Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους συνφορουμίτες!

Γράφω για να μοιραστώ και την δική μου φανταστική εμπειρία με την COSMOTE.

Στις 20/11 πήγα σε ένα κατάστημα Cosmote για να κάνω αίτηση για μεταφορά της γραμμής στην νέα διεύθυνση, αφού λόγο μετακόμισης θα έφευγα από το σπίτι μου στην περιοχή της Καλλιθέας εντός λίγων ημερών. Στις 23/11 διεκόπη η γραμμή στην παλιά διεύθυνση όπως είχα δηλώσει και την Δεύτερα 27/11 με επισκέπτηκε ο τεχνικός στην νέα διεύθυνση μου (Αγ. Μαρίνα Ηλιούπολης) όπως με είχαν ενημερώσει! Too good to be true σκέφτηκα μέσα μου.... και όντως από εκεί και πέρα όλα πάνε κατά Cosmote μεριά!

Στην περιοχή που ήταν το σπίτι ήξερα από πριν ότι η σύνδεση ADSL θα τρέχει χάλια, λόγο μεγάλης απόστασης από το αστικό κέντρο... έλα όμως που δεν είχα υπολογίσει και την κατάσταση του καφάο που όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός είναι σε μαύρο χάλι, με αποτέλεσμα η ταχύτητα από εκεί που ευχόμουν να είναι στην χειρότερη 8 mbps να είναι 3,5.... στην Ηλιούπολη... στην Αθήνα...! Το τρώω και αυτό μιας και όπως είχα ήδη ενημερωθεί αλλά μου το επιβεβαίωσε και ο τεχνικός η περιοχή μου υποστηρίζει VDSL έως 100 mbps. Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να με πάρουν τηλέφωνο από την Cosmote για να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση, καθότι με τα 3,5 που συχρονίζω είναι κυριολεκτικά σαν να μην έχω ιντερνετ! Πράγματι λίγες ώρες αργότερα έλαβα κλήση και πραγματοποίησα αίτημα για αναβάθμιση σε 30άρα με την προοπτική αν έχω καλά στατιστικά, να πάω και σε 50άρα ή και 100άρα. Στις 27/11 λοιπόν έκανα το αίτημα και ενημερώθηκα ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί το πολύ σε 12 ημέρες.

Και πάμε στα ωραία τώρα.... στις 1/12 έλαβα στο κινητό το συμβόλαιο όπως με ενημέρωσε ο υπάλληλος που είχα κάνει την αίτηση... όμως το link φυσικά δεν άνοιγε και έδινε page not found. Ε λέω και εγώ θα θέλει κανά δυο μέρες για να περαστεί. Αφού οι ημέρες περνούσαν και το συμβόλαιο δεν φαινόταν, πήρα και εγώ στο 13888 να δω τι γίνεται. Μου λέει ο υπάλληλος η αίτηση είναι σε στάδιο αναμονής διαθεσιμότητας και όντως έχει καθυστερήση λιγάκι αλλά μην ανησυχείς μου λέει, σχεδόν πάντα προχωράει... σχεδόν του λέω; ναι μην ανησυχείς όμως και θα σου στείλω την αίτηση στο e-mail!

Έρχετε λοιπόν η αίτηση στο e-mail 13/12... και επιπλέον έγραφε την παλιά διεύθυνση! WTF λέω μέσα μου, cosmote minions at work again. Ξανά τηλέφωνο με 28 λεπτά αναμονή, κλεινω και επιλέγω chat με υπάλληλο, άλλα 15 λεπτά αναμονή εκεί... τα κάναμε τα λεφτά μας λέω!

-Ναι γεια σας, μπορείται να μου πείτε τι γίνεται με το αίτημα μου;

-Είναι σε διαδικασία εξέλιξης κύριε, τυπικα η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 12 ημέρου

και επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί έχει δρομολογηθεί προς το αρμόδιο τμήμα

-Πότε θα πρέπει να περιμένω εξέλιξη δηλαδή;

-Δεν σας δίνω ακριβή ημερομηνία διότι εμπίπτει καθαρά σε τεχνικό θέμα και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία. (λάθος εταιρία νόμιζα κάλεσα, και δεν έχουν πρόσβαση)

-Μάλιστα, θα περιμένω λοιπόν! Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε και την αίτηση με την σωστή διέυθυνση διότι ήρθε με την παλιά προ-φορητότητας

-Η διέυθυνση που λειτουργεί η γραμμή σας είναι μπλαμπλαμπλα Καλλιθέα

-Όχι είναι μπλαμπλαμπλα Ηλιούπολη (λάθος εταιρία πήρα σίγουρα λέω μέσα μου)

-Δώστε μου λίγο χρόνο να το διορθώσω.... σας έστειλα την αίτηση πάλι

-Πάλι λάθος είναι η διεύθυνση (κάπου εδώ κοιτάω το ημερολόγιο.... όχι δεν είναι Πρωταπριλιά)

-Έχετε δίκιο, δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύστημα η αλλαγή διεύθυνσης και θα πάρει λίγες μέρες.                 Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο 13888 (σώθηκα)

-Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτός ο λόγος που έχει καθυστερήσει το αίτημα αναβάθμισης τόσο πολύ;

-Όχι είναι ανεξάρτητα στοιχεία (μακάρι λέω)

Μετά από αυτό τον διάλογο απόρησα αν αυτή είναι η εταιρία που στην προσφορά που μου είχε κάνει το καλοκαίρι για να με κάνουν συνδρομιτή, προώθησαν και την εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών σαν προσόν. Απεταξάμην την Cosmote!

Σήμερα 19/12 επικοινωνώ πάλι με τo 13888, που σε χρόνο ρεκόρ 20λεπτών απαντήσαν!

Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος ζητώντας τους λόγους που έχει καθυστερήσει το αίτημα τόσο πολύ, λαμβάνοντας την απίστευτη απάντηση ότι δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή διαθέσιμες πόρτες για αναβάθμιση σε VDSL!!!

- Είμαι στην Ηλιούπολη Αττικής, που έχετε βάλει καμπίνες εδώ και 2 χρόνια και δεν έχετε αρκετές πόρτες να εξυπηρετήσετε όλους τους πελάτες?

- Λογικά σε 2 μήνες το πολύ θα έχουμε απάντηση.

- Δηλαδή μπορεί να μην υπάρχει και καθόλου ή αρνητική απάντηση; Αυτή την στιγμή τρέχω στα 3,5 mbps, πρακτικά είναι σαν να μην έχω ίντερνετ και μου τραβάτε πίσω όλη την δουλειά!

- Σας καταλαβαίνω, μην ανησυχείται όμως (δεύτερη φορά που το ακούω μέσα σε μια βδομάδα)

Εν τέλη τα συμπεράσματα που έβγαλα από όλα αυτά:

Η εξυπηρέτηση της εταιρίας είναι για τα πανυγήρια. Από εκεί που έπερναν κάθε βδομάδα για προσφορές μόλις γίνεται το θύμα συνδρομητής το μόνο που λαμβάνει είναι άπειρη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο, και υποσχέσεις για κλήσεις από αρμόδιους που δεν γίνονται ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει υπεύθυνη απάντηση για τίποτα!

Έτος 2017 (σε λίγο '18) εντός Αθήνας, σε περιοχή που έχει εδώ και καιρό διαθεσιμότητα σε VDSL και η κεφαλή εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα δεν έχει αρκετές πόρτες για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Ταυτόχρονη αδιαφορία για να βελτιώσει υπάρχουσες συνδέσεις ADSL.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις των αιτημάτων 0. Μόνο αν είναι για καμιά προσφορά σε υποψήφιους συνδρομητούς πέρνουν κάθε βδομάδα τηλέφωνο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συγνώμη για το μέγεθος και ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις.

Δημοσ.

Ρωτα κανα γειτονα αν εχει vdsl και παρε απο αυτον..

Αλλιως ή περιμενεις ή πας σε αλλον παροχο...Εχω την εντυπωση οτι δεν εννοουν πορτ καφαο αλλα κεντρου

Δημοσ.

Αν είχα καραμπίνα θα πήγαινα να του την έπερνα  :-D

Σ' αυτήν την περιοχή πάντως δεν νομίζω κανείς να έδινε έτσι την VDSL του. Οι ταχύτητες που παίζουν οι adsl είναι τραγικές.

Κατά 99% εννοούν πόρτα καφάο, μιας και το αστικό κέντρο είναι πάρα πολύ μακριά.

Δημοσ.

Δυστυχως η συγκεκριμενη περιοχη της Ηλιουπολης ειναι πολυ πυκνωκατοικημενη,και εγω Ηλιουπολη μενω με adsl τοσα χρονια ξεκινησα 12-13 με forthnet κατεληξα στα 6...Μεχρι που ηρθε το VDSL 2 η 3 χρονια,φλεβαρης ηταν θυμαμαι που εσκαβαν και επι 7 μερες δεν ειχαμε ιντερνετ...

Μαλακια τους που δεν σε ενημερωσαν εγκαιρως,εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να το ανεκτο(δεν μποιρεις να κανεις και τιποτα αλλο ετσι κ αλλιως) και θα ζηταγα ΠΟΛΥ μεγαλη εκπτωση στα παγια του VDSL και μεχρι να ενεργοποιηθει κανα στικακι υπερτουμπανο αναλογο του VDSL τζαμπα φυσικα,η καμια τηλεοραση

Δημοσ.

Τα ίδια περίπου και εγώ στο Πασαλιμάνι για μεταφορά γραμμής. Πήρα παντού, γράφω παντού, βρίζω παντού, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή.

Είχα να ζήσω τέτοια πανηγύρια από τον ΟΤΕ από το 2003 που πρωτοέβαλα dsl σαν φοιτητής στη Κρήτη, αλλά τότε η Βουλγαρία είχε σήματα καπνού, ενώ σήμερα 100mbps μέσο όρο. Σε εμένα μόλις συνδεθεί η γραμμή , κάπου στο 2018 με 2030, θα φύγω τρέχοντας και ας πληρώσω όσο όσο. 

Δημοσ.

Τα ίδια περίπου και εγώ στο Πασαλιμάνι για μεταφορά γραμμής. Πήρα παντού, γράφω παντού, βρίζω παντού, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή.

Είχα να ζήσω τέτοια πανηγύρια από τον ΟΤΕ από το 2003 που πρωτοέβαλα dsl σαν φοιτητής στη Κρήτη, αλλά τότε η Βουλγαρία είχε σήματα καπνού, ενώ σήμερα 100mbps μέσο όρο. Σε εμένα μόλις συνδεθεί η γραμμή , κάπου στο 2018 με 2030, θα φύγω τρέχοντας και ας πληρώσω όσο όσο. 

100mbps μέσο όρο δεν έχει ούτε το μανχαταν... μην υπερβάλλουμε.. για το θεμα της εξυπηρέτησης όντως ειμαστε τραγικοι κ αυτο οφειλεται στην έλλειψη προσωπικού κυρίως με ότι αυτο συνεπάγεται

Δημοσ.

100mbps μέσο όρο δεν έχει ούτε το μανχαταν... μην υπερβάλλουμε.. για το θεμα της εξυπηρέτησης όντως ειμαστε τραγικοι κ αυτο οφειλεται στην έλλειψη προσωπικού κυρίως με ότι αυτο συνεπάγεται

Συγνώμη, μπέρδεψα τη Ρουμανία με την Βουλγαρία. Στη Βουλγαρία έχουν μόνο 3 φορές ταχύτερο Ιnternet σε σχέση με την Ελλάδα. Τουλάχιστον έχουμε γρήγορο mobile με ογκοχρέωση.

Screen_Shot_2017-12-20_at_15.48.31.png

Screen_Shot_2017-12-20_at_15.48.58.png

Screen_Shot_2017-12-20_at_15.49.03.png

Δημοσ.

αν δεν ενεργοποιουν καθολου ιντερνετ τοτε δεν υπαρχει ειτε κεντρικο ειτε απερχομενο.αν δινουν adsl αλλα οχι vdsl δεν υπαρχει ελευθερο port στο dslam το οποιο απλα θελει να μπει μια καρτα στο dslam και να τερματιστουν τα καλωδια.μιλαμε για μερικες ωρες δουλεια και πολυ λεω αλλα ενταξει.

Δημοσ.

Εσύ φίλε μου καλά τα λες μερικές ώρες δουλειά, αλλά δεν βλέπω να τους καίγεται καρφί σε αυτήν την εταιρία. Ήδη συνδρομητή με έχουνε και με δέσμευση άλλον 1,5 χρόνο μάλιστα. Έχουν βάλει όλα τα resources στο να τραβάνε νέους πελάτες, καμία έγνοια δεν φαίνεται να έχουν για τους ήδη υπάρχοντες.

Είναι τραγικό προ-cosmote που με έπερναν κάθε βδομάδα τηλέφωνα για προσφορές και τώρα πλέον να ζητάω λύση σε ένα πρόβλημα να μην επικοινωνεί πίσω κανείς από την εταιρία και με το ζόρι να ποιάνω γραμμή επικοινωνίας με το 13888.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτα ειναι γνωστα δυστυχως.πολλα ατομα που δεν ενεργοποιουνται καν  στις 10 ημερες και λες τι γινεται ασχετα που το sla λεει 10 μερες.

πολλες τετοιες περιπτωσεις. Το sla λεει μεχρι 10 μερες για ενεργοποιηση  αρα και ο οτε μπορει να φαει ολο το 10 ημερο. Αν τωρα για ελλειψη Port δεν υπαρχει ρυτρα για παραδειγμα τοτε δεν θα του καει καρφι. και με απειρες εταιρειες ισχυει αυτο.το βασικο ειναι να γινει η πωληση.το after sales πασχει αρκετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι τραγικό να μην έχει ο ίδιος ο ΟΤΕ διαθέσιμες πόρτες, πόσο μάλλον να μην είναι διατεθειμένος να κάνει άμεσα αναβάθμιση για να δώσει vdsl στους πελάτες. Μου είπαν να περιμένω 2 μήνες και αν γίνει πάλι κάτι, που να έπιανα και 10-15mbps, μάλλον δεν θα είχαν ασχοληθεί καν. Στο τηλέφωνο μου μιλούσαν λες και φταίνε άλλοι που δεν γίνεται η αναβάθμιση και τους λέω ρε παιδιά δεν μιλάω με εναλλακτικό πάροχο, εδώ στην περιοχή δικά σας είναι όλα: καλώδια, καφάο, αστικά κέντρα -στο χέρι σας είναι!

Γνωρίζει κάποιος αν ήμουν σε εναλλακτικό ή αν κάνω αίτηση μήπως υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαθέσιμες πόρτες από αυτές που νοικιάζουν? Ξέρω ότι είναι καθαρά θεωρητική ερώτηση και θα πρέπει να μιλήσω μαζί τους, αλλά για να το έχω σαν ιδέα-λύση στο μυαλό και ως μέσο πίεσης στον ίδιο τον ΟΤΕ.

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
Δημοσ.

αν δεν εχουν ηδη για αυτους χλωμο να υπαρχει για αλλους.το ποσο θα πιεστει ο οτε ειναι σχετικο.ανετα κανει Reject την  αιτηση :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/12/2017 στις 8:48 ΜΜ, Th3Beh0ldeR είπε

Καλησπέρα σε όλους τους συνφορουμίτες!

Γράφω για να μοιραστώ και την δική μου φανταστική εμπειρία με την COSMOTE.

Στις 20/11 πήγα σε ένα κατάστημα Cosmote για να κάνω αίτηση για μεταφορά της γραμμής στην νέα διεύθυνση, αφού λόγο μετακόμισης θα έφευγα από το σπίτι μου στην περιοχή της Καλλιθέας εντός λίγων ημερών. Στις 23/11 διεκόπη η γραμμή στην παλιά διεύθυνση όπως είχα δηλώσει και την Δεύτερα 27/11 με επισκέπτηκε ο τεχνικός στην νέα διεύθυνση μου (Αγ. Μαρίνα Ηλιούπολης) όπως με είχαν ενημερώσει! Too good to be true σκέφτηκα μέσα μου.... και όντως από εκεί και πέρα όλα πάνε κατά Cosmote μεριά!

Στην περιοχή που ήταν το σπίτι ήξερα από πριν ότι η σύνδεση ADSL θα τρέχει χάλια, λόγο μεγάλης απόστασης από το αστικό κέντρο... έλα όμως που δεν είχα υπολογίσει και την κατάσταση του καφάο που όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός είναι σε μαύρο χάλι, με αποτέλεσμα η ταχύτητα από εκεί που ευχόμουν να είναι στην χειρότερη 8 mbps να είναι 3,5.... στην Ηλιούπολη... στην Αθήνα...! Το τρώω και αυτό μιας και όπως είχα ήδη ενημερωθεί αλλά μου το επιβεβαίωσε και ο τεχνικός η περιοχή μου υποστηρίζει VDSL έως 100 mbps. Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να με πάρουν τηλέφωνο από την Cosmote για να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση, καθότι με τα 3,5 που συχρονίζω είναι κυριολεκτικά σαν να μην έχω ιντερνετ! Πράγματι λίγες ώρες αργότερα έλαβα κλήση και πραγματοποίησα αίτημα για αναβάθμιση σε 30άρα με την προοπτική αν έχω καλά στατιστικά, να πάω και σε 50άρα ή και 100άρα. Στις 27/11 λοιπόν έκανα το αίτημα και ενημερώθηκα ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί το πολύ σε 12 ημέρες.

Και πάμε στα ωραία τώρα.... στις 1/12 έλαβα στο κινητό το συμβόλαιο όπως με ενημέρωσε ο υπάλληλος που είχα κάνει την αίτηση... όμως το link φυσικά δεν άνοιγε και έδινε page not found. Ε λέω και εγώ θα θέλει κανά δυο μέρες για να περαστεί. Αφού οι ημέρες περνούσαν και το συμβόλαιο δεν φαινόταν, πήρα και εγώ στο 13888 να δω τι γίνεται. Μου λέει ο υπάλληλος η αίτηση είναι σε στάδιο αναμονής διαθεσιμότητας και όντως έχει καθυστερήση λιγάκι αλλά μην ανησυχείς μου λέει, σχεδόν πάντα προχωράει... σχεδόν του λέω; ναι μην ανησυχείς όμως και θα σου στείλω την αίτηση στο e-mail!

Έρχετε λοιπόν η αίτηση στο e-mail 13/12... και επιπλέον έγραφε την παλιά διεύθυνση! WTF λέω μέσα μου, cosmote minions at work again. Ξανά τηλέφωνο με 28 λεπτά αναμονή, κλεινω και επιλέγω chat με υπάλληλο, άλλα 15 λεπτά αναμονή εκεί... τα κάναμε τα λεφτά μας λέω!

