Gpgamer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω bios update με μη υποστηριζομενο cpu ? Εχω την h110m-k και cpu τον i5 7400 πως μπορω να αναβαθμισω την μητρικη?
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω bios update με μη υποστηριζομενο cpu ? Εχω την h110m-k και cpu τον i5 7400 πως μπορω να αναβαθμισω την μητρικη? Πως ακριβως εκρινες οτι χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο; (Πες μας ποια εκδοση bios εχεις τωρα) 1
Gpgamer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μονο την ραμ περιμενω να ερθει αλλα αμα ειναι απο παλαιοτερη ημερομηνια(η μητρικη) κατασκευης τι κανω ? ( μπορω να ανοιξω το pc χωρις ραμ μονο για το bios?)
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μονο την ραμ περιμενω να ερθει αλλα αμα ειναι απο παλαιοτερη ημερομηνια(η μητρικη) κατασκευης τι κανω ? ( μπορω να ανοιξω το pc χωρις ραμ μονο για το bios?) Μπορεις να δοκιμασεις να τον ανοιξεις. Υποθετω οτι εξαρταται απο την μητρικη το αν θα ανοιξει (μεχρι το bios) χωρις ram (δεν ειμαι σιγουρος). Ζημια δεν θα σου κανει παντως. Σε περιπτωση που οταν ειναι 100% ετοιμος ο υπολογιστης εχεις προβληματα ασυμβατοτητας με τον επεξεργαστη, απλως βαζεις το τελευταιο bios απο την asus. (Βλεπω υποστηριζει η μητρικη σου τον 7400 μετα απο ενα συγκεκριμενο bios) Ωστοσο θα ελεγα απλα να περιμενεις να βαλεις τις ραμ και αν προκυψει το οποιοδηποτε θεμα επανερχομαστε . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από GiwrgosP- 2
Gpgamer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω!! εισαι σιγουρος οτι δεν θα κανει ζημια?
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, αλλα δεν εχει νοημα να τον ανοιξεις, οποτε αστον και περιμενε τις ραμ.
Gpgamer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Θα μπορεσω να δω αμα εχει update για να εχω το κεφαλι μ ησυχο
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα σου εμφανισει στο Bios αν χρειαζεται update. Περιμενε απλα την ram και τσεκαρε τον. Αν εχεις καποιο προβλημα τοτε επανερχεσαι στο θεμα.
spy94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Χωρις ραμ δεν θα παρεις εικονα.Αν η μητρικη ειναι καινουργια το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα εχει το τελευταιο bios και συνεπως παλι δουλεια δεν θα κανεις
jofkarakwstas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 χωρίς ραμ δεν θα σου κανει κάτι απλα δεν ανοίγει κ θα χτυπάει το beeper. νομίζω για να κάνεις biosupdate πρέπει να εχεις ενα συμβατό(με το bios) cpu, να το κάνεις κ μετα να βαλεις το άλλο.
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) χωρίς ραμ δεν θα σου κανει κάτι απλα δεν ανοίγει κ θα χτυπάει το beeper. νομίζω για να κάνεις biosupdate πρέπει να εχεις ενα συμβατό cpu, να το κάνεις κ μετα να βαλεις το άλλο.Λιγο δυσκολο να μην ανοιγει καν το pc επειδή έχει πιο παλιά έκδοση bios. Απλως ισως εχει θεματα του τυπου random freeze η κακες επιδόσεις ξερω γω. Δεν νομιζω να μην μπορεσει να κανει καν bios update Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από GiwrgosP-
spy94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Λιγο δυσκολο να μην ανοιγει καν το pc. Απλως ισως εχει θεματα του τυπου random freeze η κακες επιδόσεις ξερω γω. Δεν νομιζω να μην μπορεσει να κανει καν bios updateΕχεις απλα αδικο. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Α πα πα πα. Τι διαβάζουμε? Και μη χειρότερα. Μην περιμένεις ούτε καν την μητρική. Βάλε όπως είναι τον επεξεργαστή στην πρίζα. 4
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις απλα αδικο. Δεν θα το ελεγα, γιατι το chipset h110 υποστηριζει 7th gen cpus. Δεν ειναι ιδια φαση με z170/8th gen. χωρίς ραμ δεν θα σου κανει κάτι απλα δεν ανοίγει κ θα χτυπάει το beeper. νομίζω για να κάνεις biosupdate πρέπει να εχεις ενα συμβατό(με το bios) cpu, να το κάνεις κ μετα να βαλεις το άλλο. Σε αυτο το κομματι αναφερομαι οτι ισως εχει random freeze κτλ. ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ γινεται να ανοιξει το pc χωρις ραμ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα