Προς το περιεχόμενο

JVC LT55K870 UHD RGB VA Kotsovolos 413€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα.Και την 43άρα στα 399.Πάει το ξωτικό.Την ήθελα για τον πατέρα μου.Στα 974 χιλ.πλάτος χώραγε ακριβώς εκεί που θέλει να την χώσει.

Eδώ σκεφτόμουν και εγώ την 49άρα για το υπνοδωμάτιο γιατί τώρα έχω μια 50άρα fhd. Aπο την στιγμή που έχω μείνει ικανοποιημένος απο την 55άρα θα έπαιρνα και την μικρότερη αδερφή της ανετότατα!

• Like 1
Δημοσ.

Άρα να την παρακολουθώ αυτή τη σειρά JVC? Cosmote tv βλέπει βασικά.Μπας και εμφανιστεί πάλι κανένα ξωτικό.

Δημοσ.

Άρα να την παρακολουθώ αυτή τη σειρά JVC? Cosmote tv βλέπει βασικά.Μπας και εμφανιστεί πάλι κανένα ξωτικό.

Ναι είναι αξιόλογη για τα χρήματα της προσφοράς κατά καιρούς. Την εβδομάδα BF η 43άρα έπαιζε στα 349, η 49άρα στα 399 και η 55άρα στα 449. Αν την πετύχεις την 43άρα στα 349 και κάτω εννοείται ότι αξίζει να την πάρεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω συνδέσει ακόμα τις κονσόλες σε αυτή δυστυχώς. Οπότε δεν έχω άποψη για να σου πώ συγκεκριμένα πράγματα.

Όμως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όταν κάποια στιγμή αποφασίσω να συνδέσω μία σε αυτή.

Τις κονσόλες μου (xone S, ps4, ps3 και ένα xbox 360) τις έχω στο υπνοδωμάτιο σε μία sammy J6200 μακριά απο τον τρίχρονο τον Dennis τον τρομερό!

Έχεις συνδέσει μήπως το desktop να μας πεις εντυπώσεις .

Επεξ/σία από milos
Δημοσ.

Έχεις συνδέσει μήπως το desktop να μας πεις εντυπώσεις .

Ούτε το desktop δυστυχώς. Την έχω προς το παρόν κατά κύριο λόγο για προβολή ταινιών, σειρών μέσω Netflix και παιδικά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...