nubby Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Με πήρε φίλος απο το κινητό του στο σταθερό μου. Μετά από ώρα είδα ότι δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο μου. Μήπως χρεώθηκα για την παραπάνω ώρα? Μήπως χρεώθηκε εκείνος? Οταν είναι ανοιχτή η γραμμή σε ακούνε οι αλλοι? Εκείνος το έκλεισε και δούλευε το κινητό του
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με πήρε φίλος απο το κινητό του στο σταθερό μου. Μετά από ώρα είδα ότι δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο μου. Μήπως χρεώθηκα για την παραπάνω ώρα? Μήπως χρεώθηκε εκείνος? Οταν είναι ανοιχτή η γραμμή σε ακούνε οι αλλοι? Εκείνος το έκλεισε και δούλευε το κινητό του Τι θα πει αυτό στο κόκκινο? Αν δεν κλείσει η γραμμή σαφώς και χρεώνεται αυτός που κάλεσε
nubby Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι θα πει αυτό στο κόκκινο? Αν δεν κλείσει η γραμμή σαφώς και χρεώνεται αυτός που κάλεσε Εκείνος που με πήρε εκλεισε το κινητο του. Και εκανε 2-3 κλησεις μετά που με πηρε. Μονο εγω δεν εκλεισε το τηλεφωνο μου. Ηταν ανοιχτη η γραμμη?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν κλείσει αυτοε που κάλεσε η γραμμη κλείνει, δεν υπάρχει χρέωση
nubby Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν κλείσει αυτοε που κάλεσε η γραμμη κλείνει, δεν υπάρχει χρέωση ευχαρστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα