Jonko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, έχει γίνει η αγορά Πηγή: μητρικής και η παραγγελία στον Ryzen 5 1600 . Mέχρι να έρθουν έχω κολλήσει σε ένα θέμα. Γνωρίζοντας πως οι Ryzen παίζουν καλά στις υψηλές συχνότητες με τις Ram έχω κολήσει στο τι θα αγοράσω. Θέλω κάτι για άρχη στα 8GB αλλά μετά θα προστεθεί στο μέλλον άλλη μία . Ποια μου προτείνετε ?
Manjaro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απλό ψάχνεις για την λίστα με τις μνήμες που υποστηρίζονται απο την μητρική σου και διαλέγεις μερικές με τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν μετά ψάχνεις να βρεις ποια από αυτές είναι φθηνότερη στο skroutz ή στην όποια άλλη μηχανή αναζήτησης τιμών που προτιμάς και παραγγέλνεις αυτή. Επίσης είδα ότι υπάρχει τέτοια ακριβώς αγγελία εδώ στο insomnia δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά καλού κακού θα κοίταγα τιμές και στο εξωτερικό να δω μήπως τα φέρνει απο εκει (και άρα μπορείς να τα πάρεις και εσύ απο εκει φθηνότερα απο 300 που ζητάει.) γιατι δεν έχει κλειδώσει την αγγελία οπότε ίσως το ότι ειναι "δεύτερο χέρι" ειναι παραμύθια και απλά κάνει μεταπωλήσεις παραγγέλνοντας απο μαγαζί εξωτερικού. Βέβαια μπορεί απλά να μην πρόλαβε να κλειδώσει την αγγελία... Edit τεσπα για να μην χαθείς πάτα εδώ και εδώ. Τα δεδομένα αυτά τα βρήκα απο την σελίδα του προϊόντος στην διεύθυνση της κατασκευάστριας εταιρίας.. εδώ δηλαδή: https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-STRIX-B350-F-GAMING/HelpDesk_QVL/ όπου μπορείς να διαβάσεις και για άλλες λίστες υποστηριζόμενων προϊόντων (πχ m.2 μνήμες) καθώς και να καταβάσεις πρόσφατους driver. Το ίδιο μπορείς να κάνεις για οποιαδήποτε μητρική τώρα και στο μέλλον.
life is music Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, έχει γίνει η αγορά Πηγή: μητρικής και η παραγγελία στον Ryzen 5 1600 . Mέχρι να έρθουν έχω κολλήσει σε ένα θέμα. Γνωρίζοντας πως οι Ryzen παίζουν καλά στις υψηλές συχνότητες με τις Ram έχω κολήσει στο τι θα αγοράσω. Θέλω κάτι για άρχη στα 8GB αλλά μετά θα προστεθεί στο μέλλον άλλη μία . Ποια μου προτείνετε ? aυτη εδω ειναι συμβατη με την μητρικη σου το τσεκαρα απο το site της crucial https://www.skroutz.gr/s/12157871/Crucial-Ballistix-Elite-8GB-DDR4-3200MHz-BLE8G4D32BEEAK.html?from=drop
akoinonitos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, έχει γίνει η αγορά Πηγή: https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html#specs%27%5D%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82">https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html#specs']μητρικής[/url] και η παραγγελία στον Ryzen 5 1600 . Mέχρι να έρθουν έχω κολλήσει σε ένα θέμα. Γνωρίζοντας πως οι Ryzen παίζουν καλά στις υψηλές συχνότητες με τις Ram έχω κολήσει στο τι θα αγοράσω. Θέλω κάτι για άρχη στα 8GB αλλά μετά θα προστεθεί στο μέλλον άλλη μία . Ποια μου προτείνετε ? Ασχετο αλλα γιατι κανετε το λαθος και προτιματε την b350 strix απο x370 prime με τοσο μικρη διαφορα τιμης ρε παιδες?
billkap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η Διαφορα ειναι 30+ ευρω σχεδον και γενικα στο bugdet μετραει....
Manjaro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η Διαφορα ειναι 30+ ευρω σχεδον και γενικα στο bugdet μετραει.... Ποτέ μην τσιγκουνεύεσαι στην μητρική θα το μετανιώσεις... όχι σήμερα αλλά πχ σε μερικά χρόνια.. Απλό παράδειγμα φίλος με AM3+ πήρε μια φθηνή που βρήκε... για όταν την πήρε ήταν κομπλέ αλλά μετά ζόρισαν τα πράματα και ο FX 8320 άρχισε να δείχνει την ηλικία του... Δεν μπορούσε να τον κάνει αξιοπρεπές OC για να τραμπάρει την διαφορά και να μην δίνει μπουκάλι στην νέα του κάρτα γιατι η φτηνή μητρική του είχε μονο 5 vrm και δεν σήκωνε πολλά πολλά.. ούτε μπορούσε να πάρει ταχύτερο επεξεργαστή πχ κάνα 9590 γιατι χρειάζεται 990Fx chipset και η μητρική του ήταν 970... γενικά θα βρεθούν πολλά στραβά στον δρόμο σου με φτηνή μητρική.... Αν έδινε 40 ευρώ παραπάνω τότε θα έπαιρνε μια μητρική που είχε m.2 παραπάνω USB 3 θύρες υποστήριζε ταχύτερες μνήμες και θα μπορούσε άνετα να πάει τον 8320 απο 3,5 στα 4,4 (πάνε όλοι τόσο με καλή μητρική.. απο εκει και πέρα αν είσαι τυχερός φτάνουν έως τα 4,8 ) υποστηρίζει crossfire kai sli και γενικά είχε 2πλό bios πιο σταθερό + καλύτερο κύκλωμα ήχου κτλ κτλ. και αν ήθελε έπαιρνε και ένα 5GHz 9590 και τον υπερχρόνιζε στα 5,7 ας πούμε... θα είχε και αερόθερμο για τον χειμώνα έτσι Αξίζει να δώσεις λεφτά για καλή μητρική... αν το PC είναι σπίτι η μητρική ειναι τα θεμέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα