prokpapa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα!!!! Έχω την lg55uh770v tv η οποια είναι 4k και σκέφτομαι να αγοράσω το Sony BDV-E2100 home cinema. ο προβληματισμός μου είναι ότι οι ταινίες (4K) που έχουν "atmos" αν θα υποστηρίζονται . Τονίζω ότι δεν έχω την απαίτηση να μου βγάζει ποιότητα "atmos" αλλα 5.1 . Η ταινία θα παίζει από usb πάνω στην tv και η tv θα είναι συνδεδεμένη με το home cinema με hdmi .
vaggos400 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μιλάμε για ταινίες από ίντερνετ?? Επιπλέον άμα παίζεις ταινίες με στικάκι από την τηλεόραση πρεπει να συνδέσεις την τηλεόραση με τον ενισχυτή και με οπτική ίνα. Καλές γιορτες 1
prokpapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Η αγορά έγινε !!! παίζει κανονικά σε 5.1!!!!!!!
heavyrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δε υπαρχει ποιοτητα ατμος, ειναι εξτρα καναλια ηχου, διαφερει απο το κλασικο 5.1, ειναι αλλο πραμα. Καμια τηλεοραση προς το παρον, εκτος lg oled του 2017, δεν περναει (passthrough) ηχο ατμος αν εννοεις αυτο.
prokpapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, heavyrain είπε Δε υπαρχει ποιοτητα ατμος, ειναι εξτρα καναλια ηχου, διαφερει απο το κλασικο 5.1, ειναι αλλο πραμα. Καμια τηλεοραση προς το παρον, εκτος lg oled του 2017, δεν περναει (passthrough) ηχο ατμος αν εννοεις αυτο. όχι δεν θέλω atmos ήχο . απλά το θέμα μου ήταν αν λόγο του ότι η ταινία είχε atmos ήχο μήπως τον έκοβε τελείως στην έξοδο αλλα κομπλέ τον βγάζει σαν 5,1
heavyrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Οχι δεν τον κοβει σε καμια περιπτωση απλα τον κανει "υποβαθμιση" αναλογα με τις δυνατοτητες του συστήματος στο οποιο συνδεεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα