Locke_John Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Θα πάω εκεί κ θα ενημερώσω, ευχαριστώ. (Προς το παρόν η ένδειξη ταμπλό μου λέει σε 60ημερες ότι θα χρειαστώ σέρβις)
gia_nnis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/9/2019 στις 9:06 ΜΜ, Locke_John είπε Τυχερός κάτοχος accord θα συμπλήρωνα (Αμαξαρα, είχα την τύχη κάποτε να επιβιβαστώ). Κέντρο Αθήνας μένω (Γκύζη, λεωφ.Αλεξάνδρας) αλλά μπορώ να μετακινηθώ εντός φυσιολογικής απόστασης σε νομό Αττικής. (Δεν ξέρω μήπως ξαναχρειαστει ρύθμιση βαλβίδων, κάτι που είχα κάνει στα 100.000 χιλιόμετρά του). (Ίσως κάνω ένα τηλεφώνημα στην επίσημη αντιπροσωπεία νομού απ'όπου αγοράστηκε το όχημα να δω ποιο αθηναϊκό συνεργείο θα μου προτείνουν) https://goo.gl/maps/vrHbADzBhifGAsHRA
Locke_John Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε https://goo.gl/maps/vrHbADzBhifGAsHRA Καλό μήνα, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση . Αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, το συστήνετε; Έχετε μείνει ευχαριστημένος; Για το ερχόμενο σέρβις πιθανότατα θα πάω σε αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο συμφορουμίτης, αλλά θα έχω υπόψιν και την πρόταση σας.
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/12/2017 στις 9:29 ΜΜ, meletis_m είπε Λιγο χωρο περισσότερο να είχα , εχω 2 τριποδες -γρυλους που με εχουν βολεψει αρκετα Έχει αυτή τη βδομάδα το lidl στα 13 ευρώ. Όλο λέω να τους πάρω αλλά όλο το αναβάλλω γιατί τυχαίνουν αλλού έξοδα.Θα προσπαθήσω μπας και τους πάρω αυτή τη βδομάδα. 3
gia_nnis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Locke_John είπε Καλό μήνα, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση . Αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, το συστήνετε; Έχετε μείνει ευχαριστημένος; Για το ερχόμενο σέρβις πιθανότατα θα πάω σε αυτό που μου πρότεινε παραπάνω ο συμφορουμίτης, αλλά θα έχω υπόψιν και την πρόταση σας. Καλο ειναι αλλα ρωτα για τιμες..
Locke_John Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Καλο ειναι αλλα ρωτα για τιμες.. Αυτό θα κάνω, θα ρωτήσω μεταξύ των 2 στα οποία είμαι ανάμεσα τί χρέωση κάνουν για το συγκεκριμένο σέρβις και αναλόγως θα πάω σε κάποιο.
meletis_m Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχει αυτή τη βδομάδα το lidl στα 13 ευρώ. Όλο λέω να τους πάρω αλλά όλο το αναβάλλω γιατί τυχαίνουν αλλού έξοδα.Θα προσπαθήσω μπας και τους πάρω αυτή τη βδομάδα. Μου 'εστειλαν ενημέρωση με email. Εγώ τους τρίποδες τους είχα αγοράσει σε κατάστημα με βιομηχανικό υλικό. Επιπλέον για ασφάλεια βάζω και τη ρόδα ξάπλα σε περίπτωση που τύχει οτιδήποτε απο το γρύλο ./ 3
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Μου 'εστειλαν ενημέρωση με email. Εγώ τους τρίποδες τους είχα αγοράσει σε κατάστημα με βιομηχανικό υλικό. Επιπλέον για ασφάλεια βάζω και τη ρόδα ξάπλα σε περίπτωση που τύχει οτιδήποτε απο το γρύλο ./ Σωστό με τη ρόδα.Πάντα πρέπει να λαμβάνουμε εξτρά προφυλάξεις όταν κάνουμε εργασία από κάτω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μόνο με το γρύλο. Εγώ έχω και ένα στρογγυλό κούτσουρο από ελιά το οποίο έχω κρατήσει για αυτό το λόγο όταν έφερα ξύλα για το τζάκι από την επαρχία. 2
geolios Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Στις 19/12/2017 στις 6:43 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Εχω το CRV του 2008 και συστημα υγρεροκινησης που εβαλα σε εξουσιοδοτημενο honda που το ειχα και αγορασει για να ισχυει κατα τα λεγομενα τους η 10 ετης εγγυηση . Αποδειξη μου εδωσαν αλλα χαρτι για ΚΤΕΟ καποιος αλλος καθε δυο χρονια που δεν εχει δει ποτε το αμαξι μου . Προφανως δεν ειχαν αδεια εγκαταστατου. Πολλα προβληματα μεχρι που αλλαξα προσφατα kit αλλα το θεμα εδω ειναι αλλο . Τους ελεγα μεχρι και περυσι που πηγα τελευταια φορα οτι οταν εστριβα το τιμονι τερμα ακουγα ενα ...γκρ....Μου ελεγαν δεν ειναι τιποτα . Τον τελευταιο καιρο το ...γκρ ηταν πιο αισθητο ιδιως σε στροφες με χαμηλη ταχυτητα . Πηγα σε συνεργειο που ξερω χρονια τον μηχανικο (οχι εξουσιοδοτημενο) ουτε μονο για Honda το οδηγησε ο μαστορας , το σηκωσε , κοιταξε για αξονια κλπ αλλα μου ειπε οτι πρεπει κατι να εχει να κανει με την τετρακινηση και να παω σε Honda . Τον πιανω ...φαουλ αυτη τη φορα μετα απο πολλα χρονια γνωριμιας και θα εξηγησω πιο κατω γιατι . Μη θελοντας να ξαναπαω εκει που πηγαινα σαν βλακας 8 χρονια ρωτησα και εμαθα για καποιο συνεργειο για Honda μη αξουσιδοτημενο ομως στο Περιστερι και πηγα . Η διαγνωση αμμεση και σωστη . Ειχε παρει υγρασια το διαφορικο με κινδυνο ακομα και να κοψει αξονα !!! Επρεπε να "πλυνουν" το διαφορικο και ισως οχι μονο μια φορα για να διορθωθει το προβλημα και φυσικα να αλλαζουν καθε φορα λαδια . Ευτυχως με την πρωτη φορα το προβλημα λυθηκε 99% . Θελι μου ειπαν αλλο ενα "πλυσιμο" και αλλαγη λαδιων σε 3-4 χιλαδες χλμ.Κοστος 65 ευρω . Ο ανθρωπος ειδε οτι καθε χρονο με κατω απο 10.000 χλμ οι αλλοι μου αλλαζαν ολα τα φιλτρα και μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν . Μονο λαδια και φιλτρο καμπινας καθε 10.000 χλμ Τελικα πολλες φορες πληρωνουμε πανακριβα την σφραγιδα στο βιβλιαρακι συντηρισης και δεν εχουν και στοιχειωδεις μηχανικες γνωσεις οι ...εξουσιοδοτημενοι . Τα Γενικα συνεργεια εχουν τα καλα τους αν ειναι καλος ο μαστορας αλλα καποιες φορες μας αφηνου...ξεκρεμαστους. Αν ξερει καποιος καπι καλο και λογικο στις τιμες συνεργειο αλλα να ξερει απο Honda πιο κοντα απο Περιστερι ( μενω Λυκοβρυση) ας μου πει εστω με προσωπικο μυνημα. Ευχαριστω. Στο Περιστέρι για Honda πιο συνεργείο είναι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καραλης Μου βρηκε προβλημα σε Honda CRV που ο μηχανικς μου δεν εβρισκε https://www.google.gr/search?q=honda περιστερι&sxsrf=ALeKk02iOz9OsjqK5y6HSwIAu75aji0i9w:1621671990876&source=hp&ei=KMCoYNXCD4KD9u8PovK_qAU&iflsig=AINFCbYAAAAAYKjOOHh5NzsxMTs2nsB1xz4hntfsROkl&oq=hinda+περιυτερι&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBAgAEA0yCAgAEA0QBRAeMggIABANEAUQHjIICAAQCBANEB4yCAgAEAgQDRAeOgQIIxAnOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwE6BQguELEDOggILhCxAxCDAToCCC46AggAOggIABDHARCvAToECAAQCjoHCAAQyQMQCjoFCAAQkgM6BwgjELACECc6BAguEA06BwgjEOoCECc6CwgAELEDEMcBEKMCOgoIIxDHARCjAhAnOggILhCxAxCTAjoLCAAQsQMQxwEQrwE6BwgAELEDEAo6CggAEMcBEKMCEAo6CggAELEDEIMBEAo6BwgjELECECc6CggAEMcBEK8BEA06CQghEAoQoAEQKjoHCCEQChCgAVC7E1ira2CVbmgHcAB4AIAB5QGIAcsVkgEGMi4xOS4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdperABCg&sclient=gws-wiz&ved=2ahUKEwjp09T37tzwAhWcAWMBHQ6zAXgQvS4wAXoECAUQIw&uact=5&tbs=lf:1,lf_ui:4&tbm=lcl&rflfq=1&num=10&rldimm=4599056877801211355&lqi=Chhob25kYSDPgM61z4HOuc-Dz4TOtc-BzrkiA4gBAVo6Chhob25kYSDPgM61z4HOuc-Dz4TOtc-BzrkiGGhvbmRhIM-AzrXPgc65z4PPhM61z4HOuSoECAIQAJIBCmNhcl9yZXBhaXKaASNDaFpEU1VoTk1HOW5TMFZKUTBGblNVTkJhMk4xWWxCQkVBRaoBDRABKgkiBWhvbmRhKBI&rlst=f#rlfi=hd:;si:4599056877801211355,l,Chhob25kYSDPgM61z4HOuc-Dz4TOtc-BzrkiA4gBAVo6Chhob25kYSDPgM61z4HOuc-Dz4TOtc-BzrkiGGhvbmRhIM-AzrXPgc65z4PPhM61z4HOuSoECAIQAJIBCmNhcl9yZXBhaXKaASNDaFpEU1VoTk1HOW5TMFZKUTBGblNVTkJhMk4xWWxCQkVBRaoBDRABKgkiBWhvbmRhKBI;mv:[[38.0675409,23.788196199999998],[38.0057149,23.6832145]]
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Έχουμε κάποιο συνεργείο στον Πειραιά; Εκτός από δικό μου μηχανικό θέλω να το πάω και σε κάποια αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 39 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Έχουμε κάποιο συνεργείο στον Πειραιά; Εκτός από δικό μου μηχανικό θέλω να το πάω και σε κάποια αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Ευχαριστώ. Ξέρω στο Μοσχάτο αλλά δέ γνωρίζω εάν είναι στο δίκτυο. Αλλιώς εάν σε βολεύει στο Νέο κόσμο. Ασχολείται με Honda κατα κύριο λόγο αλλά δέ είναι στο επίσημο δίκτυο
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ξέρω στο Μοσχάτο αλλά δέ γνωρίζω εάν είναι στο δίκτυο. Αλλιώς εάν σε βολεύει στο Νέο κόσμο. Ασχολείται με Honda κατα κύριο λόγο αλλά δέ είναι στο επίσημο δίκτυο Επίσημο service θα ήθελα είναι η αλήθεια, αλλιώς μάλλον θα το πήγαινα σε ένα στο Αιγάλεω που το πηγαίνει και ένας ξάδερφος μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Επίσημο service θα ήθελα είναι η αλήθεια, αλλιώς μάλλον θα το πήγαινα σε ένα στο Αιγάλεω που το πηγαίνει και ένας ξάδερφος μου. Αν εισαι εντος εγγυησης σε καταλαβαινω οπως εκανα κι εγω με 4 Honda που εχουν περασει απο τα χερια μου .Εκτος εγγυησης δεν βρισκω τον λογο να πληρωνω για λαδια στο CRV 150 ευρω ανρι για 50 που δινω για ιδια λαδια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα