 3 μηνες 630 ε με τα μεταφορικα ,ο μερακλης που το ηθελε την πρωτη μερα εσκασε 1030 ε,ευτυχος υπαρχει και αυτη η πολιτικη ,την παραδεχομαι την σαμμυ σε αυτο

Από πού πήρες το Note 8 630€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...