Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/9/2019 στις 9:06 ΜΜ, Locke_John είπε

Τυχερός κάτοχος accord θα συμπλήρωνα ;) (Αμαξαρα, είχα την τύχη κάποτε να επιβιβαστώ).

Κέντρο Αθήνας μένω (Γκύζη, λεωφ.Αλεξάνδρας) αλλά  μπορώ να μετακινηθώ εντός φυσιολογικής απόστασης σε νομό Αττικής.

(Δεν ξέρω μήπως ξαναχρειαστει ρύθμιση βαλβίδων, κάτι που είχα κάνει στα 100.000 χιλιόμετρά του).

(Ίσως κάνω ένα τηλεφώνημα στην επίσημη αντιπροσωπεία νομού απ'όπου αγοράστηκε το όχημα να δω ποιο αθηναϊκό συνεργείο θα μου προτείνουν) 

https://goo.gl/maps/vrHbADzBhifGAsHRA

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Καλό μήνα, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση .

Αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, το συστήνετε; Έχετε μείνει ευχαριστημένος;

Για το ερχόμενο σέρβις πιθανότατα θα πάω σε αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο συμφορουμίτης, αλλά θα έχω υπόψιν και την πρόταση σας.

Δημοσ.
Στις 27/12/2017 στις 9:29 ΜΜ, meletis_m είπε

Λιγο χωρο περισσότερο να είχα , εχω 2 τριποδες -γρυλους που με εχουν βολεψει αρκετα

Έχει αυτή τη βδομάδα το lidl στα 13 ευρώ.

Όλο λέω να τους πάρω αλλά όλο το αναβάλλω γιατί τυχαίνουν αλλού έξοδα.Θα προσπαθήσω μπας και τους πάρω αυτή τη βδομάδα.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Locke_John είπε

Καλό μήνα, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση .

Αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, το συστήνετε; Έχετε μείνει ευχαριστημένος;

Για το ερχόμενο σέρβις πιθανότατα θα πάω σε αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο συμφορουμίτης, αλλά θα έχω υπόψιν και την πρόταση σας.

Καλο ειναι αλλα ρωτα για τιμες..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Καλο ειναι αλλα ρωτα για τιμες..

Αυτό θα κάνω, θα ρωτήσω μεταξύ των 2 στα οποία είμαι ανάμεσα τί χρέωση κάνουν για το συγκεκριμένο σέρβις και αναλόγως θα πάω σε κάποιο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχει αυτή τη βδομάδα το lidl στα 13 ευρώ.

Όλο λέω να τους πάρω αλλά όλο το αναβάλλω γιατί τυχαίνουν αλλού έξοδα.Θα προσπαθήσω μπας και τους πάρω αυτή τη βδομάδα.

Μου 'εστειλαν ενημέρωση με email.

Εγώ τους τρίποδες τους είχα αγοράσει σε κατάστημα με βιομηχανικό υλικό. Επιπλέον για ασφάλεια βάζω και τη ρόδα ξάπλα σε περίπτωση που τύχει οτιδήποτε απο το γρύλο ./

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, meletis_m είπε

Μου 'εστειλαν ενημέρωση με email.

Εγώ τους τρίποδες τους είχα αγοράσει σε κατάστημα με βιομηχανικό υλικό. Επιπλέον για ασφάλεια βάζω και τη ρόδα ξάπλα σε περίπτωση που τύχει οτιδήποτε απο το γρύλο ./

Σωστό με τη ρόδα.Πάντα πρέπει να λαμβάνουμε εξτρά προφυλάξεις όταν κάνουμε εργασία από κάτω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μόνο με το γρύλο.

Εγώ έχω και ένα στρογγυλό κούτσουρο από ελιά το οποίο έχω κρατήσει για αυτό το λόγο όταν έφερα ξύλα για το τζάκι από την επαρχία.:P

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/12/2017 στις 6:43 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Εχω το CRV του 2008 και συστημα υγρεροκινησης που εβαλα σε εξουσιοδοτημενο honda που το ειχα και αγορασει για να ισχυει κατα τα λεγομενα τους η 10 ετης εγγυηση .

Αποδειξη μου εδωσαν αλλα χαρτι για ΚΤΕΟ καποιος αλλος καθε δυο χρονια που δεν εχει δει ποτε το αμαξι μου  . Προφανως δεν ειχαν αδεια εγκαταστατου.

Πολλα προβληματα μεχρι που αλλαξα προσφατα kit αλλα το θεμα εδω ειναι αλλο .

Τους ελεγα μεχρι και περυσι που πηγα τελευταια φορα οτι οταν εστριβα το τιμονι τερμα ακουγα ενα ...γκρ....Μου ελεγαν δεν ειναι τιποτα .

Τον τελευταιο καιρο το ...γκρ ηταν πιο αισθητο ιδιως σε στροφες με χαμηλη ταχυτητα .

Πηγα σε συνεργειο που ξερω χρονια τον μηχανικο (οχι εξουσιοδοτημενο) ουτε μονο για Honda το οδηγησε ο μαστορας , το σηκωσε , κοιταξε για αξονια κλπ αλλα μου ειπε οτι πρεπει κατι να εχει να κανει με την τετρακινηση και να παω σε Honda .

Τον πιανω ...φαουλ αυτη τη φορα μετα απο πολλα χρονια γνωριμιας και θα εξηγησω πιο κατω γιατι .

Μη θελοντας να ξαναπαω εκει που πηγαινα σαν βλακας 8 χρονια ρωτησα και εμαθα για καποιο συνεργειο για Honda μη αξουσιδοτημενο ομως στο Περιστερι και πηγα .

Η διαγνωση αμμεση και σωστη .

Ειχε παρει υγρασια το διαφορικο με κινδυνο ακομα και να κοψει αξονα !!!

Επρεπε να "πλυνουν" το διαφορικο και ισως οχι μονο μια φορα για να διορθωθει το προβλημα και φυσικα να αλλαζουν καθε φορα λαδια .

Ευτυχως με την πρωτη φορα το προβλημα λυθηκε 99% . Θελι μου ειπαν αλλο ενα "πλυσιμο" και αλλαγη λαδιων σε 3-4 χιλαδες χλμ.Κοστος 65 ευρω .

Ο ανθρωπος ειδε οτι καθε χρονο με κατω απο 10.000 χλμ οι αλλοι  μου αλλαζαν ολα τα φιλτρα και μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν . Μονο λαδια και φιλτρο καμπινας καθε 10.000 χλμ

Τελικα πολλες φορες πληρωνουμε πανακριβα την σφραγιδα στο βιβλιαρακι συντηρισης και δεν εχουν και στοιχειωδεις μηχανικες γνωσεις οι ...εξουσιοδοτημενοι .

Τα Γενικα συνεργεια εχουν τα καλα τους αν ειναι καλος ο μαστορας αλλα καποιες φορες μας αφηνου...ξεκρεμαστους.

Αν ξερει καποιος καπι καλο και λογικο  στις τιμες συνεργειο αλλα να ξερει απο Honda πιο κοντα απο Περιστερι ( μενω Λυκοβρυση) ας μου πει εστω με προσωπικο μυνημα.

Ευχαριστω.

Στο Περιστέρι για Honda πιο συνεργείο είναι;

Δημοσ.
Δημοσ.

Έχουμε κάποιο συνεργείο στον Πειραιά;

Εκτός από δικό μου μηχανικό θέλω να το πάω και σε κάποια αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Έχουμε κάποιο συνεργείο στον Πειραιά;

Εκτός από δικό μου μηχανικό θέλω να το πάω και σε κάποια αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Ευχαριστώ.

Ξέρω στο Μοσχάτο αλλά δέ γνωρίζω εάν είναι στο δίκτυο.

Αλλιώς εάν σε βολεύει στο Νέο κόσμο. Ασχολείται με Honda κατα κύριο λόγο αλλά δέ είναι στο επίσημο δίκτυο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Ξέρω στο Μοσχάτο αλλά δέ γνωρίζω εάν είναι στο δίκτυο.

Αλλιώς εάν σε βολεύει στο Νέο κόσμο. Ασχολείται με Honda κατα κύριο λόγο αλλά δέ είναι στο επίσημο δίκτυο

Επίσημο service θα ήθελα είναι η αλήθεια, αλλιώς μάλλον θα το πήγαινα σε ένα στο Αιγάλεω που το πηγαίνει και ένας ξάδερφος μου.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Επίσημο service θα ήθελα είναι η αλήθεια, αλλιώς μάλλον θα το πήγαινα σε ένα στο Αιγάλεω που το πηγαίνει και ένας ξάδερφος μου.

Αν εισαι εντος εγγυησης σε καταλαβαινω οπως εκανα κι εγω με 4 Honda που εχουν περασει απο τα χερια μου .Εκτος εγγυησης δεν βρισκω τον λογο να πληρωνω για λαδια στο CRV 150 ευρω ανρι για 50 που δινω  για ιδια λαδια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...