Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,χρειάζομαι στο σταθερό τηλέφωνό μου να βγάζει ένα μήνυμα σε όποιον με καλεί αν θέλετε να συνδεθείτε με το eshop πατήστε 1 ,αν θέλετε να συνδεθείτε με το φυσικό κατάστημα πατήστε 2 και ανάλογα να χτυπάει η κάθε συσκευή του καταστήματος ή του eshop(στεγάζονται στον ίδιο χώρο). Επίσης θέλω όταν καθυστερώ να σηκώσω το τηλέφωνο να βάζω σε αναμονή την γραμμή ή να μπαίνει αυτόματα ,έχοντας την σύνδεση με έναν μουσικό σταθμό.Τι λύση μπορώ να βρω αλλά οικονομική σχετικά έως 100 .  

Δημοσ.

Εγω εχω τηλεφωνια ip απο τον οτε ,εχω και ενα raspbery πρωτης γενιας στο συρταρι.παλιοτερα που με ενδιεφερε να ακουγεται ενα μηνυμα στο τηλεφωνο πριν χτυπησει η συσκευη  ,μου προταθηκε η λυση του raspbx αλλα δεν εβγαλα ακρη απο τα βιντεο που ειδα,μπορεις να με βοηθησεις?

θελω να ακουγεται ενα μηνυμα οταν με καλουν του τυπου' παρακαλω περιμενετε να σας συνδεσω' και μετα να χτυπαει το τηλεφωνο

Δημοσ.

Στο γειτονικό forum υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θέμα για το raspbx, και διάφορα αρχεία για να κάνεις τη δουλειά σου. Σου προτείνω να το επισκεφθείς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
  • Γεια χαρά σε όλους.Αγόρασα ένα EXCELLTEL KDX-8000 M208 .Θελω σε αυτό όταν με καλούνε να  
    βγαίνει ένα μήνυμα αν θέλετε να συνδεθείτε με το eshop πατήστε 1 ,αν θέλετε με το κατάστημα πατήστε 2,στην αναμονή όταν καλεί κάποιος να έχει μουσική αν γίνεται. Εχω μία τηλεφωνική γραμμή , έχει και φαξ και ίντερνετ.Έχεις κανείς ιδέα απο αυτά τα κέντρα?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, kostello είπε

Αγόρασες τηλεφωνικό κεντρο χωρις υποστηριξη? αυτοι που σου το πουλησαν δεν στο εδειξαν πως δουλευει τουλαχιστον?

Το ότι αγόρασες ένα τηλεφωνικό κέντρο, δεν συνεπάγεται ότι αγόρασες και την υπηρεσία παραμετροποίησης. 

Ο antonis87r από ότι κατάλαβα προσπαθεί να το στήσει μόνος και ψάχνει Help

Επεξ/σία από Ledis
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

επαναφέρω αυτό το θέμα ,ρωτώντας εαν κάποιος χρησιμοποιεί σε μικρή επιχείρηση κάποιο τηλεφωνικό κέντρο ειναι  ευχαριστημένος.Διάβαζα για την τηλεφωνία της  Viva σε επίπεδο voip όπου πραγματικά ειναι αρκετα προηγμένη αλλά έχει ακριβές χρεώσεις ετησίως......

Δημοσ.

συνεχίζοντας την αναζήτηση,διαπίστωσα  οτι οι παροχές της  Viva, εντυπωσιακές εν μέρει, ακριβή πολύ όμως,  δεν αποτελεί μοναδική επιλογή.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει ή έχει εμπειρία απ της υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου της Cyta...  (https://www.cyta.gr/el/ForOffice/Business/easyBusiness ).

Πληροφοριακά και με δεδομένο οτι οι επιλογές που έχουμε σε σταθερή τηλεφωνία ειναι ΜΟΝΟ: Cosmote - Wind- Cyta τα πράγματα ειναι συγκεκριμένα στην σταθερή τηλεφωνία...

ελπίζω κάποιος που σε επιχείρηση έχει σχετική άποψη ας μας δώσει τα φώτα του ....😄

Δημοσ.

Νομίζω, αν δεν θες να έχεις στον χώρο σου το τηλεφωνικό κέντρο, η Vodafone με το VBC1 σου δίνει υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου με παραμετροποιήσεις και δωρεάν υποστήριξη με πολύ μικρό κόστος (έξτρα του vbc)

Δημοσ.

Βασικά θα σας πρότεινα να μιλήσετε με τον υπάρχον πάροχό σας για να δείτε τι διαθέτουν που μπορεί να σας εξυπηρετεί και μετά, αν δεν βγάλετε άκρη, να βρείτε κάποιον όπου στήνει τηλεφωνικά κέντρα μιας και το όλο θέμα είναι δύσκολο αν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

πράγματι, υπάρχει η δυνατότητα cloud υπηρεσιών....και από τη Cyta που είμαι και απ όσα μου είπαν μου φαίνονται αρκετα ικανοποιητικά....

Οπότε η σύγκριση που θα έχω να κάνω... είναι ανάμεσα σε cloud υπηρεσίες με χρέωση ανα μήνα... (περίπου 10 ευρω το μηνα ενδεικτικα...)ή αγορά συσκευής τηλεφωνικου κέντρου.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...