to pezo mou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 γεια σας παιδες, λοιπον επειδη το πεζο με αφησε πεζο (κυριολεκτικα με αφησε με στην μεση του δρομου) ψαχνομαι για αγορα νεου αυτοκινητου εχω δει ενα και μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα σαν εμφανιση αλλα και καταγωγη (Ιαπωνια) απλος επειδη ειμαι ασχετος ειπα να γραψω και εδω μιας και αρκετοι ειναι πιο ψαγμενοι το αυτοκινητακι ειναι αυτο https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=253252024&ambitAddress=93053%2C+Regensburg%2C+Bayern&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=19&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&userPosition=48.9882219%2C12.1020638&zipcodeRadius=20 επισης μενω Γερμανια αν λεει κατι αυτο .. καθε βοηθεια και γνωμη θα ηταν πολυτιμη
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχει η μητερα μου το ιδιο νομιζω.Αγορασμενο Μαρτιο του 11'. 0 προβληματα επι 6 χρονια.Πριν 2 μηνες κατι ετυχε,ακουγε εναν θορυβο ο οποιος μας ειπαν στο επισημο service της Suzuki οτι "χαλασε" το μονωτικο υλικο του αξονα ο οποιος ειναι κενος στη μεση και μπαινει αυτο το υλικο( το λεω οπως το εχω καταλαβει γιατι δεν ημουν μπροστα στην συζητηση) και απλα μπορουν να τον αλλαξουν με ενα 600αρι αλλα αν δεν ενοχλει ο θορυβος δεν υπαρχει αλλο θεμα.Ειναι γνωστο θεμα στα μοντελα του τοτε.Μετα εχω την εντυπωση οτι διορθωθηκε. Κατα τα αλλα το αμαξι ειναι αψογο,1200 βγαζει 92 αλογα αν θυμαμαι καλα και ειναι πολυ σταθερο και ανετο για τους μπροστα.Οι πισω εχουν θεμα,ειναι καπως μικρο.Αν το θες για οικογενεια και να πατε διακοπες ξεχνα το ας πουμε.Ενα ακομα αρνητικο της πλακας το οποιο και αυτο διορθωθηκε μετα και ελεγξε το στο δικο σου ειναι στο πορτ παγκαζ το μαξιλαρακι που ειναι απο πανω δεν εχει σκοινακια/πιαστρακια και το ανεβοκατεβαζεις με το χερι.Με αποτελεσμα οταν το ανοιξεις για να βαλεις ψωνια 99% το ξεχνας και οταν κατσεις στην θεση σου να οδηγησεις το αντιλαμβανεσαι και το φτιαχνεις.Και μιας και το ανεφερε εχει σχετικο πορτπαγκαζ. Ομως οτι αφορα σε μηχανικα μερη,service,συντηρηση ειναι πολυ σωστο και οικονομικο,το εχουμε τρεξει και λιγο (150-160) και παει μια χαρα το αμαξακι,δεν θεωρω οτι ειναι και για παραπανω αλλωστε.
to pezo mou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω φιλε αλεξανδρε ! τελικα πηγα στην αντιπροσωπεια της VW και πηρα το καινουριο polo μιας και ειπα καλυτερα μην ξαναμπλεξω με μεταχειρισμενο 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Την καλυτερη δουλεια εκανες νομιζω! 1
fsbmaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και πολυ καλα εκανες το νεο polo ειναι φοβερο, σε φρεναρισμα και στριψιμο η mqb δεν εχει αντιπαλο ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα