Προς το περιεχόμενο

Samsung UE65MU6122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!θα ηθελα τη γνωμη σας για την τηλεοραση  Samsung UE65MU6122,αν ειναι καταλληλη για gaming και ote tv!Αν εχει καποιος να προτεινει καποια αλλη τηλεοραση  απο 55 ιντσες και πανω και πιο οικονομικη θα το εκτιμουσα!ευχαριστω!

Δημοσ.

Την πηρα χτες εγω στα 1000 ευρω που τρεχει προσφορα.

Ηταν αναβαθμιση μιας 42' LG 8ετιας. Στα δικα μου ματια και με συγκριση την προηγουμενη τηλεοραση.

Η σαμσουνγκ ειναι τρομερη απλα. Τελεια χρωματα, απιστευτο μαυρο... σοβαρα δεν καταλαβαινεις αν ειναι κλειστη η απλα δειχνει μαυρο.

Ακομη και ο ηχος σε σχεση με την παλια μου ειναι πολυ καλος, ωραιο μπασο με πολυ καλη ακουστικη.

ΕΠιαξα και λιγο playstation και μου φανηκε πολυ πολυ καλο.

Βεβαια αν πας σε καμια 55μυ7000 ισως εχει καλυτερη εικονα κλπ αλλα χανεις σε ιντσες. Εγω λογω αποστασης που εχω στα 3,5 + μετρα προτιμησα τις ιντσες, ειναι λες και εχω σινεμα μεσα στο σπιτι πλεν και μου αρεσει. Ο χρονος θα δειξει αν εκανα καλα η οχι. Αλλα η πρωτη εντυπωση ειναι απλα απιστευτη. (με τα δικα μου απειρα ματια και με σχεση με την παλια μου 42 LG)

• Like 1
Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικα παντως ειναι πολυ καλη, θεωρω οτι θα εχει καλυτερη εικονα απο καποιες ακριβοτερες οπως πχ την 6400, λογω VA panel σε αντιθεση με το ads που φοραει η 6400. Εγω ειμαι σε διαδικασια να πεισω την συζυγο για τις ιντσες αλλιως ειχε μπει ηδη καλαθι.

Εγω προσωπικα ειμαι παντα υπερ του μεγεθους παρα της ποιοτητας. Δηλαδη στα ιδια λεφτα παιρνεις μια 55xe8505 η οποια ειναι καλυτερη τηλεοραση αλλα οι 10 ιντσες, ειναι αλλη κατηγορια σε θεαση. Και στην συγκεκριμενη, λογω va panel εχει και αξιοπρεπη ποιοτητα μαυρου και εικονας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...