Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crucial BX300 CT240BX300SSD1 - 240 GB SSD

Έρχεται  πιο οικονομικά σε σχέση με τους 240GB SSD δίσκους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα κι έχει καλύτερες επιδόσεις λόγω και της μνήμης 3D MLC NAND που χρησιμοποιεί.

Είναι σε προσφορά για σήμερα από το amazon και η τιμή είναι τελική με την αποστολή.

https://www.amazon.es/gp/product/B0742BC3DQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1AT7YVPFBWXBL&psc=1

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
  • Like 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τον "χτύπησα"...

Πολύ καλή τιμή για τις επιδόσεις του. Από την (υποτιθέμενη) Black Friday έψαχνα για ssd. Σε ευχαριστώ Romanzo Criminale που το ανέφερες....

Δημοσ.

Μείον 15 Ευρώ και 2 χρόνια λιγότερη εγγύηση από τον 850 EVO.

Μάλλον κανονική θα την έλεγα την τιμή.

Προσωπικά δεν θεωρώ καλή αγορά τα 240 GB σήμερα. Στο PC

είμαι στα 170GB μόνο με Windows, Program Files και ένα (1)

παιχνίδι (World of Warships). Άλλο ένα σύγχρονο παιχνίδι και

πάνε τα 240GB. Ίσως για γενικής χρήσης laptop.

• Like 2
Δημοσ.

20 ευρώ λιγότερα από την καλύτερη τιμή που μπορώ να πάρω τον 850 evo στην Ελλάδα, εξίσου γρήγορος με αυτόν και τόνωση του ανταγωνισμού, που μόνο καλό μπορεί να είναι για τους καταναλωτές.
Θα προτιμούσα και εγώ να είχε 5 χρόνια εγγύηση, αλλά η εμπειρία μέχρι σήμερα με τους (μηχανικούς) δίσκους έδειξε πως ό,τι τη βγάζει καθαρή τα πρώτα 3 χρόνια, δύσκολο να παρουσιάσει πρόβλημα τα αμέσως επόμενα 2. Καμιά εταιρία δεν παίζει το όνομά της για να γλυτώσει κάποια χρήματα από επιστροφές στη διάρκεια της εγγύησης. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...
Οπότε στα μάτια μου ήταν μια καλή ευκαιρία αγοράς, που την περίμενα αρκετό καιρό για να αναβαθμίσω το Desktop.
Ένα μηχάνημα, αν δεν χρησιμοποιείται για παιχνίδια, δεν χαρακτηρίζεται αυτόματα "γενικής χρήσης", κάτι που στα δικά μου αυτιά ηχεί σαν μόνο για περιήγηση στο ίντερνετ, να βλέπεις καμία ταινιούλα, να ακούς μουσική και να γράφεις κανένα απλό κείμενο.
Το ταπεινό μου Lenovάκι, αγορασμένο για 350 ευρώ αρχές του '13, μια χαρά με εξυπηρέτησε καθώς το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μου στην Πληροφορική. Δεν κόλωσε πουθενά. Και τον τελευταίο 1,5 χρόνο που του πέρασα τον 240άρι OCZ Trion150 δεν αντιμετώπισα κάνενα πρόβλημα χώρου. 85 GB κατάτμηση windows (50% κάλυψη), 35 GB κατάτμηση Linux (65% κάλυψη) και περίπου 105 GB χώρος για δεδομένα. Αυτά με όλα τα απαιτούμενα προγράμματα. Και παράλληλα κοτσαρισμένος και ο μαμίσιος μηχανικός 500άρης, για οτιδήποτε άλλο (ταινίες, μουσική, έγγραφα, φωτό) που δεν απαιτεί την ταχύτητα του ssd.
Επομένως θεωρώ ότι ένας 240άρης ssd, αν βρεθεί σε καλή τιμή, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ταιράστιου ποσοστού των απλών χρηστών.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...