Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα ειναι η καλυτερη αποδοση σε συνδυασμο με μικροτερη καταναλωση; Η λογικα περισσοτερη ram; Το βιντεο [email protected] που παραλιγο να με ξαναστειλει στο 8 Plus ή το iphone X γιατι το θελω στο κινητο μου οπωσδηποτε; 

Δεν θα το ελεγα.. Ειναι στα πλαισια της αναβαθμισης μιας συσκευης επομενης γενιας.. 

Αυτο που λες παντως ισχυει.. Εχουν τελειωσει ανεπιστρεπτι οι εποχες που τα gen performances leaps σε specs και αποδοση ηταν τεραστια και ειναι λογικο αν το σκεφτεις καλα.. 

Η ραμ τι να την κανεις ? :( και ποση ραμ θελει ποια αυτο το android??? 6ram εχει το 128 :( το 4κ παλι ποιος το δουλευει εκτός εξερεσεων ??Ισως αν εχει 4k tv γιατι απο το κινητό δεν νομιζω να εχει κατι να λεει . το μονο που βλεπω για να παει καποιος στο s9 ειναι αν εχει καλυτερη αυτονομία που αυτο σε ενα smartphone ναι ειναι βασικο :)

αυτα εβλεπα και στο iphone 7 με το 8 τι περνεις επιδόσεις και ραμ αντε και πισω γυαλι κατα τα αλλα μια απο τα ιδια :(

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ως προς τι η αναβαθμιση καποιος που εχει το s8?

Ως κάτοχος του S8 plus σίγουρα θα πάρω S9 plus για τις 2 κάμερες.Ευτυχώς ή δυστυχώς σε android δε βγάζει κάποια εταιρία κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Καταλαβαίνω ότι είναι ελληνικό σαιτ αλλά μην σκέφτεστε μόνο με τα ελληνικά δεδομένα.Μένω Β. Ιρλανδία και τα δίνουν οι εταιρίες σχέδον τσάμπα με συμβόλαιο οπότε λίγο αν το ψάξεις μπορείς να το πάρεις αρκετά φθηνότερα.

Δημοσ.

ειπαμε εσυ εισαι μερακλης και ο μερακλης τα χωνει γιαυτο και ο τιτλος

Eλα μωρε γεμισαμε με δηθεν που μαζευουν 6 μηνες για iphone και τρεμει το φυλλοκαρδι τους μην πεσει η τιμη και δεν το πουλησουν ακριβα του χρονου για το επομενο, δεν ξερουμε τωρα για τι γινονται τα σχολια ...

Τον μονο που σεβομαι ειναι αυτον που σεβεται τον οβολο του και θελει το καλυτερο κινητο για τα λεφτα που δινει.. Αυτος ναι θα κοιταξει την τιμη μεταπωλησης οσο μπορει αν θελει αν αναβαθμισει αν και συνηθως αυτος θα το κρατησει τουλαχιστον 2-3 χρονια στατιστικα οποτε και δεν τιθεται τετοιο θεμα..

Βλακειες τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

Η ραμ τι να την κανεις ? :( και ποση ραμ θελει ποια αυτο το android??? 6ram εχει το 128 :( το 4κ παλι ποιος το δουλευει εκτός εξερεσεων ??Ισως αν εχει 4k tv γιατι απο το κινητό δεν νομιζω να εχει κατι να λεει . το μονο που βλεπω για να παει καποιος στο s9 ειναι αν εχει καλυτερη αυτονομία που αυτο σε ενα smartphone ναι ειναι βασικο :)

αυτα εβλεπα και στο iphone 7 με το 8 τι περνεις επιδόσεις και ραμ αντε και πισω γυαλι κατα τα αλλα μια απο τα ιδια :(

Ε τι θελει πως δεν την θελει.. Ειδικα τα Samsung λιγο παραπανω δες διαφορα μεταξυ Note 8 και S8 δεν σε παω σε αλλο κινητο λογω διαφορετικου interface.. ;)

Το 4κ ολο και περισσοτεροι πλεον αφου οι τηλεορασεις 4k και το HDR γινονται ολο και πιο προσιτα τιμολογιακα πλεον.. Αρα ποιος ο λογος να μην γραφεις σε 4k βιντεο.. Εγω γραφω εδω και 3 χρονια σε 4k παραλληλα με 1080p@60fps γιατι οπως και να το κανεις τα 60fps ειναι 60fps και χαιρομαι πολυ που το κανω γιατι εχω πολυ υλικο γραμμενο που θα μπορουσα να δω στην 4k TV μου αν δεν ειχα παρει και τωρα να επερνα! 

Επισης το BT 5.0 θα κανει ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα ειδικα στα καλα και ακριβα νεα μοντελα wireless headset.. 

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της κάμερας μαζι με την θέση του fingerprint sensor είναι πολυ πιο αρμονική σε σχέση με το S8 και το Note 8.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τι θελει πως δεν την θελει.. Ειδικα τα Samsung λιγο παραπανω δες διαφορα μεταξυ Note 8 και S8 δεν σε παω σε αλλο κινητο λογω διαφορετικου interface.. ;)

Το 4κ ολο και περισσοτεροι πλεον αφου οι τηλεορασεις 4k και το HDR γινονται ολο και πιο προσιτα τιμολογιακα πλεον.. Αρα ποιος ο λογος να μην γραφεις σε 4k βιντεο.. Εγω γραφω εδω και 3 χρονια σε 4k παραλληλα με [email protected] γιατι οπως και να το κανεις τα 60fps ειναι 60fps και χαιρομαι πολυ που το κανω γιατι εχω πολυ υλικο γραμμενο που θα μπορουσα να δω στην 4k TV μου αν δεν ειχα παρει και τωρα να επερνα! 

Επισης το BT 5.0 θα κανει ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα ειδικα στα καλα και ακριβα νεα μοντελα wireless headset.. 

Ενταξει αμα τα κανεις ολα αυτα οκ μεσα ;) αλλα τα κανουν ολοι :) αν τα κανουν ναι πας , αλλα μην νομιζεις ολοι περνουν την ναυαρχιδα για να μπαίνουν στο insomnia :P :P :P αντε και κανα facebook :)

Δημοσ.

Εννοείται το καλό είναι και ακριβό γιατί το IPhone X είναι ΚΑΙ κόσμημα

Να τα κρεμάς στον τοίχο τότε ή να τα βάζεις σε βιτρίνα, είναι ανεκτίμητα. Τι #$$#$ θα ακούσουμε ακόμα....

Δημοσ.

επειδη πουλησα φιλε μου 8 iphone στην ζωη μου και 1 samsun s7edge σου λεω με βεβαιοτητα οτι απο τα iphone εχανα περισσοτερα ,η 7 συσκευες πουληθηκαν την ημερα που παρουσιατηκε το καινουριο ενω το 6s σε 3 μηνες απο την αγορα οπου ειχα και την μεγαλυτερη χαζουρα ,τιμη κρατανε τα iphone αν τα κρατησεις 3+ χρονια ,αυτα δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε γιατι καταλαβαινεις που θα καταληξει η ιστορια

Τα εβαλες στο insomnia η σε καμια χρυση ευκαιρία :P

και εγω εχω δωσει iphone και κρατανε τιμη και τα καινουργια και τα παλια, τα παλια ποιο λιγο θα ελεγα :) παρε samsung day 1 και δωσε το σε 3 μηνες και ελα να μου πεις μετα ;) τωρα αν περιμενεις στα μισα του χρονου για να εχεις ενα νεο μοντελο για 2-3 μηνες μεχρι να βγει το αλλο , εεε οκ εκει θα παρεις ποιο πολλα :)

Δημοσ.

Δύο βασικοί λόγοι αναβάθμισης από S7/S8. Bluetooth 5 και Snapdragon 845. O 845 δεν είναι σημαντικά ισχυρότερος αλλά έχει ΑΙ co-processor για AR/VR. Λογικά θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε διάφορες εφαρμογές. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα εβαλες στο insomnia η σε καμια χρυση ευκαιρία :P

και εγω εχω δωσει iphone και κρατανε τιμη και τα καινουργια και τα παλια, τα παλια ποιο λιγο θα ελεγα :) παρε samsung day 1 και δωσε το σε 3 μηνες και ελα να μου πεις μετα ;) τωρα αν περιμενεις στα μισα του χρονου για να εχεις ενα νεο μοντελο για 2-3 μηνες μεχρι να βγει το αλλο , εεε οκ εκει θα παρεις ποιο πολλα :)

τα 3 τα εδωσα εδω μεσα αυτο για την ιστορια αν και δεν καταλαβαινω το νοημα της ερωτησης,οχι στα iphone τα παλια κρατανε πιο πολυ ψαξτο και θα δεις,πουλιουνται iphone 5 ετων 150 ε  ε αυτο δεν θα το δεις στα samsung, το 3 μηνων 6s εχασα πολλα αλλα τοσο το ειχαν στις αγγελιες,επισης δεν περιμενεις 6 μηνες μπες και δες τα στατιστικα στο skoytz αλλα 3 μηνες ,οκ αν δεν θελεις να περιμενεις ουτε 3 μηνες το επαμε ξανα εισαι μερακλης και τα δινεις εις γνωση σου αλλα τουλαχιστον δινεις και σε αλλους την ευκαιρια να παρουν μια ναυαρχιδα σε λογικα χρηματα

Εννοείται το καλό είναι και ακριβό γιατί το IPhone X είναι ΚΑΙ κόσμημα

φιλε βλεποντας αυτα που γραφεις ,δεν θελεις ουτε να ακουσεις ουτε να μαθεις ουτε να επιχειρηματολογισεις  απλα να πεις το ψυχολογικο σου κομπλεξ ,πιστευω οτι εισαι σε λαθος thread,εχει πολλα που  αναφερονατι στα κοσμηματα της apple

Δημοσ.

μέγα λάθος η διαφοροποίηση των μοντέλων. πρεπει να ειναι ίδια και όχι άλλα Apple με τις δύο κάμερες στο μεγάλο μοντέλο μόνο

• Like 2
Δημοσ.

μέγα λάθος η διαφοροποίηση των μοντέλων. πρεπει να ειναι ίδια και όχι άλλα Apple με τις δύο κάμερες στο μεγάλο μοντέλο μόνο

και εγω συμφωνω σε αυτο,ενα απο τους λογους που εφυγα απο τα iphone ηταν και αυτος,ηθελα μεγεθος σαν το 6 και χαρακτηριστικα σαν το 6plus αλλα οχι τοσο μεγαλο

Δημοσ.

τα 3 τα εδωσα εδω μεσα αυτο για την ιστορια αν και δεν καταλαβαινω το νοημα της ερωτησης,οχι στα iphone τα παλια κρατανε πιο πολυ ψαξτο και θα δεις,πουλιουνται iphone 5 ετων 150 ε  ε αυτο δεν θα το δεις στα samsung, το 3 μηνων 6s εχασα πολλα αλλα τοσο το ειχαν στις αγγελιες,επισης δεν περιμενεις 6 μηνες μπες και δες τα στατιστικα στο skoytz αλλα 3 μηνες ,οκ αν δεν θελεις να περιμενεις ουτε 3 μηνες το επαμε ξανα εισαι μερακλης και τα δινεις εις γνωση σου αλλα τουλαχιστον δινεις και σε αλλους την ευκαιρια να παρουν μια ναυαρχιδα σε λογικα χρηματα

Για την ιστορια εγω στης αγγελιες σου δεν βλεπω iphone Σε αντιθεση με της δικες μου αλλα δεν νομιζω να εχει και κανενα νόημα , και σου ξαναλεω αλλο το day 1 και αλλο το 3-4 μηνες μετα και δεν εχει να κανει αν εισαι μερακλης :P δεν ειναι τηγάνια χοιρινή τηλεφωνο ειναι :P 

Δημοσ.

Για την ιστορια εγω στης αγγελιες σου δεν βλεπω iphone Σε αντιθεση με της δικες μου αλλα δεν νομιζω να εχει και κανενα νόημα , και σου ξαναλεω αλλο το day 1 και αλλο το 3-4 μηνες μετα και δεν εχει να κανει αν εισαι μερακλης :P δεν ειναι τηγάνια χοιρινή τηλεφωνο ειναι :P

ειμαι πολυ μεγαλος για να λεω παιδικα ψεματα,εγω τις βλεπω και ειναι τελικα 3  iphone πως μπορω να στα δειξω αφου δεν τα βρισκεις?παταω πανω στην αγγελια αλλα δεν με βαζει για να παρω το Link λογικα γιατι εχουν κλεισει,να βγαλω φωτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...