gv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τζάμπα ψηφιακό μελάνι χύνουμε, το deadline των 48 ωρών πέρασε Δεν χύνουμε τζάμπα μελάνι διότι έρχεται από του πουθενά ένας τύπος (2 μηνύματα) και ζητά ουσιαστικά την λύση (μιας και είναι άχρηστος) σε μια άσκηση για την σχολή του και δίνει και deadline. όλοι σχεδόν έχουμε κάνει φοιτητές (εγώ πριν καμμιά 20ετία) αλλά ποτέ δεν διαννοήθηκα να ζητήσω ακόμη και από συμφοιτητή μου να μου λύσει άσκηση !!! Ποτέ μην σώσει και το περάσει το μάθημα ... είναι ζήτημα νοοτροπίας (όπως έγραψε ο defacer) αλλά και αξιοκρατίας !!! Δείτε τι γράφει ο τύπος !!! Καλησπέρα, για όσους ξέρουν C++ η άσκηση είναι πολύ απλή, για έναν άχρηστο σαν και εμένα όμως που έχει χάσει μαθήματα είναι κάπως δύσκολη. Πρέπει να περάσω!! Η εργασία είναι μέχρι μεθαύριο.
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι τέτοιους έχουμε και στη σχολή και δεν μπορούν να περάσουν C++ και μετά τους φταίει ο καθηγητής του εργαστηρίου... Άκου "Πρέπει να περάσω". Το να το ζητάς δωρεάν από φόρουμ είναι χειρότερο από κάτι άλλους που πληρώνουν έξω, γιατί τουλάχιστον αυτοί έχουν και την αξιοπρέπεια να πουν ότι δεν τραβάνε και δεν ζητιανεύουν για τη λύση. Και ο ένας και ο άλλος βέβαια είναι για κλάματα που θα περάσουν μάθημα χωρίς την αξία τους. Δηλαδή εγώ και παρά πολλοί άλλοι που τρώμε τα βράδια μας για εργασίες, είμαστε βλάκες;
defacer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εγώ και παρά πολλοί άλλοι που τρώμε τα βράδια μας για εργασίες, είμαστε βλάκες; Αυτό που κάνεις το κάνεις για σένα, και ο άλλος που το πάει σόλο αντιγραφή κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεται κανείς ριγμένος, ούτε στους βαθμούς ούτε σε τίποτα άλλο. Προσωπικά όταν έβλεπα κόσμο να περνάει με σκονάκια κλπ εκεί που εγώ κουραζόμουν να μάθω πράγματα, μου ερχόταν στο μυαλό η σκέψη πως δεν έχει σημασία για μένα το τι κάνουν οι άλλοι, ούτε στη σχολή ούτε μετά. These guys are not my competition, με όλες τις έννοιες της έκφρασης. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το λέω έχοντας στο μυαλό μου ότι είναι ανήθικο. Αλλιώς ισχύει, ούτε καν με αγγίζουν αυτοί που το κάνουν και κάνουν κακό δικό τους. Αυτοί θα μείνουν τούβλα.
KyrGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μάλλον κάποιοι εδω πέρα σπατάλησαν τα χρόνια τους σε λάθος φόρουμ. Δείτε μια ερώτηση τεμπέλη και πως απαντιέται όχι από εμένα αλλά από τον michael που είναι καταξιωμένος επαγγελματίας. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=314&t=1213034 Συγκρίνετε τη λιτότητα των απαντήσεων με τις δικές σας. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2017 από KyrGR
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον κάποιοι εδω πέρα σπατάλησαν τα χρόνια τους σε λάθος φόρουμ. Δείτε μια ερώτηση τεμπέλη και πως απαντιέται όχι από εμένα αλλά από τον michael που είναι καταξιωμένος επαγγελματίας. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=314&t=1213034 Συγκρίνετε τη λιτότητα των απαντήσεων με τις δικές σας. Μόνο που ο TS είπε ότι θέλει αυτό, μέχρι τότε, τελεία...
KyrGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Είναι κατακριτέος απλά επειδή οι Έλληνες παρασυρομαστε και εκνευρίζομαστε εύκολα ηθελα να τονίσω ότι ένα χαμηλό προφίλ προάγει τις δημόσιες συζητήσεις.
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον κάποιοι εδω πέρα σπατάλησαν τα χρόνια τους σε λάθος φόρουμ. Δείτε μια ερώτηση τεμπέλη και πως απαντιέται όχι από εμένα αλλά από τον michael που είναι καταξιωμένος επαγγελματίας. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=314&t=1213034 Συγκρίνετε τη λιτότητα των απαντήσεων με τις δικές σας. Η ερώτηση που έβαλες δεν είναι απαραίτητα ενός τεμπέλη αλλά θα μπορούσε να είναι κι ενός τελείως αρχάριου που δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ κάποιου που δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει και κάποιου που λέει έχω αυτή την εργασία, τη θέλω έτοιμη μέχρι τότε.
GReaperEx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 These guys are not my competition, με όλες τις έννοιες της έκφρασης. They may be your future coworkers though... Σκέψου ότι μπορεί κάποτε να χρειαστεί να δουλέψεις μαζί τους. Ξάφνου, η ομάδα σου έχει ένα λιγότερο μέλος επειδή ο συγκεκριμένος τυπάς έμαθε να τα βρίσκει όλα έτοιμα από άλλους. Μπορείς βέβαια να παραπονεθείς και να τον διώξουν και/ή να φέρουν άλλον, αλλά αυτά παίρνουν αρκετό χρόνο και η ζημιά στο project σου έχει ήδη γίνει, περισσότερη δουλειά για εσένα αν μη τι άλλο.
Ilias95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Άμα εκεί που δουλεύεις προσλαμβάνουν τέτοια άτομα μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος μέρος και πρέπει να την κάνεις από εκεί ούτως ή άλλως, όχι; Hiring/selection process δεν έχουν;
frcake Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είμαστε ηθικολόγοι, όποιος θέλει να το καταλάβει αυτό μπορεί. Όποιος δε θέλει να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "γιατί δε διάβασες περισσότερο, κακό παιδί" και στο "αν νομίζεις ότι ζμπούτσα σου και θα στα δώσουμε έτοιμα στο χέρι εμείς κάνε όρεξη", δικό του θέμα. Ευχαριστούμε για την άποψή σου. Μια άλλη άποψη είναι ότι όποιος γουστάρει μπορεί να πει ό,τι γουστάρει στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ και της στοιχειώδους ευγένειας. Ευχαριστούμε και πάλι για την άποψή σου, η οποία σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να εκληφθεί με τη σειρά της ως ηθικολογία γιατί εξάλλου αυτά τα κάνουν μόνο οι άλλοι. Αλήθεια πως προέκυψε ότι εδώ είναι "φόρουμ αλληλοβοήθειας"; Και πώς προέκυψε ότι σε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας ο σωστός τρόπος λειτουργείας είναι να κατεβάζουμε παντελόνι μόλις έρθει κάποιος να ζητήσει κάτι; Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον αντί να μας μεταφέρεις την προσωπική σου άποψη να αποκτήσεις μια ιδέα του πώς λειτουργούν διαφόρων ειδών σελίδες αλληλοβοήθειας (π.χ. η μεγαλύτερη και πιο διάσημη στο internet έχει ολόκληρο FAQ όπου εξηγεί τις "απαιτήσεις" που υπάρχουν από αυτούς που ζητάνε βοήθεια), να ρίξεις μια ματιά στο τι εμπεριστατωμένες απόψεις έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς για το θέμα (how to ask questions the smart way) ή έστω να έχεις ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σχετικά με τα ανθρώπινης φύσης θέματα που δημιουργούνται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. "help vampires"). Αλλά όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα, μπορείς κάλλιστα να έρθεις χωρίς να ξέρεις τίποτα από τα παραπάνω και να κρίνεις από τον καναπέ σου όλο τον κόσμο που actually τον απασχολούν αυτά τα πράγματα και προσφέρει βοήθεια πέρα από κάθε φαντασίωση. Δε θα μπω στον κόπο να βρω μερικά από τα πάμπολλα θέματα όπου συμμετέχοντες στο θρεντ έχουν κάνει κάτι τέτοιο, όπως δε μπήκες και συ πριν έρθεις να μας κουνήσεις το δάχτυλο επειδή κατά την άποψή σου κουνάμε το δάχτυλο. Για να μη παρεξηγηθώ, κανείς δεν περιμένει (αν και είναι πάντα ευχάριστη έκπληξη και εκτοξεύει τις πιθανότητες να δοθεί βοήθεια στη στρατόσφαιρα) να τα ξέρει όλα αυτά κάποιος που έρχεται απλά για να ρωτήσει. Από αυτούς είμαστε χαρούμενοι με λίγο common sense που λένε. Αλλά εσύ δεν ήρθες να ρωτήσεις, ήρθες να μας την πεις. Είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Επίσης το googling δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "κάντε μου την εργασία". Και τέλος, αν θες να δεις πώς κάνουμε ερωτήσεις εμείς όταν έχουμε απορία τότε μιλώντας για τον εαυτό μου μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ ή εδώ, πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο "προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα" και σ' αυτό που γίνεται εδώ. Μαρέσει που απο τη μια μιλάς για την ελευθερία στα πλαίσια της έκφρασης του καθενός στο forum (η οποία συμφέρει αυτούς που κάνουν bashing) , αλλά παράλληλα περιμένεις ο OP να ρωτάει με το integrity ενός έμπειρου χρήστη στο SO. Το SO έχει πολύ αυστηρούς κανόνες για αυτούς που κάνουν την ερώτηση όσο και για αυτούς που δίνουν απαντήσεις. Αν το post του OP δεν ταιριάζει με αυτούς τους κανόνες μία , αυτοί που κράζουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους δεν ταιριάζουν 10. Αν θέλεις το περιβάλλον του SO στο Insomnia ζήτα up/down votes και moderation. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
defacer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μαρέσει που απο τη μια μιλάς για την ελευθερία στα πλαίσια της έκφρασης του καθενός στο forum (η οποία συμφέρει αυτούς που κάνουν bashing) , αλλά παράλληλα περιμένεις ο OP να ρωτάει με το integrity ενός έμπειρου χρήστη στο SO. "Περιμένω"; Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Του είπα να σηκωθεί να φύγει ας πούμε; Ή κάτι άλλο; Μήπως έχεις την καλοσύνη να μου το κάνεις λιανά; Γιατί αυτό που έκανες quote δεν απευθυνόταν στον OP αλλά ειπώθηκε στη meta συζήτηση.
divnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) (Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη) Έιναι κάτι τέτοιες ωραίες στιγμές που χαίρεσαι (?) να διαβάζεις το forum και τις απαντήσεις του. (Αν και για όσο διάβαζα το θέμα έλεγα γιατί το 99,8% των απαντήσεων είναι off topic και απλά δεν προσπερνάν αφού δεν θέλουν να βοηθήσουν ή να δώσουν έτοιμη άσκηση όπως πρόκειται στο συγκεκριμένο θέμα; Και να που θα γίνω και εγώ ο ίδιος ένα τέτοιο άτομο Θα κάτσω να πω και εγώ τη μ****ια μου). Θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν να μην απαντήσω προσωπικά σε κανένα που έγραψε εδώ πέρα. Κάτι τέτοιες στιγμές λοιπόν πραγματικά αναρωτιέσαι "Πως γίνεται ρε γμτ στο internet να υπάρχουν τόσοι ηθικολόγοι και αξιοκράτες και βγάινοντας απο την πόρτα του σπιτιού σου να βλέπεις έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο;; Εξωγήινοι το χρησιμοποιούν;; Φοράμε μάσκα ακόμα και στο internet;; Μωρέ μπράαβοο!!" Λοιπόν ο νηματοθέτης μπήκε και ναι ήθελε μια άσκηση για τη σχολή του έτοιμη. Το γιατί και το πως δεν νομίζω να ενδιαφέρει κάποιον. (Ενδιάφερει; Α ναι σωστά, θα σας/μας φάει την δουλειά μας στην εταιρεία.... συγνώμη). Δίνει deadline κλπ, κλπ, κλπ. Τώρα τι επιλογές υπάρχουν; Νομίζω πως 2 είναι μόνο (και μια 3η ηλίθια για μένα τουλάχιστον). Η πρώτη είναι η εξής: Κάποιος που διαβάζει το θέμα και έχει 1ον και κυριότερο όρεξη, 2ον γνώση, 3ον ελεύθερο χρόνο, και 4ον να θέλει, τότε μπορεί να λύσει την άσκηση και να τη στείλει σε αυτόν που τη ζήτησε. Η δέυτερη πάλι είναι πολύ σύντομη και μόλις ένα μέλος του forum βλέπει το θέμα και διαφωνεί πάει με το όμορφο κέρσορα του ποντικιού πάνω στον browser με τις ανοιχτές καρτέλες και κάνει "κλικ" σε ενα μικρό x, μετά συνεχίζει να σερφάρει στο web όμορφα και ώραία. Και η τρίτη επιλογή είναι αυτή που γίνετε εδώ και 3 σελίδες. Όλοι έχουν στήσει ένα παιδί (18-23 χρονων να ειναι.. παραπάνω;; ) στο τοιχό και το...... . Τραβόντας του αυτί και λεγοντάς του πράγματα σε φάση: "Γιατί έχασες μαθήματα; Κακόοο παιζάαακιι!!, Αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!! Ντροπή σου, να μη τελειώσεις ποτέ την σχολή εύχομαι!!". Οι περισσότεροι πιστεύω θα έχετε τα διπλάσια+ χρόνια του παιδιού και συμπεριφέρεστε με αυτό το τρόπο. Ξέρω, ξέρω.. προσπαθείτε να τον βάλετε στον ίσιο δρόμο.. Ναι, συνεχίστε και να είσαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα αναθεωρήσει τις απόψεις του επειδή κάποιοι ηθικολόγοι (κάποιος το είπε και κρατάω τον ορισμό) του το είπανε στο insomnia.gr. Επίσης δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτάκι κανενός. Γράψτε και 1000 σελίδες. Αυτό που θέλει ο καθένας θα κάνει. Ο συγκεκριμένος (και πάρα πολλοί άλλοι φοιτητές) πιστεύει πως για καλό δικό του πρέπει να παίρνει τις εργασίες έτοιμες. Αν θεωρεί πως είναι καλό για τον ίδιο, με γειά του, με χαρά του. Μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε; Κάντε το, και ρίξτε το στο γυαλό. Δεν μπορείτε, και δε θέλετε; Πάτε στο απο κάτω θέμα. (Ήταν τόσο απλό;; Πραγματικά απορώ και εγώ ο ίδιος!!!). Κάποιος μίλησε για το αν είναι σωστό, είναι ηθικό, μήπως αντί για 5 πάρει 8 και δεν είναι δίκαιο για τον συμφοιτητή του; Θα πάω τη συζήτηση λίγο πιο φιλοσοφικά. Και αυτό που είπατε είναι θεωρητικό επίσης. ΑΝ κάποιος συμφοιτητής του προσπάθησε μόνος του.. ΑΝ. Πάντα βοηθούσα και βοηθάω χωρίς κόμπλεξ (Ωχχ τι έχω να ακούσω τώρα!!). Και για να σας προλάβω, ναι, εχω ξημεροβραδιάσει άπειρες ώρες να βρω μόνος μου πως λύνονται ασκήσεις κλπ, κλπ. Αλλες φορές με αποτέλεσμα, αλλες φορές χωρίς. Ναι, είναι σίγουρο πως έμαθα και με βοήθησε. Αυτό κάποιος άλλος θα το κάνει, κάποιος άλλος όχι. Θα πάρει μια εργασία έτοιμη. Ο καθένας ό,τι νομίζει πιο καλό για τον εαυτούλη του. Έτσι λειτουργούσε, και έτσι θα λειτουργεί. Αρκετά είπα νομίζω (Αν και ήθελα να πω κι' άλλα, αλλά δεν έχει σημασία). Γιατί δεν έχει σημασία; Διότι ούτε εσείς θα αλλάξετε γνώμη σε αυτό που πιστεύετε, αλλά μαντέψτε... ούτε ο νηματοθέτης και ο κάθε νηματοθέτης που ζητάει κάτι τέτοιο. Τρομέρο!! Απίστευτο!! Συναρπταστικό!! Ελάτε, είμαι έτοιμος. Για ποιο πράγμα είμαι έτοιμος; Χαχα, ελάτε ρε παδιά τώρα μεταξύ μας;; Για το κράξιμο βέβαια! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από divnt
Lanike71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχαχα... "Η ζωή δεν είναι δίκαιη, οπότε γιατί να γίνει τώρα;" Το καλύτερο απόφθεγμα που άκουσα. Εμπρός για το μνημόνιο Νο 100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα