Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υποχρέωσα κανέναν να με βοηθήσει ούτε ζήτησα την κριτική κανενός, κάποιον με καλή θέληση ζήτησα να με βοηθήσει να λύσω την άσκηση και να μου την εξηγήσει πάνω κάτω γιατί έχω δυσλεξία, το γιατί έλειπα από κάποια μαθήματα δεν αφορά κανέναν. Για αυτό κατά κάποιο τρόπο υπάρχουν τα forum έτσι και αλλιώς. Γυρίστε λίγο πίσω στις καλύβες σας να ηρεμήσετε όσοι κράζετε και δείτε λίγο το φως του ήλιου, κάνει καλό. Anyway, ευχαριστώ. Και προφανώς άμα ήθελα λυμένη την άσκηση θα μπορούσα να την πάρω από έναν φίλο μου ή από το forum της σχολής μου, τώρα πώς το πήγατε κάποιοι στο ότι ζήτησα λυμένη άσκηση δεν ξέρω, μάλλον και εσείς δυσλεξία θα έχετε. Λάθος προτίμηση μάλλον έκανα το forum. Έχει μικρά τρολ που κυριαρχούν εδώ μέσα. 1. Ο φιλος σου δεν μπορει να βοηθησει και στραφηκες εδω; 2. Το φορουμ της σχολης το εχετε μονο για ανταλλαγη λυμενων ασκησεων; 3. Σαφως και θεωρησαμε οτι θελεις λυμενη την ασκηση, ποτέ δεν ανεφερες που εχεις κολλησει αλλα μας δινεις deadline παραυτα. 4. Γυρισουμε δε γυρισουμε στη καλυβα μας παλι δεν θα σου δωσει κανεις τη λυση. 5. Μην μας προτιμησεις ξανα, ειμαστε ξινοι 6. Δεν υπαρχει κανεις με καλη θεληση οσο δεν παραθετεις τι εχεις προσπαθησει μεχρι στιγμης. 2
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Διαφωνώ με τους προηγούμενους.Αυτοι που δε θέλουν να βοηθήσουν δεν απαγορεύεται αλλά δεν είναι χρήσιμο να ποσταρουν. Είναι θεμιτό για ένα νέο να έχει απορίες όπως και το να είναι αμελής ως ένα σημείο, σε όλους μας έχει συμβεί σε κάποιο βαθμό.Δεν διορθώνεται αυτό με προσωπικές επιθέσεις.
Lanike71 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν θες να δώσεις έγκαιρα την εργασία, θα σου προτεινα να βάλεις μια αγγελία και να στη φτιάξει κάποιος. Το άλλο μοναδικό σενάριο ειναι να ξενυχτήσεις 2 βραδια εσυ και κάποιος φίλος σου που ξέρει και να την φτιάξετε Αυτός γιατί να ξενυχτήσει; Για συμπαράσταση στο φίλο του;Αφού λέει ότι δεν ξέρει. Τελικά επαληθεύομαι. Οι φοιτητές κοιτούν να περνάνε όλα τα μαθήματα εκτός αυτό του προγραμματισμού. Ή τους είπαν ότι είναι εύκολο και δε θέλει διάβασμα, ή ότι κάποιος,πάντα θα βοηθάει.Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είδα κανέναν να ρωτήσει κάτι για γράφους,πολυπλοκότητες,βάσεις δεδομένων (αραιά και που),αρχιτεκτονική υπολογιστών,διακριτά μαθηματικά. Όλοι μα όλοι ρωτούν για προγραμματισμό. Μα ρε φίλε, όλα τα άλλα τα καταλάβατε; Διαφωνώ με τους προηγούμενους.Αυτοι που δε θέλουν να βοηθήσουν δεν απαγορεύεται αλλά δεν είναι χρήσιμο να ποσταρουν. Είναι θεμιτό για ένα νέο να έχει απορίες όπως και το να είναι αμελής ως ένα σημείο, σε όλους μας έχει συμβεί σε κάποιο βαθμό.Δεν διορθώνεται αυτό με προσωπικές επιθέσεις. Τι διάβασα πάλι; Είσαι αμελής και ανήλικος, συγχωρείσαι μία φορά.Ίσως και δύο. Είσαι αμελής και ενήλικος, τιμωρείσαι. Ίσως και να χάσεις εξάμηνο. Ίσως και να βρεθείς σε φυλακή στο Χονγκ-Κονγκ (αφού λέει ότι αμέλησε να δει την τσάντα, αν ξέρεις την περίπτωση). 1
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον θα είμαι ο μοναδικός εδώ με πτυχίο θετικών επιστημων από ΕΚΠΑ.Με τιμά πάντως η συμμετοχή μου σε ένα φόρουμ με τόσους υποδειγματικούς πρώην φοιτητές.
imitheos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Διαφωνώ με τους προηγούμενους.Αυτοι που δε θέλουν να βοηθήσουν δεν απαγορεύεται αλλά δεν είναι χρήσιμο να ποσταρουν. Είναι θεμιτό για ένα νέο να έχει απορίες όπως και το να είναι αμελής ως ένα σημείο, σε όλους μας έχει συμβεί σε κάποιο βαθμό.Δεν διορθώνεται αυτό με προσωπικές επιθέσεις. Φυσικά και είναι θεμιτό να είναι κάποιος αμελής. Ας κάνει ό,τι θέλει. Το αθέμιτο / ανήθικο είναι να είναι αμελής και να ζητά να του φτιάξουν την άσκηση. Αν ήταν αμελής να υποστεί τις συνέπειες αυτής της αμέλειάς του και να το δώσει το επόμενο εξάμηνο. Δεν ήρθε εδώ επειδή "είχε απορίες" όπως λες αλλά για να του κάνει κάποιος την άσκηση "μέχρι μεθαύριο". Ακόμη και απορίες να είχε πάλι δεν είναι σωστό να βοηθάμε όταν πρόκειται για άσκηση σχολής γιατί από εκεί που μόνος του θα έπαιρνε πχ ένα 5, με τις διορθώσεις και τις συμβουλές θα πάρει πχ 8 που είναι άδικο για κάποιον άλλο που προσπάθησε μόνος του και δεν ρώτησε σε κάποιο φόρουμ. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για απορίες πάντα βοηθάμε και δίνουμε συμβουλές. Όσον αφορά το άλλο σου μήνυμα, το "υποδειγματικοί πρώην φοιτητές" το θεωρείς επιχείρημα ? Καταρχάς δεν ξέρεις ποιοι είναι μέλη εδώ (ούτε εγώ ξέρω) και άσχετα που το είπες ειρωνικά μπορεί όντως να ήταν υποδειγματικοί και να μην αντέγραψαν ποτέ. Αφετέρου ακόμη και να μην ήταν υποδειγματικοί και να αντέγραφαν σημαίνει ότι πρέπει να προωθείται και να διαιωνίζεται αυτή η λάθος νοοτροπία αντί να αποθαρρύνεται ? Αφού δηλαδή οι βουλευτές του 80-90 δεν ήταν υποδειγματικοί και έπαιρναν μίζες, να παίρνουν και οι τωρινοί. Δεν μου αρέσει που πήγε εντελώς offtopic το νήμα και γύρισε στο φιλοσοφικό και σίγουρα φταίω και εγώ για αυτή τη τροπή για αυτό ζητώ συγγνώμη. 5
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στην ουσία συμφωνούμε. Απλά ζητάω από όλους και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου να θυμούνται τα τραγικά λάθη της νεότητάς τους πριν κρίνουν και να είναι πιο επιεικείς, άλλωστε οι νέοι σήμερα αντιμετωπίζουν πολυπλοκότερα προβλήματα από αυτά της εποχής μας. 1
Lanike71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Στην ουσία συμφωνούμε. Απλά ζητάω από όλους και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου να θυμούνται τα τραγικά λάθη της νεότητάς τους πριν κρίνουν και να είναι πιο επιεικείς, άλλωστε οι νέοι σήμερα αντιμετωπίζουν πολυπλοκότερα προβλήματα από αυτά της εποχής μας. Κάποιοι, κάποτε, ξεκινούσαν με μία βαλίτσα στο άγνωστο και στεκόντουσαν στα πόδια τους με πολλή μεγάλη προσπάθεια. Και θες επιείκεια σε ενήλικες-φοιτητές, που είναι στο γραφείο τους, ξεκούραστοι, με τη θέρμανσή τους (μιας και χιονίζει έξω...), με το καφεδάκι και τα βιβλία, πρόσβαση στο ίντερνετ... Και να μη μπορούν να μάθουν ούτε την άλφα-βήτα μίας γλώσσας προγραμματισμού. Αν τους δείξεις τώρα επιείκεια, κακό θα τους κάνεις. Οι εργοδότες μετά από χρόνια, δε θα δείξουν καμία επιείκεια. 2
g8anos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο βρε, ηθικολόγοι .. μια βοήθεια ζήτησε το παιδί, ενα κάποιος γουστάρει ποστάρει ιδέες κ λύσεις, εαν οχι, έχει καλώς. Το να ρωτάει κάτι κ όλοι εδώ μέσα να βγάζετε χολή κατ εμέ δεν αντιπροσωπεύει ενα forum αλληλοβοήθειας. Και πριν αρχίσετε το κράξιμο κ σε εμένα, πόσοι απο εσας δεν googlarate και βρήκατε λύσεις έτοιμες σε δικά σας προβλήματα, σε άσχετα site, κυρίως σε αγγλόφωνα, που το κράξιμο σε τέτοιες ερωτήσεις είναι ανύπαρκτο?!
Predatorkill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 g8anos δε ζητησε βοηθεια σε καποιο προβλημα, ουτε ρωτησε κατι, ζητησε τη λυση με deadline. Οποιος βαζει κωδικα και λεει εχω κολλησει «εδω» λυνει 99% το θεμα με τη βοηθεια οσων γνωριζουν. Μη τα βαζεις ολα σε ενα καζανι. Πες μας ενα φορουμ που να βαζει την ασκηση καποιος και απο κατω να του γραφουν τη λυση να το δουμε και μεις.
Lanike71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 κυρίως σε αγγλόφωνα, που το κράξιμο σε τέτοιες ερωτήσεις είναι ανύπαρκτο?! Έχεις δίκιο. Δεν κράζουν. Στο ξεκόβουν εντελώς ψυχρά, χωρίς μα-μου. Τυχαία επιλογή με ψάξιμο 30'', σε ένα φόρουμ που έγραφα παλιότερα: http://www.dreamincode.net/forums/topic/408327-employee-class-questions/
defacer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο βρε, ηθικολόγοι Δεν είμαστε ηθικολόγοι, όποιος θέλει να το καταλάβει αυτό μπορεί. Όποιος δε θέλει να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "γιατί δε διάβασες περισσότερο, κακό παιδί" και στο "αν νομίζεις ότι ζμπούτσα σου και θα στα δώσουμε έτοιμα στο χέρι εμείς κάνε όρεξη", δικό του θέμα. .. μια βοήθεια ζήτησε το παιδί, ενα κάποιος γουστάρει ποστάρει ιδέες κ λύσεις, εαν οχι, έχει καλώς. Ευχαριστούμε για την άποψή σου. Μια άλλη άποψη είναι ότι όποιος γουστάρει μπορεί να πει ό,τι γουστάρει στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ και της στοιχειώδους ευγένειας. Το να ρωτάει κάτι κ όλοι εδώ μέσα να βγάζετε χολή κατ εμέ δεν αντιπροσωπεύει ενα forum αλληλοβοήθειας. Ευχαριστούμε και πάλι για την άποψή σου, η οποία σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να εκληφθεί με τη σειρά της ως ηθικολογία γιατί εξάλλου αυτά τα κάνουν μόνο οι άλλοι. Αλήθεια πως προέκυψε ότι εδώ είναι "φόρουμ αλληλοβοήθειας"; Και πώς προέκυψε ότι σε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας ο σωστός τρόπος λειτουργείας είναι να κατεβάζουμε παντελόνι μόλις έρθει κάποιος να ζητήσει κάτι; Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον αντί να μας μεταφέρεις την προσωπική σου άποψη να αποκτήσεις μια ιδέα του πώς λειτουργούν διαφόρων ειδών σελίδες αλληλοβοήθειας (π.χ. η μεγαλύτερη και πιο διάσημη στο internet έχει ολόκληρο FAQ όπου εξηγεί τις "απαιτήσεις" που υπάρχουν από αυτούς που ζητάνε βοήθεια), να ρίξεις μια ματιά στο τι εμπεριστατωμένες απόψεις έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς για το θέμα (how to ask questions the smart way) ή έστω να έχεις ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σχετικά με τα ανθρώπινης φύσης θέματα που δημιουργούνται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. "help vampires"). Αλλά όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα, μπορείς κάλλιστα να έρθεις χωρίς να ξέρεις τίποτα από τα παραπάνω και να κρίνεις από τον καναπέ σου όλο τον κόσμο που actually τον απασχολούν αυτά τα πράγματα και προσφέρει βοήθεια πέρα από κάθε φαντασίωση. Δε θα μπω στον κόπο να βρω μερικά από τα πάμπολλα θέματα όπου συμμετέχοντες στο θρεντ έχουν κάνει κάτι τέτοιο, όπως δε μπήκες και συ πριν έρθεις να μας κουνήσεις το δάχτυλο επειδή κατά την άποψή σου κουνάμε το δάχτυλο. Για να μη παρεξηγηθώ, κανείς δεν περιμένει (αν και είναι πάντα ευχάριστη έκπληξη και εκτοξεύει τις πιθανότητες να δοθεί βοήθεια στη στρατόσφαιρα) να τα ξέρει όλα αυτά κάποιος που έρχεται απλά για να ρωτήσει. Από αυτούς είμαστε χαρούμενοι με λίγο common sense που λένε. Αλλά εσύ δεν ήρθες να ρωτήσεις, ήρθες να μας την πεις. Και πριν αρχίσετε το κράξιμο κ σε εμένα, πόσοι απο εσας δεν googlarate και βρήκατε λύσεις έτοιμες σε δικά σας προβλήματα, σε άσχετα site, κυρίως σε αγγλόφωνα, που το κράξιμο σε τέτοιες ερωτήσεις είναι ανύπαρκτο?! Είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Επίσης το googling δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "κάντε μου την εργασία". Και τέλος, αν θες να δεις πώς κάνουμε ερωτήσεις εμείς όταν έχουμε απορία τότε μιλώντας για τον εαυτό μου μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ ή εδώ, πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο "προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα" και σ' αυτό που γίνεται εδώ. 5
g8anos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Έχεις δίκιο. Δεν κράζουν. Στο ξεκόβουν εντελώς ψυχρά, χωρίς μα-μου. Τυχαία επιλογή με ψάξιμο 30'', σε ένα φόρουμ που έγραφα παλιότερα: http://www.dreamincode.net/forums/topic/408327-employee-class-questions/ Δεν σου ξέκοψε κάτι, σου γράφει ξεκάθαρα: Please post the code you've produced and we'll take a look g8anos δε ζητησε βοηθεια σε καποιο προβλημα, ουτε ρωτησε κατι, ζητησε τη λυση με deadline. Οποιος βαζει κωδικα και λεει εχω κολλησει «εδω» λυνει 99% το θεμα με τη βοηθεια οσων γνωριζουν. Μη τα βαζεις ολα σε ενα καζανι. Πες μας ενα φορουμ που να βαζει την ασκηση καποιος και απο κατω να του γραφουν τη λυση να το δουμε και μεις. Ναι, συμφωνώ οτι ήταν λίγο άκομψη η ερώτηση, αλλα κ πάλι δεν παύει να είναι μια ερώτηση .. όποιος γουστάρει απαντάει, όποιος