Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

δεν μπορω να βρω πουθενα αν η μητρικη του τιτλου εχει wake up on lan. (b250m-ds3h)

Γνωριζει κανεις?

το manual to διαβασες γ να δεις αν εχει ?

Δημοσ.

Σελίδα 36, αναφέρει για "wake on LAN". Διάβασα (για άλλη μητρική βέβαια αλλά ίσως ισχύει και στην δική σου) ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις το PCH LAN controller στο BIOS και μετά θα εμφανιστεί η επιλογή Wake On LAN στο Power Management.

Δημοσ.

Γενικά όλες οι μητρικές έχουν support για wakeonlan τουλάχιστον αν κατασκευάστηκαν τα τελευταία ~15 χρόνια βέβαια όπως ειπώθηκε και απο πάνω καλό είναι προτού αγοράσεις να συμβουλευτείς το manual. 

Δημοσ.

Στο manual λεει οτι εχει , στο bios δεν εχει.

Εχω κανει και bios update στο τελευταιο.

υπάρχει κάποιο conflict με μια άλλη ρύθμιση.

Απότι βλέπω στο manual λέει πως αν η επιλογή ErP είναι ενεργοποιημένη τότε χάνεις την δυνατότητα του wake on lan. Τσέκαρε αν είναι enabled αν είναι κάντο disabled. και θα εμφανιστεί το wake on lan στην σχετική ενότητα του bios σου.

Δημοσ.

Το διαβασα-το εκανα αλλα παλι τζιφος....

Τι να σου πω φίλε δεν ξέρω... δεν ξέρω καν πως είναι το μενού στο bios σου αν δεν βαριέσαι βγάλε φωτογραφίες ένα ένα τα tabs να σου πω σε πιο να ψάξεις (= να βγάλεις και άλλες φωτογραφίες :P ) μπας και το βρούμε έτσι :P

μπας και έχει advanced mode? ή κάποιο mode ενέργειας; px ecofriendly κτλ για δοκιμή βγάλε το ecofriendly mode ή όποιο mode σχετικό με την εξοικονόμηση ενέργειας και ψάξε ξανά και αν έχει advanced mode κάντο enable. ισως έχεις περισσότερη τύχη έτσι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...