-Ναι γεια σας, μπορείται να μου πείτε τι γίνεται με το αίτημα μου;

-Είναι σε διαδικασία εξέλιξης κύριε, τυπικα η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 12 ημέρου

και επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί έχει δρομολογηθεί προς το αρμόδιο τμήμα

-Πότε θα πρέπει να περιμένω εξέλιξη δηλαδή;

-Δεν σας δίνω ακριβή ημερομηνία διότι εμπίπτει καθαρά σε τεχνικό θέμα και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία. (λάθος εταιρία νόμιζα κάλεσα, και δεν έχουν πρόσβαση)

-Μάλιστα, θα περιμένω λοιπόν! Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε και την αίτηση με την σωστή διέυθυνση διότι ήρθε με την παλιά προ-φορητότητας

-Η διέυθυνση που λειτουργεί η γραμμή σας είναι μπλαμπλαμπλα Καλλιθέα

-Όχι είναι μπλαμπλαμπλα Ηλιούπολη (λάθος εταιρία πήρα σίγουρα λέω μέσα μου)

-Δώστε μου λίγο χρόνο να το διορθώσω.... σας έστειλα την αίτηση πάλι

-Πάλι λάθος είναι η διεύθυνση (κάπου εδώ κοιτάω το ημερολόγιο.... όχι δεν είναι Πρωταπριλιά)

-Έχετε δίκιο, δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύστημα η αλλαγή διεύθυνσης και θα πάρει λίγες μέρες.                 Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο 13888 (σώθηκα)

-Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτός ο λόγος που έχει καθυστερήσει το αίτημα αναβάθμισης τόσο πολύ;

-Όχι είναι ανεξάρτητα στοιχεία (μακάρι λέω)

Μετά από αυτό τον διάλογο απόρησα αν αυτή είναι η εταιρία που στην προσφορά που μου είχε κάνει το καλοκαίρι για να με κάνουν συνδρομιτή, προώθησαν και την εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών σαν προσόν. Απεταξάμην την Cosmote!

Σήμερα 19/12 επικοινωνώ πάλι με τo 13888, που σε χρόνο ρεκόρ 20λεπτών απαντήσαν!

Ακολουθεί ο ίδιος διάλογος ζητώντας τους λόγους που έχει καθυστερήσει το αίτημα τόσο πολύ, λαμβάνοντας την απίστευτη απάντηση ότι δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή διαθέσιμες πόρτες για αναβάθμιση σε VDSL!!!

- Είμαι στην Ηλιούπολη Αττικής, που έχετε βάλει καμπίνες εδώ και 2 χρόνια και δεν έχετε αρκετές πόρτες να εξυπηρετήσετε όλους τους πελάτες?

- Λογικά σε 2 μήνες το πολύ θα έχουμε απάντηση.

- Δηλαδή μπορεί να μην υπάρχει και καθόλου ή αρνητική απάντηση; Αυτή την στιγμή τρέχω στα 3,5 mbps, πρακτικά είναι σαν να μην έχω ίντερνετ και μου τραβάτε πίσω όλη την δουλειά!

- Σας καταλαβαίνω, μην ανησυχείται όμως (δεύτερη φορά που το ακούω μέσα σε μια βδομάδα)

Εν τέλη τα συμπεράσματα που έβγαλα από όλα αυτά:

Η εξυπηρέτηση της εταιρίας είναι για τα πανυγήρια. Από εκεί που έπερναν κάθε βδομάδα για προσφορές μόλις γίνεται το θύμα συνδρομητής το μόνο που λαμβάνει είναι άπειρη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο, και υποσχέσεις για κλήσεις από αρμόδιους που δεν γίνονται ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει υπεύθυνη απάντηση για τίποτα!

Έτος 2017 (σε λίγο '18) εντός Αθήνας, σε περιοχή που έχει εδώ και καιρό διαθεσιμότητα σε VDSL και η κεφαλή εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα δεν έχει αρκετές πόρτες για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Ταυτόχρονη αδιαφορία για να βελτιώσει υπάρχουσες συνδέσεις ADSL.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις των αιτημάτων 0. Μόνο αν είναι για καμιά προσφορά σε υποψήφιους συνδρομητούς πέρνουν κάθε βδομάδα τηλέφωνο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συγνώμη για το μέγεθος και ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις.

Έτος 2020 τα ίδια με Vodafone για 30αρι vdsl συκιές Θεσσαλονίκης... τι να πει κανείς; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...