τσαντίζεται την αγνοεί .. Απλα δεν μου φαίνεται σωστο να κάθονται ποσα ατομα να τον κράζουν. Δεν είμαστε ηθικολόγοι, όποιος θέλει να το καταλάβει αυτό μπορεί. Όποιος δε θέλει να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "γιατί δε διάβασες περισσότερο, κακό παιδί" και στο "αν νομίζεις ότι ζμπούτσα σου και θα στα δώσουμε έτοιμα στο χέρι εμείς κάνε όρεξη", δικό του θέμα. Όπως το είπες, δικό του θέμα. Ευχαριστούμε για την άποψή σου. Μια άλλη άποψη είναι ότι όποιος γουστάρει μπορεί να πει ό,τι γουστάρει στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ και της στοιχειώδους ευγένειας. Συμφωνώ κ με αυτό, δημοκρατία έχουμε. Αυτός ρωτάει άκομψα, εσύ απαντάς άκομψα. Ευχαριστούμε και πάλι για την άποψή σου, η οποία σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να εκληφθεί με τη σειρά της ως ηθικολογία γιατί εξάλλου αυτά τα κάνουν μόνο οι άλλοι. Αλήθεια πως προέκυψε ότι εδώ είναι "φόρουμ αλληλοβοήθειας"; Και πώς προέκυψε ότι σε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας ο σωστός τρόπος λειτουργείας είναι να κατεβάζουμε παντελόνι μόλις έρθει κάποιος να ζητήσει κάτι; Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον αντί να μας μεταφέρεις την προσωπική σου άποψη να αποκτήσεις μια ιδέα του πώς λειτουργούν διαφόρων ειδών σελίδες αλληλοβοήθειας (π.χ. η μεγαλύτερη και πιο διάσημη στο internet έχει ολόκληρο FAQ όπου εξηγεί τις "απαιτήσεις" που υπάρχουν από αυτούς που ζητάνε βοήθεια), να ρίξεις μια ματιά στο τι εμπεριστατωμένες απόψεις έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς για το θέμα (how to ask questions the smart way) ή έστω να έχεις ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σχετικά με τα ανθρώπινης φύσης θέματα που δημιουργούνται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. "help vampires"). Αλλά όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα, μπορείς κάλλιστα να έρθεις χωρίς να ξέρεις τίποτα από τα παραπάνω και να κρίνεις από τον καναπέ σου όλο τον κόσμο που actually τον απασχολούν αυτά τα πράγματα και προσφέρει βοήθεια πέρα από κάθε φαντασίωση. Δε θα μπω στον κόπο να βρω μερικά από τα πάμπολλα θέματα όπου συμμετέχοντες στο θρεντ έχουν κάνει κάτι τέτοιο, όπως δε μπήκες και συ πριν έρθεις να μας κουνήσεις το δάχτυλο επειδή κατά την άποψή σου κουνάμε το δάχτυλο. Για να μη παρεξηγηθώ, κανείς δεν περιμένει (αν και είναι πάντα ευχάριστη έκπληξη και εκτοξεύει τις πιθανότητες να δοθεί βοήθεια στη στρατόσφαιρα) να τα ξέρει όλα αυτά κάποιος που έρχεται απλά για να ρωτήσει. Από αυτούς είμαστε χαρούμενοι με λίγο common sense που λένε. Αλλά εσύ δεν ήρθες να ρωτήσεις, ήρθες να μας την πεις. Δεν ήρθα να σας την πώ. Ήρθα να σας πώ να σταματήσετε να του την λέτε. Είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Επίσης το googling δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "κάντε μου την εργασία". Και τέλος, αν θες να δεις πώς κάνουμε ερωτήσεις εμείς όταν έχουμε απορία τότε μιλώντας για τον εαυτό μου μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ ή εδώ, πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο "προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα" και σ' αυτό που γίνεται εδώ. Ευχαριστώ για τα υποδείγματα των best practices when asking questions. Αλλα ασε με να κάνω μια τραβηγμένη σκέψη να μου πεις εαν εχω δίκιο. Έχεις πτυχίο εδώ κ κάμποσα χρόνια, δουλεύεις σαν developer εδώ κ κάτι χρόνια κ έχεις την ανάλογη εμπειρία κ γνώσεις. Προφανώς οι ερωτησεις που κάνεις είναι πιο τεκμηριωμένες και στοχεύουν στην ουσία του προβλήματος, σαν τα πανέμορφα παραδείγματα που έθεσες. Να σαι καλά. Το παιδί όμως είναι φοιτητής. Και πες μου εαν εσυ όταν υπήρξες φοιτητής στην ηλικία του δεν ρώτησες κανέναν αλλον, ρε εσυ, πως την έλυσες την ταδε άσκηση?
Lanike71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν σου ξέκοψε κάτι, σου γράφει ξεκάθαρα: Please post the code you've produced and we'll take a look Για γέλια η απάντηση. Βλέπεις κανένα κώδικα, από τον εδώ ts ; Εγώ όχι, μη μας περνάτε για χαζούς. Δεν ασχολούμαι άλλο.
defacer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αλλα ασε με να κάνω μια τραβηγμένη σκέψη να μου πεις εαν εχω δίκιο. Έχεις πτυχίο εδώ κ κάμποσα χρόνια, δουλεύεις σαν developer εδώ κ κάτι χρόνια κ έχεις την ανάλογη εμπειρία κ γνώσεις. Προφανώς οι ερωτησεις που κάνεις είναι πιο τεκμηριωμένες και στοχεύουν στην ουσία του προβλήματος, σαν τα πανέμορφα παραδείγματα που έθεσες. Να σαι καλά. Το παιδί όμως είναι φοιτητής. Και πες μου εαν εσυ όταν υπήρξες φοιτητής στην ηλικία του δεν ρώτησες κανέναν αλλον, ρε εσυ, πως την έλυσες την ταδε άσκηση? Νομίζω πως είναι λίγο προφανές ότι το πώς ρωτάς και τι είδους ερωτήσεις κάνεις, εκτός από την εμπειρία εξαρτάται πολύ και από τη νοοτροπία που έχεις. Ναι, ρώτησα αρκετές φορές "πώς λύνεται το τάδε". Καμία φορά δε ρώτησα "ποιά είναι η λύση". Την τελευταία φορά που θυμάμαι, ο Παντελής μου εξήγησε πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος Viterbi και μετά την εφαρμογή την έκανα μόνος μου. ΥΓ επειδή ειπώθηκαν αρκετά περί επιμελών φοιτητών και κολοκύθια, κάποια στιγμή επειδή σμπούτσαμ χρωστούσα 27 από προηγούμενα εξάμηνα. Και πάλι αυτό δεν είχε σαν αποτέλεσμα να ζητήσω έτοιμες λύσεις. Επίσης έχω υπάρξει teaching assistant. Κανένας από τους φοιτητές που είχαν όρεξη ποτέ δε μου ζήτησε έτοιμες λύσεις ακόμα και για πράγματα που ήταν για το κάτι παραπάνω και έπρεπε να βρουν πώς γίνονται μόνοι τους. Είναι θέμα νοοτροπίας. 1
becoming_I Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τζάμπα ψηφιακό μελάνι χύνουμε, το deadline των 48 ωρών πέρασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα