Thanos233 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα εγκατέστησα τα windows 10 (από 8.1). Έγιναν κάποια updates και τώρα βρίσκομαι στο build 10240. Μου βγαίνει καινούρια ενημέρωση για το build 1629 αν θυμάμαι καλά. Κατεβαίνει η ενημέρωση και πάει για εγκατάσταση, μετά κάνει επανεκκίνηση, συνεχίζει η διαδικασία εμφανίζοντας μία γαλάζια οθόνη και ένα ποσοστό και σε κάποια σημείο, μαυρίζει η οθόνη, δεν φαινεται τίποτα. Ο υπολογιστής συνεχίζει να λειτουργεί και εκεί τον κλείνω από το κουμπί γτ πλέον δεν κάνει τπτ. Αφού τον ανοίξω κάνει 3 επανεκκινήσεις και μετά λέει ότι δεν μπόρεσαν να εγκατασταθούν τα windows και γυρνάει στο αρχικό build. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Λέω να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις και να το αφήσω έτσι όπως είναι, αλλιώς γυρνάω στα 8.1 Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
manolis940 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν και ίσως φανεί χαζό, χώρο στο δίσκο έχεις για να κάνει την εγκατάσταση;Άσε επίσης μερικές πληροφορίες για το hardware σου ( cpu, σκληρός, Μητρική κ.α ) και για για την έκδοση των windows (32bit , pro κ.α )Extra αν δεν βαριέσαι άστο να κάνει updates ξανά και δώσε μας μερικές φωτογραφίες απ το σφάλμα
Thanos233 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, χώρο έχει.. Τα windows που είχα ήταν τα 8.1 home και πέρασα τα 10 home (64 bit). SSD Kingdian 120gb motherboard asus m11aa i7 3770 nvidia geforce gt 630 Δεν μου έχει δώσει κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα. Αδυνατεί να κάνει ενημέρωση από το build 10240 στο 1709. Από τότε που έγραψα το μήνυμα διάβασα λίγο και από αυτά που βρήκα έκανα το εξής, αφησα πάνω μονο keyboard mouse και εβγαλα και την καρτα γραφικων και αφησα του επεξεργαστή και προχώρησα σε φορμάτ. Τα πράγματα αυτή τη φορά πήγαν κάπως καλύτερα καθώς έγιναν αρκετές ενημερώσεις χωρίς πρόβλημα, αλλά και πάλι όταν έφτασε στην ενημέρωση για το build 1709 , έγινε κανονικά η λήψη ξεκίνησε η εγκατάσταση και μετά μου έβγαλε μαύρη οθόνη στην πρώτη επανεκκίνηση. Εκεί έκλεισα το pc από το κουμπί και μου έγραψε "επαναφορά στο προηγούμενο λειτουργικό" (ενοούσε το προηγούμενο build windows 10). Δεν βλέπω να βγάζω άκρη κι έτσι απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις και θα το αφήσω έτσι.
Farkadonitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 αν εχεις το κλειδι τον windows katebase τα 10ρια και κανε καθαρη εγκατασταση. Πρωτα ομως μαζεψε ολους τους βασικους drivers tου συστηματος που εχεις σε περιπτωση που δεν σου εχει βρει ολα τα περιφερικα. Ενεργοποίση των 10 θα κανεις με το κλειδι που εχεις
Thanos233 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι το έκανα. Το windows update assistant κατεβάζει και κάνει εγκατάσταση μία νεότερη έκδοση των windows. Αφού τελειώσει γίνεται επανεκίνηση και εκεί που προχωράει η εγκατάσταση κάνει μια επανεκίνηση ακόμα και μετά μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Πρέπει να κλείσω το πισι απο το κουμπί. Μετά από αυτό μου λέει ότι γυρισε στην προηγούμενη έκδοση. Τέλος πάντων άκρη δεν βγάζω, πολύ ασχολήθηκα. έκανα απεγκατάσταση το windows update assistant και ελπιζω να μην μου ξαναβγει αυτη η αναβάθμιση. αν εχεις το κλειδι τον windows katebase τα 10ρια και κανε καθαρη εγκατασταση. Πρωτα ομως μαζεψε ολους τους βασικους drivers tου συστηματος που εχεις σε περιπτωση που δεν σου εχει βρει ολα τα περιφερικα. Ενεργοποίση των 10 θα κανεις με το κλειδι που εχεις Επίσης, δεν ανέφερα πουθενά ότι έχω θέμα ενεργοποίησης..
Farkadonitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 απο ποση ωρα μαυρηση η οθονη; Οταν σου μαυριζει κουνα το ποντικι κααι δες ενα σου ανοιγει η οθονη. Λεω εγω τωρα μηπως ειναι ενεργοποιομενο να κλεινει η οθονη οταν εειναι σε αδρανεια. Ναι η αναβαθμηση μποριε να γινει και ετσι. Θα σου εβαζα σκρινακι αλλα δεν θα καταλαβεις γρι γιατι τα εχω σε γερμανικα
Thanos233 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Όχι ρε συ, είπαμε, δεν παίζει τετοιο θέμα, λες να μην κουνούσα το ποντίκι?? Βάλε εσύ και ίσως βγάλω άκρη
Farkadonitis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 δεν σε ξεχασα. Απλα πνίγομαι στην δουλειά. μια μερα υπομονη και θα το λυσουμε
Thanos233 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά τελικά έκανα κάτι και νομίζω θα το αφήσω έτσι. Απενεργοποίησα τα windows updates και τώρα όλα είναι μια χαρά. Τώρα, αυτό που συμβαίνει με την μαύρη οθόνη κατά την αναβάθμιση ίσως να είναι και ασυμβατότητα με κάποιον driver και δεν με ενδιαφέρει να το παιδέψω παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα