Προς το περιεχόμενο

Hyperx cloud revolver 49.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 κομμάτια σε 3 καταστήματα Κωτσοβολος. Για όποιον ενδιαφέρεται νομίζω είναι πολύ καλή τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που δεν ξερω τι ειναι αυτο θα πρεπει να το google it?

Επισης θα πρεπει να ψαξω σε ποια καταστηματα υπαρχουν?

Καποιο link ?

Δημοσ.

Τα προϊόντα του Κοτσόβωλου που δεν μπορείς να τα παραγγείλεις οnline αλλά μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα είναι 99,9% εκθεσιακά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δεν είναι προσφορά! 

Επίσης ελλιπής ανάρτηση όπως αναφέρει σωστά και ο @GBorb. Διαβάζετε τους κανόνες πριν αναρτάτε κάτι παιδιά! 

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες συγνώμη αλλά πόσταρω από κινητό και είμαι στη δουλειά. Ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησα κάποιον.

Δημοσ.

Επίσης πολύ συχνά ο Κωτσόβολος, προϊόντα που δίνει μόνο διαθεσιμότητα καταστημάτων και όχι internet, τα εμφανίζει στην ιστοσελίδα για μέρες -σε θέση κράχτη- και όταν πας στο κατάστημα σου λέει ότι "μόλις πουλήθηκαν". Παρότι συνεχίζει να τα κρατάει στην ιστοσελίδα ως "διαθέσιμα" για να προσελκύσει πελάτες στο μαγαζί. Άθλια και ανέντιμη πολιτική.

Πάρτε τηλέφωνο στα κατά τόπους καταστήματα για να επιβεβαιώσετε προφορικά την διαθεσιμότητα.... α ξέχασα. Δεν έχει ούτε τηλέφωνα καταστημάτων αναρτημένα, παρά μόνο του κεντρικού τηλεφωνικού κέντρου που δυσκολεύεσαι να βγάλεις γραμμή.

Δημοσ.

Επίσης πολύ συχνά ο Κωτσόβολος, προϊόντα που δίνει μόνο διαθεσιμότητα καταστημάτων και όχι internet, τα εμφανίζει στην ιστοσελίδα για μέρες -σε θέση κράχτη- και όταν πας στο κατάστημα σου λέει ότι "μόλις πουλήθηκαν". Παρότι συνεχίζει να τα κρατάει στην ιστοσελίδα ως "διαθέσιμα" για να προσελκύσει πελάτες στο μαγαζί. Άθλια και ανέντιμη πολιτική.

Πάρτε τηλέφωνο στα κατά τόπους καταστήματα για να επιβεβαιώσετε προφορικά την διαθεσιμότητα.... α ξέχασα. Δεν έχει ούτε τηλέφωνα καταστημάτων αναρτημένα, παρά μόνο του κεντρικού τηλεφωνικού κέντρου που δυσκολεύεσαι να βγάλεις γραμμή.

πηρα τηλεφωνο και ο ενας λεει θα σας συνδεσω με αλλον... κατεληξα να περιμενω 5 λεπα χωρις να το σηκωσει κανεις

Δημοσ.

Είναι σίγουρα εκθεσιακα; Γιατί δεν βλέπω να αναγράφεται κάτι στο σαιτ τους.

ξερω απο προηγουμενες φορες που ηταν οντως εκθεσιακα δεν το εγραφε στο σαιτ, με αυτα δεν ξερω αλλα οπως λενε και οι αλλοι 99%

Δημοσ.

Είναι σίγουρα εκθεσιακα; Γιατί δεν βλέπω να αναγράφεται κάτι στο σαιτ τους.

Τα προϊόντα του Κοτσόβωλου που δεν μπορείς να τα παραγγείλεις οnline αλλά μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα είναι 99,9% εκθεσιακά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

σε καθε περιπτωση αφου το δικαιουσαι να κανεις ελεγχο επιτοπου παραμενει μια πολυ καλη λυση, το MSRP τους ειναι 150$,  εγω τα ειχα παρει 105 απο e-shop γιατι δισταζα οσο ητανε προσφορα στα 69.90 στον πλαισιο και παρολαυτα δεν το εχω μετανιωσει. αμα παιζεις overwatch/csgo ενεργοποιεις  το δικο τους  surround απο τις ρυθμισεις και εισαι αρχοντας !! δεν χρειαζονται ουτε ενισχυτη ουτε τιποτα,  ειναι φαση  plug n play :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...