sotiris36 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. εχω συνδεσει pc με τηλεοραση με καλωδιο HDMI, η καρτα γραφικων ειναι η ATI RADEON HD 4800 SERIES. με δεξι κλικ απο το ηχειο κατω δεξια εκανα επιλογη αν θα ακουω απο την τηλοεραση ή απο τα ηχεια του pc. ολα κυλουσαν κανονικα εως μια μερα (μου φαινεται μετα απο ενα update των wind 10) σταματησε να βγαζει ηχο στο hdmi καλωδιο και εβγαζε μονο εικονα, απο το δεξι κλικ που εκανα παλια στο ηχειο δεν μου εβγαζε καν επιλογη για την τηλοεραση σαν να μην ηταν συνδεδεμενη καν, ενω εβγαζε εικονα (ηχο δεν εβγαζε) εκανα πολλες δοκιμες-αλλαγες μα τιποτα. το αφησα ετσι και σημερα (10-15 μερες μετα) παλι απο ενα update ομαλοποιηθηκαν ολα ξαφνικα. επανηλθε η επιλογη κατω δεξια στο ηχειο με δεξι κλικ, βλεπει δηλαδη το pc την τηλεοραση και για ηχο πλεον (οπως παλια) αλλα............ ενω μου βγαζει ηχο της εναρξης των windows στην τηλεοραση, οτιδηποτε αλλο βαλω (σαιτ, you tube, βιντεακι με player κλπ) δεν μου βγαζει ηχο.δεν ακουω τιποτα. τι να κανω? εφτιαξε μετα απο τοσο καιρο και ενω χαρηκα παλι τιποτα......! σας παρακαλω βοηθηστε γιατι θα με τρελανει και θα το πεταξω απο το παραθυρο. παει καπου ο νου σας????
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τα προγράμματα αναπαραγωγής έχουν επιλογή για το ποια κάρτα ηχου να χρησιμοποιούν στις ρυθμίσεις τους. Δες και το παρσακάτω https://github.com/audiorouterdev/audio-router
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα αυτή δεν είναι συμβατή με τα 10άρια και γι αυτό θα πρέπει να στήσεις drivers με πλάγιο τρόπο. Δες λίγο στο παρακάτω λινκ https://community.amd.com/thread/185041
sotiris36 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας θα το διαβασω
Αντώνης Σκό Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασες να διαγραψεις και να ξανα περάσεις τα drivers της καρτας?
benign Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Απο οσο ξερω μετα το τελευταιο Windows 10 update κοβεται παντελως η υποστηριξη σε παλιες καρτες γραφικων και γενικα παλιο hardware,που ετσι κι αλλιως ηταν γνωστο οτι επισημα δεν υποστηριζονται στο Windows 10. Αρα λοιπον,μονο τυχαιο δεν ειναι οτι το προβλημα παρουσιαστηκε μετα το τελευταιο update στο λειτουργικο. Πρεπει να αγορασεις μια καινουργια καρτα γραφικων,παρε μια φτηνη αν δεν παιζεις παιχνιδια. Υπαρχουν workarounds απο προγραμματα και hacks που μερικες φορες ,οχι παντα δουλευουν,αλλα δεν ειναι τιποτε σιγουρο και μπορει να σπασουν τα νευρα σου.
IoaZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε επαναφορά τον driever στην προηγούμενη εκδοσή Διαχείριση συστήματος Προσαρμογείς οθόνης Ιδιότητες από HD 4800 Επαναφορά προγράμματος οδήγησεις Και άμα δουλεύει καταργείς τα updates για την κάρτα γραφικών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα