Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι πολυ μεγαλος για να λεω παιδικα ψεματα,εγω τις βλεπω και ειναι τελικα 3  iphone πως μπορω να στα δειξω αφου δεν τα βρισκεις?παταω πανω στην αγγελια αλλα δεν με βαζει για να παρω το Link λογικα γιατι εχουν κλεισει,να βγαλω φωτο?

οκ ασε της photo δεν χρειαζετε  σε πιστευω παμε στο σκρουτζ που μου ειπες :)

εξελιξη τιμης iphone 7 plus 937 αρχικη στο σκρουτζ μετα απο 6 μηνες 700 διαφορα 237

εξελιξη τιμης samsung s8+ 929 αρχικη στο σκρουτζ μετα απο 6 μηνες 692 διαφορα  237 και καπου εκει ειναι και τα 3μηνα  αλλο το day 1 και αλλο το 3 μηνες μετα απο το σκρουτζ

Ποσο τα πουλήσανε ο καθενας τωρα μπορεις να μας πεις ? προσεξε τι θα πεις γιατι εσυ μου ειπες να μπω στο σκρουτζ :)

Δημοσ.

Για την ιστορια εγω στης αγγελιες σου δεν βλεπω iphone Σε αντιθεση με της δικες μου αλλα δεν νομιζω να εχει και κανενα νόημα , και σου ξαναλεω αλλο το day 1 και αλλο το 3-4 μηνες μετα και δεν εχει να κανει αν εισαι μερακλης :P δεν ειναι τηγάνια χοιρινή τηλεφωνο ειναι :P

τα υπολοιπα μπορεις να τα δεις στο iphonehellas με το ιδιο nickname

οκ ασε της photo δεν χρειαζετε  σε πιστευω παμε στο σκρουτζ που μου ειπες :)

εξελιξη τιμης iphone 7 plus 937 αρχικη στο σκρουτζ μετα απο 6 μηνες 700 διαφορα 237

εξελιξη τιμης samsung s8+ 929 αρχικη στο σκρουτζ μετα απο 6 μηνες 692 διαφορα  237 και καπου εκει ειναι και τα 3μηνα  αλλο το day 1 και αλλο το 3 μηνες μετα απο το σκρουτζ

διαφωνησαμε εδω?δεν νομιζω

post-39233-0-38791300-1513775714_thumb.jpg

post-39233-0-02817900-1513775733_thumb.jpg

post-39233-0-23236100-1513775755_thumb.jpg

Δημοσ.

τα υπολοιπα μπορεις να τα δεις στο iphonehellas με το ιδιο nickname

διαφωνησαμε εδω?δεν νομιζω

Αφου σου ειπα σε πιστευω αλλο ηθελα να δω :) τι τιμες τα εβαλες να σε εχω στα υποψην μου ;)

Δημοσ.

Ποσο τα πουλήσανε ο καθενας τωρα μπορεις να μας πεις ? προσεξε τι θα πεις γιατι εσυ μου ειπες να μπω στο σκρουτζ :)

εγω σε μιλησα απο την εμπειρια μου που πουλησα (και οχι δεν πουλουσα φτηνα αλλα οσο πηγαιναν  εκεινη την χρονικη στιγμη,τωρα αμα σου πω ποσο τα πουλουσαν ε μαλλον μεχρι αυριο θα γραφουμε

εγω σε μιλησα απο την εμπειρια μου που πουλησα (και οχι δεν πουλουσα φτηνα αλλα οσο πηγαιναν  εκεινη την χρονικη στιγμη,τωρα αμα σου πω ποσο τα πουλουσαν ε μαλλον μεχρι αυριο θα γραφουμε

Δημοσ.

Αρα συμφωνούμε οτι διαφωνούμε χααχχααχαχχα  :P :P

εχεις δικιο θα παει μακρια η κουβεντα :) και γεμισαμε και το threat με ασχετα :)

πουλατα οσο θες και εγω οσο θελω τα δικα μου ;)

Δημοσ.

Αφου σου ειπα σε πιστευω αλλο ηθελα να δω :) τι τιμες τα εβαλες να σε εχω στα υποψην μου ;)

τελος η apple για μενα ,απ οτι ειδες ειχα για πωληση πολλα apple προιοντα την ιδια χρονικη διαρκεια ,ξηλωσα ολο το οικοσυστημα της apple (εκτος απο το airport extreme βασικα γιατι το ειχα αγορασει 369 ε και το εδινα 180 και κανενας δεν το επαιρνε ) οποτε δεν θα εχω την χαρα να σε εξυπηρετησω  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Για εσας  που περιμένατε άλλο σχεδιασμό, πέρυσι άλλαξε το design ριζικά, δεν το κάνει κάθε χρόνο η samsung ούτε καν το iphone κάτι κάτι τέτοιο, γιατί τόσο απογοήτευση δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για εσας  που περιμένατε άλλο σχεδιασμό, πέρυσι άλλαξε το design ριζικά, δεν το κάνει κάθε χρόνο η samsung ούτε καν το iphone κάτι κάτι τέτοιο, γιατί τόσο απογοήτευση δεν ξέρω.

ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη  (με 2 ν) τον βαφτισαμε  

Δημοσ.

Τι έγινε κάθε 6 μήνες 1000κο? :)

Γιατί σε υποχρεώνει κανείς να αλλάζεις κάθε 6 μήνες κινητό; Και μάλιστα πριν πέσει η τιμή;

• Like 3
Δημοσ.
Θα έχει ακόμα το ηλίθιο bixby button?

Χαχαχαχαχα το καλύτερο σχόλιο του θέματος! Πλάκα πλάκα αν το έχει πάλι ελπίζω να προγραμματίζεται τουλάχιστον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...