AndreasBoo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://store.steampowered.com/app/368230/Kingdom_Classic/ για 24 ώρες δωρεάν και αφού το προσθέσετε στην συλλογή σας το κρατάτε για πάντα Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από AndreasBoo 28
lionheart75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε ξεσκιστεί να συμπληρώνουμε παιχνίδια στις συλλογές steam, gog, uplay, origin κλπ. Ανάθεμα αν έχω προλάβει ποτέ να παίξω κάποιο απο αυτά! Anyway, προστέθηκε και αυτό, σε ευχαριστούμε πολύ TS! 4
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε ξεσκιστεί να συμπληρώνουμε παιχνίδια στις συλλογές steam, gog, uplay, origin κλπ. Ανάθεμα αν έχω προλάβει ποτέ να παίξω κάποιο απο αυτά! Anyway, προστέθηκε και αυτό, σε ευχαριστούμε πολύ TS! Άντε να δούμε πότε θα τα παίξουμε 2
AndreasBoo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε ξεσκιστεί να συμπληρώνουμε παιχνίδια στις συλλογές steam, gog, uplay, origin κλπ. Ανάθεμα αν έχω προλάβει ποτέ να παίξω κάποιο απο αυτά! Anyway, προστέθηκε και αυτό, σε ευχαριστούμε πολύ TS! ετοιμάσου και για αύριο που ξεκινάνε οι χειμερινές εκπτώσεις στο Steam 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα