Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εισαι εντος εγγυησης σε καταλαβαινω οπως εκανα κι εγω με 4 Honda που εχουν περασει απο τα χερια μου .Εκτος εγγυησης δεν βρισκω τον λογο να πληρωνω για λαδια στο CRV 150 ευρω ανρι για 50 που δινω για ιδια λαδια . Για έλεγχο σε μεταχειρισμένο θέλω την αντιπροσωπεία. Αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω. 1
laz1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 22/5/2021 στις 8:43 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Αν εισαι εντος εγγυησης σε καταλαβαινω οπως εκανα κι εγω με 4 Honda που εχουν περασει απο τα χερια μου .Εκτος εγγυησης δεν βρισκω τον λογο να πληρωνω για λαδια στο CRV 150 ευρω ανρι για 50 που δινω για ιδια λαδια . Γιατί 150; Εγώ πληρώνω 44 ευρώ στην αντιπροσωπεία για λάδι και φίλτρο λαδιού. Δεν έχουν όλες οι αντιπροσωπείες το συγκεκριμένο πακέτο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, laz1 είπε Γιατί 150; Εγώ πληρώνω 44 ευρώ στην αντιπροσωπεία για λάδι και φίλτρο λαδιού. Δεν έχουν όλες οι αντιπροσωπείες το συγκεκριμένο πακέτο; Τοσο πληρωνα απριν 4 χρονια και μαλιστα καθε χρονο ασχετα αν ειχα κανει μονο 5000 χλμ
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε και μαλιστα καθε χρονο ασχετα αν ειχα κανει μονο 5000 χλμ Και 0 χλμ να κάνεις καλό θα είναι τα λάδια να αλλάζονται μία φορά τον χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα